Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Πρώην Δήμαρχος υπεξαιρεί 280.000€ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Χρήματος...και τρώει 5 χρόνια









Πρώην Δήμαρχος υπεξαιρεί 280.000€ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Χρήματος...και τρώει 5 χρόνια φυλακή...αλλά δεν πάει μέσα ...Θα εξαγοράσει την ποινή και θα πληρώνει και σε δόσεις. Ούτε φυσικά θα του στερήσουν τα πολιτικά δικαιώματα καθώς δεν αναφέρεται τίποτα σχετικό.
Ο Σώρρας κατηγορήθηκε για απάτη 100.000€ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ Χρήματος κι έφαγε 8 χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή που πρέπει να εκτίσει και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για 5 χρόνια.
Είναι προφανές ότι ο Σώρρας είχε πιθανότητες να μπει στη Βουλή κι η Δικαιοσύνη είπε να δώσει ένα χέρι στο Σύστημα , να σκορπίσει το κοπάδι του για να να επιστρέψει στα γνωστά μαντριά ώστε η "Δημοκρατία" να φέρει τα "σωστά" αποτελέσματα στις επόμενες εκλογές.
Φαίνεται ότι αρκετοί Έλληνες προσπαθούν να εκδικηθούν το Σύστημα ... βάζοντας στη Βουλή τη Σάρα και τη Μάρα μήπως κι επέλθει το χάος και άρα η ευκαιρία για ανατροπή

Αλκαιος Ιωαννης Οι βουλευτές και τα μέλη της κυβέρνησης δεν έχουν ασυλία, όταν διαπράττουν εγκλήματα εσχάτης προδοσίας. Αυτό αποδεικνύεται βάσιμα με τη μήνυση της ΕΣΥ.
Η ασυλία είναι μια λανθασμένη ερμηνεία του Συντάγματος, που αποδομήθηκε με τη μήνυση της ΕΣΥ και φοβούνται μάλλον μην το μάθει ο λαός.
Μπορεί ο Σώρρας να είναι γραφικός, αλλά οι δικηγόροι οφείλουν να του βγάλουν το καπέλο. Αν θέλετε όχι σε αυτόν αλλά στο νομικό του τμήμα.Και να πιάσουν δουλειά, δεν υπάρχει ασυλία βουλευτών, όταν με την ψήφο τους καταλύουν το Πολίτευμα και ξεπουλούν τους πολίτες και τη χώρα.
Το λέει και το Σύνταγμα, για τα κακουργήματα δεν υπάρχει ασυλία και εφαρμόζεται η αυτόφωρη σύλληψη.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΗΣ, ΠΙΑΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΠΕΝΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters