Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΣ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ 8 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΩ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ONLINE ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ. ΑΦΕΤΕΡΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ.

ΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΤΟΡΟ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ «ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$»

(ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΑΓΡΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΑΝΟΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ, ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΛΑ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΗΣ)

ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΕΠΕΙ ΩΣ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ (…), ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: … ‘ΕΧΩ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ, ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ, ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ Η ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ VIDEOS ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ, ΕΓΓΡΑΦΑ (ΦΕΚ, ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΤΛ) ΚΑΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ…

… ΤΟ ΥΠΕΡ-ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ «GREEK PULSE RADIO ΤΗΣ ΣΤΟΥΤΤΓΑΡΔΗΣ», ΜΕ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟ ΕΞ-ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ (ΕΙΚΑΖΩ ΜΕΣΩ SKYPE) – ΤΟΝ ΚΟ. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ.

ΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΦΕΙΔΩ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ, ΚΑΤΕΥΝΑΣΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΔΑΡΜΕΝΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΠΡΑΞΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ, ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ – ΚΟΙΝΟΣ, ΕΝΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ, ΚΑΘΙΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ 1Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΝΑ ΔΩ ΕΝΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ 100%) ΚΑΙ, ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΙΟΛΑΣ ΛΕΠΤΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ, ΕΝΑ ΚΥΡΟΣ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΡΙΜΟΥ ΛΟΓΟΥ (ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΕΙΔΙΚΑ, ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟ ΕΚΦΩΝΗΤΗ)

ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ 8 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ (ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2 ΗΜΕΡΩΝ) Η ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΜΕΝ – ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΜΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗ 1Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΕΚΑΣΤΟΣ, ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 3 ΜΕΡΗ (ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ.)







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters