Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Ο Τσίπρας «κατάπιε αμάσητο» το «Μακεδόνας» της Μέρκελ στον Ζάεφ



ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ
Κάτι που τα προηγούμενα χρόνια θεωρούταν αδιανόητο συνέβη την εβδομάδα που πέρασε με την Άνγκελα Μέρκελ να είναι πρωταγωνίστρια και τον Αλέξη Τσίπρα να είναι απλός θεατής.

Την Τετάρτη, ημέρα που η ελληνική επικαιρότητα κινούταν στον ρυθμό της συζήτησης στη Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση της Novartis, η Γερμανίδα καγκελάριος υποδεχόταν τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ. Την ώρα όμως που τον υποδεχόταν στη γερμανική πρωτεύουσα έλεγε:

«Χαίρομαι που καλωσορίζω σήμερα στο Βερολίνο τον Μακεδόνα πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ».
Καμία αντίδραση από την ελληνική πλευρά η οποία προφανώς ήταν απασχολημένη με τη συζήτηση στη Βουλή και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Την επόμενη μέρα μάλλον ήταν το vertigo μετά τη διαδικασία που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και η προτεραιότητα φαίνεται ότι ήταν να ξεκουραστούν.

Σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με την Άνγκελα Μέρκελ και σύμφωνα με πληροφορίες ο Έλληνας πρωθυπουργός υπογράμμισε την αποφασιστικότητα της ελληνικής κυβέρνησης να βρεθεί μία σταθερή, βιώσιμη και αμοιβαία αποδεκτή λύση στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, με μία ονομασία για όλες τις χρήσεις (erga omnes). Συζήτησαν επίσης για τα συμπεράσματα από την επίσκεψη του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ.

Καμία κουβέντα, καμία διαρροή για το «Μακεδόνας» της Άνγκελα Μέρκελ. Ούτε την Τετάρτη, ούτε την Πέμπτη, ούτε σήμερα…

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, 23.02.2018 17:17 |
Πηγή: http://www.parapolitika.gr
http://greeknewsondemand.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters