Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Astragalus: Το Βότανο που Καταπολεμά Καρκίνο, Διαβήτη Τύπου 2, Γήρανση και Επιδιορθώνει το DNA

 
Το εκχύλισμα της ρίζας Astragalus  χρησιμοποιείται ως προσαρμογόνοβότανο εδώ και χιλιάδες χρόνια από την παραδοσιακή κινέζικη ιατρική. Το βότανο αυτό βοηθά το σώμα να καταπολεμήσει το στρες, τις λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
Επίσης, αυξάνει των αριθμό των λευκών αιμοσφαιρίων, διεγείρει την ανάπτυξη αντισωμάτων και αυξάνει την αντίσταση του οργανισμού σε ιούς και σε βακτηρίδια. Σύγχρονες έρευνες έχουν καταλήξει σε πολλά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία ο astragalus.

Πώς ο Astragalus Καταπολεμά τις Ασθένειες & τα Οφέλη του για τον Ανθρώπινο Οργανισμό


Διαβήτης τύπου 2

Ο astragalus φαίνεται να είναι ένα ιδιαίτερα ωφέλιμο βότανο για τους διαβητικούς. Σύμφωνα με μια μελέτη ένα σάκχαρο που εξάγεται από Astragalus γνωστό ως πολυσακχαρίτης, μειώνει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και βελτιώνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη.

Αυτό το βότανο περιέχει επίσης σαπωνίνεςφλαβονοειδή και πολυσακχαρίτες, όλα εκ των οποίων είναι αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση και στη ρύθμιση του διαβήτη τύπου 1 και 2. Λόγω αυτής της αντιδιαβητικής δράσης, το βότανο αυτό είναι πολλά υποσχόμενο ως πιθανή θεραπεία για τον διαβήτη τύπου 2.


Συμβάλει στην Καταπολέμηση του Καρκίνου

Χρησιμοποιείται ευρέως από τους Κινέζους για τη θεραπεία του καρκίνου του ήπατος. Μια μελέτη έδειξε ότι η ρίζα αστραγάλου ήταν σε θέση να αποκαταστήσει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού σε 90% των ασθενών με καρκίνο!

Μια καλή επιλογή είναι να το χρησιμοποιήσετε σε μορφή τσαγιού.

Απλά βράστε 30γρ ρίζας αστραγάλου σε 1 λίτρο νερό. Η πόση αυτού του τσαγιού λέγεται ότι θα μπορούσε να συμβάλει στη μείωση του μεγέθους ενός όγκου στο ήπαρ.


Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα


Η ρίζα Astragalus μπορεί να παρατείνει τη ζωή των ασθενών με καρκίνο με την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την παρεμπόδιση της ανάπτυξης του καρκίνου.

Έρευνες έχουν δείξει ότι αυξάνει τον αριθμό των βλαστοκυττάρων στο μυελό των οστών καθώς και τον λεμφικό ιστό και ενθαρρύνει την ανάπτυξή τους σε ενεργά ανοσοκύτταρα.

Ενεργοποιεί τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος από μια κατάσταση «ηρεμίας» σε αυξημένη δραστηριότητα.


Διόρθωση βλαβών του DNA


Το Astragalus έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα πρόσφατα, επειδή μπορεί να προστατεύσει το DNA μας, αποτρέποντας την υποβάθμιση των τελομερών από την και αυξάνοντας την μακροζωία τους.

Κατά τη διαδικασία αντιγραφής του DNA, τα τελομερή κρατούν το DNA ενωμένο. Κάθε φορά που το DNA αντιγράφεται, τα τελομερή μικραίνουν, μέχρι που τελικά γίνουν αρκετά μικρά, έχρι τελικά να χάσει το κύτταρο τη δυνατότητα να πολλαπλασιάζεται και έτσι ξεκινά η διαδικασία του κυτταρικού θανάτου που ονομάζεται “απόπτωση.”.

Η μείωση του μήκους των τελομερών αναδεικνύεται ως προγνωστικός δείκτης για την ανάπτυξη νόσου και την πορεία νοσημάτων συμπεριλαμβανομένων διαφόρων μορφών καρκίνου.


Αντιγηραντικό

Το Astragalus είναι γνωστό για την αντιγηραντική δράση του. Το Astragalus μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στη μείωση από τα σημάδια γήρανσης, προωθεί την αναγέννηση των ιστών και την εξάλειψη των ελεύθερων ριζών.

Επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης, προστατεύοντας τα κύτταρα του DNA που ονομάζονται τελομερή, από την υποβάθμιση που συμβαίνει με την πάροδο του χρόνου.

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters