Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟΝ ΣΧΕΔΙΟΝ ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΞΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ / THE SECRET PLAN OF DIREC CONSOLIDATION OF WORLD WAR

Η Μυστική Αδελφότητα των Εχθρών η οποία είναι μία πολυδάκτυλος χείρα σαν επανάληψη της  Λερναίας Ύδρας σε κάθε κόμμα, προσπαθεί να φέρει τα πράγματα με το μέρος της για να καταφέρει να ελέγξει τον κόσμο. Πως; Αγαπημένον της ρητόν είναι:

«στην αναπουμπούλα χαίρεται ο λύκος ή στο χάος και στην κρίση αναδύονται οι μεγαλύτερες ευκαιρίες…».
 
Για να μπορέσει να ελέγξει την Υφήλιον πρέπει η ανθρωπότητα να περιοριστεί σε αριθμόν, δεδομένου και της απειρίας της Αδελφότητος αφού κανείς εν ζωή άνθρωπος δεν έχει πείρα περί του πώς να ευδιοικήσει αποτελεσματικά σε μία παγκόσμια τυραννία και το κυριότερο κανείς δεν ξέρει πως θ’ αντιδράσουν οι μάζες σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως και πως θα αξιοποιηθούν τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα, πονηριές, ικανότητες και σπουδές των διαφόρων λαών, επαγγελματιών, κουλτούρων, θρησκειών, κώδικων τιμής και αξιοπρέπειας κ.α..

Ως εκ τούτου, σοφά σκέφθηκε η αισχρή Αδελφότητα πως για να κουμαντάρει τον κόσμο πρέπει πρωτύτερα να τον λιγοστέψει. Αυτόν θα το καταφέρει διά μέσω παγκοσμίου πολέμου, δεν είναι δυνατόν άλλως πως. Ο παγκόσμιος πόλεμος συνάμα θα καταστρέψει τα κράτη, τα έθνη, τους λαούς, τις θρησκείες και άλλα οργανωμένα σύνολα, ενώ συνάμα βάσει σχεδίου το παγκόσμιο δίκτυο της Αδελφότητος των Εχθρών του Λαού θα επίσταται στην κορυφή κάθε πολιτικής, στρατιωτικής, ανθρωπιστικής κ.α. εξουσίας, ούτως ώστε όταν ο πόλεμος τελέψει να κατηγορηθούν τα έθνη, τα κράτη, οι θρησκείες και άλλα σύνολα για τον ΥΠΕΡΠΟΛΕΜΟΝ και τα καταστρεπτικά αποτελέσματα του.

Τότε με μένος θα προταθεί η κατάργηση όλων των κομμάτων/ιδεολογιών και της ίδιας της πολιτικής, των εθνών, των κρατών και των θρησκειών με την πρόφαση να μην ξανά επιτευκτεί τέτοιος πόλεμος.

Οι εναπομείναντες ανθρώποι κακόμοιροι, άρρωστοι, ψυχοπαθείς, πληγωμένοι, πεινασμένοι, θα δεχθούν αμέσως αφού είτε δεν θα υποψιάζονται και δεν θα θέλουν να πιστέψουν στην πιθανότητα μίας συνωμοσίας που το προτελευταίο στάδιον της ήταν ο ΥΠΕΡΠΟΛΕΜΟΣ ενώ το τελευταίον είναι η παράδοση έκαστης εξουσίας, ελευθερίας καλής ή κακής και ελεύθερης σκέψης και πράξης στην Αδελφότητα των Εθχρών του Λαού που θα φορεί το αγνότερον, αγαθότερον και κολακευτικότερον προσωπείον αμνού στην Πολύποδη Κεφαλή του.

Η Αδελφότητα των Εχθρών του Λαού, αφού χρησιμοποίησε τα κόμματα όταν τα έλεγξε διά χρήματος και αλληλευγγής μεταξύ των μελών της, κατάστρεψε κάθε δομής ειλικρίνειας, αγάπης προς τους πολίτες του κράτους της και άλλου κράτους. Διάλυσε τις οικονομίες και τις πρωτογενείς παραγωγές των ήμισυ χωρών για να τις φέρει αντιμέτωπες με τις άλλες ήμισυ που έχουν το μονοπώλειο όπως στην περίπτωση αντίστοιχα Νότιας και Βόρειας Ευρώπης και αλλού.

Αφού έθεσε επί μακρόν χρόνον επικεφαλείς μέλη και πράκτορες της εφ’ όλων των εξουσιών, κομμάτων, ιδεολογιών, κρατών, στρατών, φιλανθρωπικών και άλλων διεθνών οργανισμών όπως ο ΟΗΕ, Ερυθρός Σταυρός (καμουφλαρισμένη πρακτορική οργάνωση), ΔΝΤ κ.α. οδήγησε τα πράγματα στην αναπόφευκτη σύγκρουση που σιγά σιγά επικυρώνεται για να ολιγοστέψει τον πληθυσμό και συνάμα να εξαθλιώσει τους εναπομείναντες ανθρώπους αφού δεν θέλει στο τέλος του ΥΠΕΡΠΟΛΕΜΟΥ να έχει πολίτες χορτάτους, έξυπνους, υγιείς, εξεκούραστους, σοφούς και ισχυρούς απέναντι της αλλά ανθρώπους ράκους, άβουλους, εξαντλημένους, άγριους, αμόρφωτους, ιδιοτελείς, πεινασμένους για να μπορεί να τους ευδιαχειριστεί κατά το δοκούν βάσει σχεδίου.

Αφού πρώτα εθίζουν την ανθρωπότητα με την κατάσταση της οικονομικής κρίσης για να βάλουν στο υποσυνείδητο του την πεποίθηση ότι πιάστηκε σε έναν αδιέξοδο δρόμο, ο οποίος κανονίζουν όσον περνάει ο καιρός να φαίνεται αναφαίρετος και αξεπέραστος ούτως ώστε να εκνευρίζουν τους ανθρώπους ότι δεν πρόκειται να ξεμπερδέψουν από αυτή, άρα τε, πρόκειται για μία κατάσταση ημιμόνιμη η οποία τείνει να γίνει μόνιμη και αναπόσπαστη σκλαβιά της ζωής!

Αυτή η αντίληψη σε συνειδησιακό ή ασυνείδητο επίπεδο φέρνει τον νου του ανθρώπου άθελα του σε φρενίτιδα, υστερία και άφρονη παρόρμηση που τον οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρέπει να πολεμήσει για να πάψει να υφίσταται αυτή η κατάσταση η οποία δεν αξίζει ούτε για τους εν ζωή ανθρώπους ούτε για τους απογόνους τους. Σημειώνεται ότι η παράταση της οικονομικής κρίσης επάνω στο άρμα της διαρκούς αβεβαιότητος, με οξυγόνο την αναπνοή της αγωνίας και μέλλον την νομοθεσία του κακοήθους άγνωστου με βάρκα την πόρνη ελπίδα, φέρνει τους ανθρώπους σ’ εκείνο το φιλότιμο που οδηγεί δίχως άλλο στην ΗΡΩΙΚΟΤΗΤΑ, στην ΑΝΤΑΡΣΙΑ και στο ΠΛΙΑΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΑΡΧΙΛΗΣΤΑΡΧΩΝ.

Η Αδελφότητα των Εχθρών κατευθύνει τα πράγματα προς αυτή την μετάθεση ψυχολογικής ετοιμότητος διότι έπεται ο μεγαλύτερος πόλεμος ανά μεταξύ των λαών.


ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΥΠΕΡΠΟΛΕΜΟΣ;

Αφού θα πάρουν από τους ανθρώπους όλα τα υπάρχοντα τους που έχουν μορφή περιουσίας και αφού ό,τι τους απομείνει θα το καταστήσουν είτε άνευ αξίας είτε άνευ χρήσεως, τεχνητά ή ψευδοφυσιολογικά, οι ανθρώποι θα φθάσουν στα όρια της παράνοιας, της σχιζοφρένειας, της φιλεκδικιτικότητος, της τρέλας, του αθεράπευτου θυμού και με επικάλυμμα το γεγονός της πλήξης θα είναι πανέτοιμοι για να κάνουν ο,τιδήποτε μπορούν για να την ξεπλύνουν.... Να ταξιδέψουν, να έχουν περιπέτειες, να προσφέρουν για να μην νοιώθουν ανάξιοι και άχρηστοι, να εκμεταλλευτούν και να τυχοδιωκτήσουν. Ως εκ τούτου, μετά χαράς αφού δεν θα έχουν τίποτε άλλο πια όπως άλλοτε σ’ άλλες εποχές θα ενταχθούν εντός των πλησιέστερων τους στρατών.

Άνθρωπος μορφωμένος και σ’ ευμάρεια δεν πολεμάει ούτε για τον κώλο του πόσον μάλλον για τους άλλους ή για να σώσει το τομάρι του γείτονα ή του συγγενή του. Όταν όμως χάσει τα πάντα και η επίφαση της αγνότητος, της αφέλειας και της δίψας για περιπέτεια φουντώσει μέσα του, όπως τον ανέραστο που θα έδινε γη και ύδωρ για ένα κομμάτι έστω και φθηνιάρικου έρωτα περιφρονώντας τις παραινέσεις να προσέχει από ανίατες θανατηφόρες αφροδισιακές ασθένειες, τότε είναι έτοιμος για κάθε βλακεία είτε αυτή είναι ιερή και ηρωική διά την ΦΥΛΑΞΗ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ είτε για πλιάτσικο τύπου ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΩΝΨΕΥΔΕΥΣΕΒΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ = ΨΕΥΔΟΣΤΑΥΡΟΦΟΡΩΝ, αρκεί να κάνει κάτι!!!! Κάτι για να μην πλήττει γενικώς και δη ψυχικώς…

(ΥΓ.ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ: Συμφωνούμε κατά το ήμισυ... Ναι, μόνον όταν σου κόβονται οι παροχές ξεσηκώνεσαι συνήθως... Ναι, αγράμματοι άνθρωποι ήταν συνήθως όσοι επαναστάτησαν στην τυραννία... Όχι... Δε δεχόμαστε πως ο λόγος γι' αυτό ήταν η πλήξη... Ο λόγος γι' αυτό ήταν η απόγνωση... Ο πλούσιος πλήττει και ξεκινάει για περιπέτειες... Ο πτωχός δεν προλαβαίνει να πλήξει, διότι παλεύει για την ποιότητα της ζωής του ή και για την ίδια του τη ζωή κάθε μέρα....)

Η οικονομική κρίση ολοένα και θα επιδεινώνεται παρ' όλες τις κατά καιρούς επιβεβαιώσεις των πρακτόρων και μελών της Αδελφότητος ότι προσπαθούν να εύρουν λύση, η αλήθεια είναι πως δεν θυσιάζεται μήδε λεπτόν για την καταστολή της κρίσης αλλά θυσιάζονται δισεκατομμύρια λεπτά για να μεγιστοποιηθεί η κρίση αφού αυτή είναι το μέσον και ο αφανής πόλεμος του θύτη/θηρευτή εναντίον του θηράματος/λαού (κατά τραγική και μη ειρωνεία στην κυπριακή διάλεκτο λαός εννοείται και το μεγαλύτερο θήραμα ανά την υφήλιο ήτοι ο λαγός!).

Όταν λοιπόν ο λαός/ή λαγός ερωτάει με αγωνία ηλίθιας αφέλειας τον αφέντη/πολιτικό του αν μάχεται για να ξεπεραστεί η κρίση που θα τον κατασφάξει, ο αφέντης ως έξυπνος θηρευτής δρα δόλια, επιβεβαιώνοντας τον λαό/λαγό ότι κανείς δεν θα τον εμπαίξει, τουφεκίσει (παίξει κυπριαστί) όπως θα έκανε ένας κοινός κυνηγός αν άνοιγε συζήτηση από το διαδίκτυο ή άλλον μέσον με τον υποψήφιο για την κατσαρόλα του λαγό μερικές ημέρες πριν την ημερομηνία αδειοδότησης κυνηγίου. Όποτε ο πολιτικός υπόσχεται προωθείται το αντίστροφο. 

Παρατήρησα πριν από καμπόσα έτη πως όποτε κάποιο διοικητικό συμβούλιο ποδοσφαρικής ομάδος στην Κύπρο διαβεβαίωνε ότι δεν πρόκειται ν’ απωλήσει τον προπονητή της ομάδος την επόμενη εβδομάδα ο προπονητής παρέδιδε την παραίτηση του. Η επανάληψη αυτής της τακτικής υποκρισίας κατέστησε κουραστικό το ίδιο το άθλημα το οποίον ως γνωστό ειδικά μετά την επίτρεψη να συμμετάσχουν πολλοί μη ημιδαποί σε κάποια ομάδα εξαηδιάστηκε, έγινε βαρετό, «πορνό» κατά την κυπριακή ρήση και εκλεπτυσμένου ενδιαφέροντος.

Τα ίδια συμβαίνουν και στην διεθνή πολιτική και τα ίδια με τους διεθνείς πολιτικούς θα έκαναν οι παράγοντες του αθλητισμού άλλων χαμηλότερης εμβέλειας ισχύος αν είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην πανίσχυρη σφαίρα της διεθνούς πολιτικής. Αυτοί που κατηγορούν την διεθνή πολιτική ή είναι ήρωες ή κρυπτοπαραπονούμενοι για την μη συμμετοχή τους στην παγκόσμια σφαίρα της Αδελφότητος των Εχθρών.


Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

Αφού προϊδεάσουν και συνηθίσουν τον άνθρωπο στην μιζέρια, την ανασφάλεια και στον εκνευρισμό της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, θα επιφέρουν αν τα μάγια τους δεν πιάνουνε τόπο, άλλως πως την κατάρρευση της ρευστότητος διά της αλυσιδωτής προκαταρρεύσεως των ιδρυμάτων που υποτίθεται ότι είναι οι θεματοφύλακες και δήθεν όχι οι κλέπτες και συγκλέπτες μαζί με άλλους του χρήματος!

Η αλυσιδωτή κατάρρευση των τραπεζών θα έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια του χρήματος σε τέτοιον ολοκληρωτικό βαθμό που στην κυριολεξία θα εξαφανίσει το χρήμα, ώστε από την μία ημέρα στην άλλη, κανείς να μην έχει χρήμα αφού θα καταργηθούν ή και «κατακαούν» οι καταθέσεις (όπως κάηκε η Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας από την Αδελφότητα των Εχθρών αφού έκλεψαν τα βιβλία και χρέωσαν τον λογαριασμό στους ανυποψίαστους και ασυντόνιστους αφελείς, τους Χριστιανούς) και ως εκ τούτου ούτε τα χρήματα που θα έχει κάποιος στο σπίτι θα έχουν κάποια αξία στις χώρες της συμφοράς αυτής.

Η εφαρμογή της αλυσιδωτής κατάρρευσης των τραπεζών στην Ευρώπη και σε κάποιες ίσως εκτός Ευρώπης αρκεί και με το παραπάνω να πυροδοτήσει την κυριολεκτική αυτή την φορά παγκόσμια σύρραξη του Πρώτου Υπερπολέμου, αφού θα διεξάγεται σχεδόν σε κάθε τόπο της Γης!

Όταν το χρήμα πάψει να υπάρχει τότε γυρίζουμε στην πρωτόγονη ζωή,  της εφαρμογής του:

«ο θάνατος σου η ζωή μου»,

 όπως στο Σερεγκέττυ της άγριας υπαίθρου της Αφρικής και του:

 «ό,τι πάρεις και ό,τι αρπάξεις ή υφ’ αρπάξεις κοινώς αρπακόλα!».

Φανταστείτε πως θα είναι τα πράγματα όταν μέσα σε μία νύχτα πάψουν τα πετρελαιοφόρα να διανέμουν μαζούτ, τα οχήματα να διανέμουν προϊόντα πρώτης ανάγκης, ο ηλεκτρισμός να εξαφανίζεται, το ίδιο και οι επικοινωνίες και χωρίς να το καταλάβουμε το επόμενο χωριό θα είναι τόσον μακρυνό όσον ήταν τον καιρό των προπάππων μας! Τότε θα ωθήσουν οι πράκτορες της Αδελφότητος των Εχθρών της κάθε χώρας να μπει η χώρα τους στον ΥΠΕΡΠΟΛΕΜΟΝ ο οποίος θα έχει έκταση σ’ όλη την Γη και όχι σε αρκετές περιοχές όπως στους δύο Παγκόσμιους Πολέμους που στην πλειοψηφία τους οι μάχες διεξάγοντο στην Ευρώπη.

Ο ΥΠΕΡΠΟΛΕΜΟΣ θα καταστρέψει ουσιαστικά κάθε δημοκρατία, οργανωμένο κράτος, στρατό, και θα υποκλέψει στην ουσία κάθε εξουσία επί της γης που έχει κάθε λαός... Όλους τους φυσικούς πόρους, ακόμη και το νερό θα θεωρείται «πρωτογενές πετρέλαιο» των εταιρειών που δρουν κατά το πνεύμα και την εντολή της Αδελφότητας των Εχθρών. Ύστερα θα μας πουν και το πλέον εξωφρενικό, αφού θα απομείνουμε ολίγοι και βασανισμένοι μετά τον πόλεμο:

«πρέπει να σας σημαδέψουμε τα χρωματοσώματα με το χάραγμα της κυβέρνησης και του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ή δε μη δεν θα δικαιούστε ούτε να περιπατάτε επί γης πόσον δε να τρώγετε και να καρπώνεστε δωρεάν την παραγωγή αυτής στους αγρούς, τα βουνά και τα λαγκάδια…».

Άρθρο του 2013 από: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


ΥΓ. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ: Το ότι οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ "ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ" ΔΥΝΑΜΕΙΣ μας σπρώχνουν σε έναν ΥΠΕΡΠΟΛΕΜΟ, όπως λέει το άρθρο, είναι γνωστό στους περισσότερους από εμάς.... Είναι κάτι που δε θα γλιτώσουμε είτε τώρα είτε στο μέλλον... Ναι... ο θάνατος απλών, αθώων πολιτών είναι δεδομένος δυστυχώς.... Αυτό που δεν θέλουν να καταλάβουν όμως οι ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ειναι πως αυτός ο πόλεμος θα τελειώσει αυτούς κι όχι εμάς... Διότι οι περισσότεροι άνθρωποι πλέον δεν είναι αγράμματοι.... Είναι σκέτο απεγνωσμένοι... Αυτό μας καθιστά πραγματικά επικίνδυνους... γι' αυτον τον λόγο προσπαθούν να μας στερήσουν την σωστή διδασκαλία και γνώση στα σχολεία του σημερα...



******************* 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters