Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Σερνουν σε δικη Ταξιαρχο του Ελληνικου Στρατου επειδη ζητησε να βγει ο στολος να φυλαξει τα συνορα…!!!



Ειναι αυτος που απετρεψε να στηθει το αγαλμα του σφαγεα βελουχιωτη στα Τρικαλα…!!!
Πόση ξεφτίλα θα ανεχθούμε ακόμη πια από αυτήν εδώ την Κυβέρνηση και τους Υπερασπιστές των παρανόμως εισβολέων στο Ελληνικό Έδαφος… Στέλνουν για ανάκριση Ανώτατο Έλληνα Αξιωματικό επειδή ζήτησε να εφαρμοστεί το Σύνταγμα !

    Το χειρότερο απο όλα είναι οτι υπάρχουν ακόμη και Ελληνόφωνοι που δήθεν στο όνομα του ανθρωπισμού ζητούν την κεφαλή επι πίνακι Έλληνα Ανωτάτου Αξιωματικού που ζήτησε με άρθρο στο διαδίκτυο να βγει ο Ελληνικός Στόλος και να φυλάξει όπως οφείλει τα Θαλάσσια Σύνορα !

Ο Λόγος για τον Ταξίαρχο ε.α Ιωάννη Ξηρό ένα Αξιωματικό που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και ώς άλλος ταξιδευτής του κόσμου υψώνει την Ελληνική Σημαία στα Πέρατα του Κόσμου!
Ο Ταξίαρχος Ιωάννης Ξηρός δεν αφήνει ποτέ την ευκαιρία να πάει χαμένη και την Ελληνική Σημαία την έχει πάντα μαζί του !


    Το επίμαχο Άρθρο του Ταξιάρχου που ενόχλησε ακόμη και μερίδα των Αιρετών του Δ.Σ της Πόλης των Τρικάλων που έσπευσαν να καταθέσουν εναντίον του Αξιωματικού !
    Είναι βέβαια οι ίδιοι εκείνοι οι Δημοτικοί σύμβουλοι των Τρικάλων που ενέκριναν την στέγαση στο Ιστορικό Μνημείο της Πόλης το Τρικάλων το Φρούριο … Προσφύγων και λαθρομεταναστών !

Με μια Λεβέντικη απάντηση , που είναι σωστός Καταπέλτης ,αντάξια ενός Έλληνα Αξιωματικού , ο Ταξίαρχος Ξηρός απαντά σε όλους αυτούς που προσπαθούν να τον φιμώσουν, ζητώντας την ποινική του δίωξη για άρθρο που δημοσίευσε ζητώντας να επέμβει ο Ελληνικός Στόλος στα θαλάσσια Σύνορα της Ελλάδος


    Μια Ομάδα αριστεριστών γνωστοί για τον αγώνα που κάνουν ώστε να «ηρωποιήσουν τον Άρη Βελουχιώτη » στόχευσαν τον Αξιωματικό καταθέτοντας μηνυτήριο αναφορά στην Εισαγγελία Τρικάλων ,στηριζόμενοι στον αντιρατσιστικό νόμο που όμως πρόσφατα κρίθηκε αντισυνταγματικός απο δικαστήριο της Κρήτης (αθωώνοντας έτσι το Γερμανό Καθηγητή που έγραψε κατά των Κρητικών Αγωνιστών στην Μάχη της Κρήτης !

Αντιδρώντας ο Ταξίαρχος Ξηρός Ιωάννης στη μηνυτήριο αναφορά της Ομάδας «Μέτωπο Λαού» απάντησε με επιστολή του Καταπέλτη στα τοπικά ΜΜΕ!
Ακόμη και μέσα στη Τουρκία δεν δίστασε να Υψώσει την Ελληνική Σημαία ο Ταξίαρχος Ξηρός …Μπράβο Γιάννη!


Μέτωπο Λαού. Πραγματικά ευφάνταστος τίτλος και μεγαλειώδης για μια θλιβερή παρέα θλιβερών αριστερών, πλήρως ανιστόρητων, προ πολλού απωλεσάντων το τραίνο της Ιστορίας, αμφίβολη σχέση εχόντων με την κοινή λογική.


Η παρέα αυτή εγκάλεσε τον γράφοντα και κατέθεσε μηνυτήριο αναφορά εναντίον του στον Εισαγγελέα Τρικάλων με την κατηγορία οτι ο γράφων με μια αποστροφή ενός άρθρου του «προσκαλεί και παροτρύνει στην διάπραξη μαζικών εγκλημάτων την Κυβέρνηση και την ηγεσία του Στόλου» ζητώντας με το άρθρο του την επέμβαση του Στόλου στο Ανατολικό Αιγαίο με αποστολή την αποτροπή της έλευσης προσφύγων-λαθρομεταναστών με κάθε πρόσφορο επιχειρησιακό μέσο, εμποδίζοντας τις βάρκες να εισέλθουν στα χωρικά μας ύδατα.


Επ’ αυτού ο γράφων απαντά ότι ουδόλως και ουδένα παρότρυνε για διάπραξη εγκλημάτων.Το μόνο που ζήτησε και ακόμη ζητά είναι η πάση θυσία προστασία των ελληνικών συνόρων, τα οποία συνεχώς παραβιάζονται από κατακλυσμό αλλότριων και αλλόθρησκων μουσουλμανικών φύλων.


Ο Στόλος είναι βασικό βεβαίως μέσο προστασίας και αποτροπής. Βεβαίως αν κατά τις επιχειρήσεις κάποιες βάρκες, οδηγούμενες από ανθρώπους που δεν υπακούουν στις υποδείξεις αναποδογυρίσουν και κάποιοι πνιγούν, σ’ αυτό δεν ευθύνεται ο Στόλος ,αλλά οι ίδιοι και όσοι τους στέλνουν εδώ.


Η αποστολή δεν αλλάζει εξ αιτίας αυτού, ούτε μετατοπίζεται η ευθύνη, λόγω κάποιων απωλειών, αποδεκτών σε κάθε στρατιωτική επιχείρηση.


    Ο γράφων δεν παίρνει πίσω ,ούτε ανασκευάζει ούτε λέξη από τα γραφόμενά του και ξεκαθαρίζει οτι δεν φοβάται κανέναν και τίποτε.

    Το όνομά μου είναι στο τέλος κάθε άρθρου μου και δεν κρύβομαι πίσω από κανένα Μέτωπο ή πολιτική παράταξη, μόνος έχω την ευθύνη για τα λεγόμενα και τις πράξεις μου.

    Όσο για την πρότασή μου να βγει ο Στόλος, αυτό αποτελεί για την συνείδηση του γράφοντος κραυγή αγωνίας για μια ιστορική χώρα ,την οποία με ευθύνη των ηγεσιών της και προεξαρχούσης της Αριστεράς την αντιμετωπίζουν ως χώρο και όχι ως χώρα, την μετατρέπουν σε πολυπολιτισμικό Γιουνανιστάν, χωρίς να ερωτήσουν τον λαό της.

Ο γράφων γνωρίζει οτι ο πατριωτισμός και η Ελληνική Εθνική Ταυτότητα είναι έννοιες ξένες προς τους ανθρώπους του «Μετώπου Λαού.»


Παρόλα αυτά με χαρά προσμένω την ποινική μου δίωξη, διότι έτσι θα έχω την τιμή να υπερασπίσω και με άλλον τρόπο, μέσα στις αίθουσες των δικαστηρίων την ταυτότητα και την Ιστορία της αιώνιας Ελλάδας, όπως τόσα χρόνια κάνω με την αρθρογραφία μου.


Αν οι δικαστές μου επιβάλλουν ποινή επειδή θέλω την Ελλάδα ελληνική θα την δεχθώ ευχάριστα και αγόγγυστα ,ασχέτως με όση λάσπη ντύσουν στα μέσα την ποινή αυτή οι διώκτες μου αριστεροί, οι οποίοι έχουν τόση σχέση με τον Ελληνισμό, όση ο γράφων με την αστροναυτική (
και αστροναύτης δεν είμαι).Ούτως ή άλλως το δικαστήριο της Ιστορίας θα δικαιώσει μόνον εμένα.

Σχόλιο: Δεκάδες είναι τα μηνύματα συμπαράστασης στον Ανώτατο Αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού απο φορείς και απλούς πολίτες!

Οι γνωστοί Αριστεριστές δεν του συγχωρούν οτι ο Ταξίαρχος μάζεψε υπογραφές του Τρικαλινού Λαού και απέτρεψε να στηθεί μνημείο στο όνομα του Βελουχιώτη !

Υ.Γ :Η Ε.Α.Α.Σ της οποίας ο Ταξίαρχος είναι ενεργό Μέλος θα σταθεί στο πλευρό του Αξιωματικού που ήδη τον κάλεσαν για Ανάκριση Παραμονή των Φώτων ;

Πηγή >> https://roykoymoykoy.blogspot.gr/2017/01/blog-post_146.html
http://roykoymoykoy.blogspot.gr/
eleftheriskepsii.blogspot.com
http://www.stoxos.gr
http://greeknewsondemand.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters