Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Ειδικά ΑΥΤΟ το Αντικείμενο που Ανασκάφηκε στο Μεξικό έχει ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΚΟΣΜΟ για το τι Απεικονίζει

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τα τεχνουργήματα που ανακαλύφθηκαν στο Μεξικό για άλλη μια φορά πυροδότησαν θεωρίες συνωμοσίας που συνδυάζονται με αρχαίους εξωγήινους πολτισμούς. Αυτή τη φορά η πλειοψηφία των αποδεκτών αυτών των θεωριών φαίνεται πεπεισμένη οπότε και διαλαλεί αυτή την σιγουριά της προκειμένου να υποστηρίξει ότι τώρα έχει βρεθεί «απόδειξη» ότι υπάρχουν ξένα όντα.


Ειδικά ΑΥΤΟ το Αντικείμενο που Ανασκάφηκε στο Μεξικό έχει ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΚΟΣΜΟ για το τι Απεικονίζει
Δεν μοιάζει αυτό το αγαλματίδιο με εικόνες που κυκλοφορούν για τους εξωγήινους σήμερα; Άρα, τι άλλο μπορεί να είναι; Οι φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν αφότυ ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube έγινε viral καθώς δείχνει φωτογραφίες από διάφορα γλυπτά που ανακαλύφθηκαν στο Μεξικό.
Εκείνοι που πιστεύουν ότι οι εξωγήινοι είναι κάπου εκεί έξω έχουν να προτείνουν ότι κάποιοι από αυτούς κατασκεύασαν στο μακρινό παρελθόν όλα αυτά τα αντικείμενα που δείχνει το βίντεο είτε, ενδεχομένως, ότι είναι αποτέλεσμα έμπνευσης στους τότε ανθρώπους για να τα φτιάξουνε, ύστερα από στενές επαφές με εξωγήινους.
«Πολλοί γνωρίζουν τα αντικείμενα Klaus Dona. Υπάρχουν περισσότεροι τόνοι εκεί από εκεί όπου προέρχονται. Όλο και περισσότεροι ντόπιοι και αγρότες παρουσιάζουν τα ιδιωτικά τους αντικείμενα», αναφέρεται στο video και υπογραμμίζεται: «Ευτυχώς δεν τα έδωσαν στο Smithsonian Institute και τα παρόμοια (ιδρύματα) για περαιτέρω ανάλυση».
Η σημείωση αυτή αμέσως σήκωσε θύελλα αντιδράσεων καθώς σύμφωνα με την newsweek.com πολλοί χρήστες κοινωνικών μέσων έσπευσαν να αμφισβητήσουν την αυθεντικότητα των αντικειμένων.
«Εάν είναι σίγουροι ότι πρόκειται για [sic] λείψανα των εξωγήινων γιατί δεν τα έθεσαν υπό εξέταση στο Smithsonian», σχολίασε ένας χρήστης στο βίντεο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι θεωρητικοί έχουν προτείνει ότι εξωγήινοι κατασκεύασαν αρχαία αντικείμενα και δομές του Μεξικού. Ορισμένοι μάλιστα πιστεύουν ότι οι εξωγήινοι έχουν επίσης δημιουργήσει την ιερή πόλη Teotihuacán της χώρας, έναν φημισμένο αρχαιολογικό χώρο, ανέφερε η National Geographic. Αλλά δεν έχουν αποδείξεις για να υποστηρίξουν τους ισχυρισμούς τους.
Σε ότι αφορά το γιατί αντικείμενα σαν κι αυτά δεν έφτασαν ποτέ στα χέρια ανθρώπων του ινστιτούτου Smithsonian, ίσως, είναι γιατί σύμφωνα με διάφορες πηγές, έχει την τάση να «χάνει» αντικείμενα και ευρήματα που δεν ταιριάζουν στο κατεστημένο ιστορικό προφίλ περιορισμένου χρόνου και τόπου. Μάλιστα, λέγεται πως έχουν γίνει και δικαστήρια για αυτό το θέμα.
Ποια εκδοχή είναι εκείνη που μπορεί να πλησιάζει την αλήθεια;
Δείτε το σχετικό video με τα μυστηριώδη αντικείμενα:

More and more Mexican Artefacts surface depicting Aliens



The caves of Mexico hide the proof of the existence of the Strangers

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters