Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

ΓΕΡΟΥΝ ΓΕΡΑ !!! ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΤΑ & ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΣΤΙΣ ΠΟΥΤ@ΝΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 8 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΓΕΡΟΥΝ ΓΕΡΑ ΠΩΣ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Με στροφή 180 μοιρών, κατέληξε, από τα ποτά και τις γυναίκες, στις τράπεζες !!!
ΜΑΡΤΙΟΣ 2017
Παραλήρημα Ντάισελμπλουμ : Οι Έλληνες έφαγαν τα λεφτά στο αλκοόλ και τις γυναίκες !!!
Η πρόσφατη συνέντευξη του επικεφαλής του Eurogroup Γέρουν Ντάισελμπλουμ στην γερμανική εφημερίδα FAZ, προκάλεσε σάλο και μεγάλες αντιδράσεις σε όλες τις χώρες του Νότου.

«Κατά τη διάρκεια της κρίσης του ευρώ, οι χώρες του Βορρά έδειξαν αλληλεγγύη στις χώρες που επηρεάσθηκαν από την κρίση. Ως σοσιαλδημοκράτης, αποδίδω εξαιρετική σημασία στην αλληλεγγύη. (Αλλά) και αυτοί έχουν υποχρεώσεις. Δεν μπορούν να ξοδεύουν όλα τα χρήματα σε ποτά και γυναίκες και μετά να ζητούν βοήθεια», δήλωσε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στις χώρες του Νότου, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Αντιδράσεις

Το γαϊτανάκι των αντιδράσεων και της σφοδρής κριτικής που δέχθηκε ο Ντάισελμπλουμ ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης όταν ο επικεφαλής του Eurogroup, σε ακρόασή του από ευρωβουλευτές, αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη για τη δήλωσή του.

Ο Ολλανδός πολιτικός – το Εργατικό Κόμμα του οποίου υπέστη βαριά ήττα στις εκλογές της περασμένης εβδομάδας – κατηγορήθηκε ως «προσβλητικός» και «χυδαίος» από ευρωβουλευτές για τις δηλώσεις αυτές.

O Ντάισελμπλουμ είπε ότι δεν «θα απολογηθεί», μετά την πίεση που του ασκήθηκε να πάρει αποστάσεις από τα σχόλια αυτά που θεωρήθηκαν ως επίθεση κατά των χωρών του Νότου – της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Ιταλίας και της Ελλάδας. Ο επικεφαλής του Eurogroup, ωστόσο, υποστήριξε τον ισχυρισμό του, επιμένοντας ότι η «αλληλεγγύη» στην Ευρωζώνη σημαίνει ότι όλες οι χώρες πρέπει να εμμένουν στις δεσμεύσεις τους για τήρηση των δημοσιονομικών κανόνων της ΕΕ για το χρέος και τα όρια του ελλείμματος.

Ο Ισπανός ευρωβουλευτής, Γκαμπριέλ Μάτο, είπε ότι οι δηλώσεις του αυτές είναι «απολύτως απαράδεκτες» και συνιστούν «προσβολή» για τις χώρες του Νότου, υποστηρίζοντας ότι ο Ντάισελμπλουμ έχασε την «ουδετερότητά» του ως επικεφαλής του Eurogroup.


«Οι δηλώσεις αυτές είναι αξιοθρήνητες», απάντησε χθες ο Ισπανός, οικολόγος ευρωβουλευτής Έρνεστ Ουρτασούν. «Ίσως είναι αστείο για εσάς, αλλά εγώ δεν πιστεύω ότι είναι (αστείο)».

«Αυτή η δήλωση είχε στόχο να ξεκαθαρίσει απολύτως τι σημαίνει αλληλεγγύη κατά τη γνώμη μου», εξήγησε ο πρόεδρος του Eurogroup.

«Πιστεύω ότι είναι ένα ατυχές σχόλιο», είχε δηλώσει νωρίτερα ο Ισπανός υπουργός Οικονομικών Λουίς ντε Γκίνδος.

«Αναρωτιέμαι πραγματικά πώς ένας άνθρωπος με τέτοιες απόψεις μπορεί ακόμη να θεωρείται ικανός να είναι πρόεδρος του Eurogroup», είχε επισημάνει ο επικεφαλής της ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατικών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο Ιταλός Τζιάνι Πιτέλα, εκτιμώντας ότι οι δηλώσεις του Ντάισελμπλουμ ήταν «απρεπείς», «σοκαριστικές» και «μεροληπτικές εις βάρος των χωρών του νότου της Ευρώπης».

Ο Πορτογάλος υπουργός Εξωτερικών, ο Σοσιαλιστής Αουγκούστο Σάντος Σίλβα, δήλωσε από την πλευρά του ότι οι δηλώσεις Ντάισελμπλουμ είναι «απολύτως απαράδεκτες», εκτιμώντας ότι «δεν είναι σε θέση να παραμείνει επικεφαλής του Eurogroup».

ΠΗΓΗ
http://www.enikos.gr/international/505851/paralirima-ntaiselmploum-oi-ellines-efagan-ta-lefta-sto-alkool-ka
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters