Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

Στην Ζώνη της Σιωπής τα Ραδιόφωνα ΔΕΝ Παίζουν, τα Ρολόγια ΔΕΝ Λειτουργούν και οι Πυξίδες Τρελαίνονται

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Στην Ζώνη της Σιωπής τα Ραδιόφωνα ΔΕΝ Παίζουν,
τα Ρολόγια ΔΕΝ Λειτουργούν και οι Πυξίδες Τρελαίνονται

Η έρημος αυτή στο Μεξικό, γνωστή ως «La Zona del Silencio», που σημαίνει «Η Ζώνη της Σιωπής», είναι ένα από τα πιο παράξενα μέρη της γης. Εκεί, τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί σωστά και οι επιστήμονες που έχουν μελετήσει την περιοχή παραμένουν σε αμηχανία, καθώς δεν μπορούν να δώσουν απαντήσεις για τα πολλά αινίγματα που σκεπάζουν την περιοχή.
Αυτή η «εξωγήινη» έρημος που βρίσκεται 2000 μέτρα πάνω από τη στάθμη της θάλασσας, είναι πολύ πιο μυστηριώδης από όσο θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Βρίσκεται στον 27ο βόρειο παράλληλο. Εκεί, στη μέση του πουθενά, ένας μυστηριώδης σιδερένιος οβελίσκος ύψους σχεδόν τριών μέτρων, στέκεται μόνος, σαν «ταμπέλα» της παραδοξότητά της.
Την «Ζώνη της Σιωπής» έχουν επισκεφθεί στο παρελθόν πολλοί επιστήμονες από διαφορετικούς κλάδους, που όλοι έχουν διαπιστώσει ότι υπάρχουν ζητήματα εκεί που δεν μπορούν να εξηγηθούν λογικά. Σε ορισμένα σημεία, τα ρολόγια δεν μπορούν να λειτουργήσουν, η πυξίδα δεν δείχνει βόρεια και τα ραδιόφωνα, απλά δεν μπορούν να λειτουργήσουν.
Το όνομα δεν δόθηκε στην περιοχή λόγω της έλλειψης ήχου, η ονομασία «Ζώνη της Σιωπής» αντικατοπτρίζει το φαινόμενο με το οποίο τα ραδιοκύματα δεν μπορούν να διαδοθούν σωστά. Για να «πιάσετε» ραδιοφωνικό σταθμό μπρέπει να έχετε πολλή τύχη ή να βρεθείτε σε ένα πολύ συγκεκριμένο τμήμα της περιοχής, αλλά και πάλι η «επικοινωνία» δεν διαρκεί πολύ.
Παρόλο που η περιοχή έχει θεωρηθεί ως παραφυσικό hotspot, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ζουν εκεί. Υπάρχουν πολλά σπίτια ολόγυρα, χωρισμένα μεταξύ τους, σε πολύ μεγάλες αποστάσεις. Ένα ακόμα πιο μυστηριώδες γεγονός είναι ότι ενώ οι πέτρες των σπιτιών δεν περιέχουν σίδηρο ή άλλο μεταλλικό υλικό, ωστόσο έχουν μαγνητική φύση και προσελκύουν μαγνήτες.
Ορισμένοι πιστεύουν ότι αυτά τα μυστηριώδη γεγονότα αποδίδονται στην υψηλή συγκέντρωση σιδήρου στην περιοχή. Στο μακρινό παρελθόν, αυτή η περιοχή είχε βυθιστεί κάτω από το νερό και ένας μεγάλος αριθμός μετεωριτών έχει καταπέσει στην περιοχή. Σήμερα, η «Ζώνη της Σιωπής» θεωρείται ως ένα από τα πιο μυστηριώδη μέρη του πλανήτη.
Το φαινόμενο διερευνήθηκε από ειδικούς από την πόλη Torreon. Σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτές οι ανωμαλίες προκαλούνται από την ύπαρξη μαγνητικού κώνου που προκαλεί ιονισμό στην ατμόσφαιρα και εμποδίζει τη μετάδοση ραδιοκυμάτων.
Από τον 19ο αιώνα, υπάρχουν πολυάριθμες αναφορές μετεωριτών που πέφτουν στην περιοχή. Μυστηριώδη φώτα έχουν αναφερθεί τόσο από τουρίστες και ντόπιους που πιστεύουν ότι αυτά στην πραγματικότητα είναι οχήματα από  άλλα κοσμικά όντα που έχουν υπόγειες βάσεις στην περιοχή. Ακόμα και οι σκεπτικιστές παραδέχονται ότι είδαν φώτα. Δηλώνουν όμως ότι είναι ένα κοινό φαινόμενο -αλλά ωστόσο δεν έχουν δώσει ερμηνεία ή κάποια εξήγηση.
Άραγε, μπορεί να είναι απλά μια σύμπτωση ότι η «Ζώνη της Σιωπής» βρίσκεται ακριβώς στην ίδια «ευθεία» με τις Πυραμίδες της Αιγύπτου και το Τρίγωνο των Βερμούδων; Και είναι δυνατόν αυτό να αποδεικνύει την ύπαρξη «παράδοξων» στροβίλων στη Γη;
La Zona del Silencio
Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
ancient-code.com Μετάφραση-Απόδοση diadrastika.com
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters