Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018

Ο Τσίπρας «κατάπιε αμάσητο» το «Μακεδόνας» της Μέρκελ στον ΖάεφΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ
Κάτι που τα προηγούμενα χρόνια θεωρούταν αδιανόητο συνέβη την εβδομάδα που πέρασε με την Άνγκελα Μέρκελ να είναι πρωταγωνίστρια και τον Αλέξη Τσίπρα να είναι απλός θεατής.

Την Τετάρτη, ημέρα που η ελληνική επικαιρότητα κινούταν στον ρυθμό της συζήτησης στη Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση της Novartis, η Γερμανίδα καγκελάριος υποδεχόταν τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ. Την ώρα όμως που τον υποδεχόταν στη γερμανική πρωτεύουσα έλεγε:

«Χαίρομαι που καλωσορίζω σήμερα στο Βερολίνο τον Μακεδόνα πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ».
Καμία αντίδραση από την ελληνική πλευρά η οποία προφανώς ήταν απασχολημένη με τη συζήτηση στη Βουλή και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Την επόμενη μέρα μάλλον ήταν το vertigo μετά τη διαδικασία που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και η προτεραιότητα φαίνεται ότι ήταν να ξεκουραστούν.

Σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με την Άνγκελα Μέρκελ και σύμφωνα με πληροφορίες ο Έλληνας πρωθυπουργός υπογράμμισε την αποφασιστικότητα της ελληνικής κυβέρνησης να βρεθεί μία σταθερή, βιώσιμη και αμοιβαία αποδεκτή λύση στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, με μία ονομασία για όλες τις χρήσεις (erga omnes). Συζήτησαν επίσης για τα συμπεράσματα από την επίσκεψη του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ.

Καμία κουβέντα, καμία διαρροή για το «Μακεδόνας» της Άνγκελα Μέρκελ. Ούτε την Τετάρτη, ούτε την Πέμπτη, ούτε σήμερα…

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, 23.02.2018 17:17 |
Πηγή: http://www.parapolitika.gr
http://greeknewsondemand.com
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters