Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ--ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ KAI Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!! EΣΥ TV


EΣΥ TV--ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΟΜΙΛΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ--
ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ,,,,ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!!
ΜΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ,, Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ 

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα δεν τον μαζεψαν ακομα αυτον τον απατεωνα,5 χρονια μας σωζει κλεβοντας 50ευρα απο τα γεροντια και τους αφελεισ!ελεος με το λαμογιο/

Unknown είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ; ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ; ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ Η' ΟΤΙ ΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ; ΠΟΙΑ 50ΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ; ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ 8ου ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ 67650/13; ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟ ΣΥΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΤΕΡ ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΗΣ BLAKLEY PLATT; ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΒΟΕ; Η WBDRΑ; TO IMF; Η FED; H BIS; EXEIΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ BRETTON WOODS; THN ΣΥΜBΑΣΗ COOPER; ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤOY ΠΡΕΣΒΗ ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ ΣΤΟ ΟΝΤΑΡΙΟ; ΞΕΡΕΙΣ TI EINAI ΤΟ ALPHA OMEGA STATION; EXEIΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΞΙΟ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΜΠΑΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ; ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΙΣΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤτΕ 2ΤΡΙΣ 300ΔΙΣ ΓΙΑΤΟΥΣ 325 ΔΗΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 39 ΚΥΠΡΟΥ ΚΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ; ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 100ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ Τ.Χ.Σ.; ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΛΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΞΙΑΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΤτΑ ΜΕ 678 ΔΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΠΤΕΙ ΦΟΡΟΣ ΔΩΡΕΑΣ 27 ΔΙΣ ΚΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΑΧΗΝΙΔΗΣ ΟΤΙ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΩΝ 8 ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΔΩΡΙΖΕΙ ΣΕ 2 ΜΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 3ΤΡΙΣ459 ΔΙΣ; ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ 678 ΔΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΜΕ ΣΥΝΟΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ 2012; ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΑ ΑΛΛΑ!!!! ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ''Ε.ΣΥ.'' ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ (αρ.απ.6199/4-9-15) Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ; ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΙΛΑΣ; ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΙ ΛΕΣ; ΜΕΛΕΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 18/12/15 ΠΟΣ ΔΟΥ ΑΣΦ. ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΟΙΟΝ; ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟ ΔΕΣ ΕΔΩ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΘΑΡΓΟ.... ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΔΩ http://spametadesma.blogspot.gr/ ΚΙ ΕΔΩ http://www.artemis-sorras.gr/ ΚΙ ΕΔΩ alfeiospotamo.gr Υ.Γ. Η ΜΕΛΕΤΗ ΘΕΛΕΙ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ... ΧΡΟΝΟ ΑΔΟΓΜΑΤΙΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΚΟΠΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

και η απατη αφελεις αγαπητε!!!!τι δουλεια εχει ενα πταισματοδικιο με μια στημενη μηνυση χωρις κατηγορο με 600 δις? υπαρχει αποδειξη καταθεσης απο την τραπεζα? οχι,διοτι η τραπεζα απαντησε οτι δεν εχει 600 δις στο χαρτοφυλακιο της! ο σωρρας το 12 ελεγε οτι πουλησα εξωγηινη τεχνολογια και πηρα 2,7 τρις απο τον ομπαμα!!!!υπαρχει βιντεο! η χαραλαμπους το 15 λεει οτι τα λεφτα ειναι απο την τραπεζα ανατολης!!!!!ιυτε μεταξυ τους δε μπορουν να συνεννοηθουν τι θα λανε για ταλεφτα!!!οτι γραφεις για φορους κλπ ηταν πριν την απαντηση των αμερικανων!!!εαν εσυ πιστευει; το γελοιο καταπιστευμα των 330 τρις στην ελλαδα εισαι αφελης πολυ!οσο για τον ηλιθιο δημαρχο που δινει εξουσια ειναι εκτος συνταγματος!!! την εξουσια την δινει ο λαος στη βουλη οχι ο καθε γιδοβοσκος δημαρχος στον πρωτο τυχοδιωκτη!!!!και να σε ρωτησω κατι αφου εισαι ψαγμενος,γιατι δεν ερχοταν ο σωρρας στο κρατος και να πει εχω τοσα δις εκδωστε ομολογα να τα αγορασει αυτος και η ελλαδα να ξεχρεωνοταν??? η να πληρωσει απ'ευθειας τους δανειστες???? γιατι τα δανειζει με τοκο και δεν τα χαριζει??? 600 δις με 0,5%×100 χρονια=17 τρις!!!!!! δηλαδη 170 δις το χρονο θα δινουμε στον σωρρα για 100 χρονια????? τι λες ρε φιλε!!!! και μη πεις την μαλακια οτι τον τοκο θα τον δωσει πισω για την αναπτυξη!!!!αν τον δινει πισω γιατι τον βαζει???????για ψαξου εσυ φιλε με πραγματικες αποδειξεις και οχι με πταισματοδικια χωρις κατηγορο!!!!!α και κατι αλλο,ιδιωτης δεν μπορει να αγορασει κρατικο χρεος παρα μονο στη δευτερογενη αγορα ομολογων! αρα καμια εντολη πληρωμης δεν θα πληρωθει σιοτι απαγορευεται απο το συνταγμα.εκεινο που κανιυν οι αφελεις που υπογραφουν ειναι να παραχωρουν στον σωρρα ολες τις υπιχρεωσεις που απορεουν απο το χρεος τιυς!!! δηλαδη μπορει μετα ο σωρρας να πουλησει τις εντολες σε τραπεζες ξενες,ποιος θα τον εμποδισει?

Ανώνυμος είπε...

και κατι αλλο φιλε,δεν σε σωζει κανενας δανειζοντας σε!!!! και ο σωρρας δανειζει δεν χαριζει!αν χαριζε θα ειχε παει μονος του στιυς δανειστες με μια διαταγη πληρωμης θα του; εξωφλουσε και θα γυριζε στην ελλαδα πρωθυπουργος!!!! το επιασες ετσι???

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΙ,ΠΟΝΑΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΤΑΚΗΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣ?ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ???ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Κε ΜΑΙΑΝΔΡΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ 600 ΔΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΙΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!

Dimos Dimaresis είπε...

Η τραπεζική απόδειξη κατάθεσης παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και έτσι αποδείχθηκε η ύπαρξη του ποσού που αναφέρει η απόφαση 67650/13. Δεν πας να τρολλάρεις αλλού;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΓΥΦΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ 7.55 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΒΗΣΕΣ???

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ 13,14,15 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΩΡΑΙΚΟ ΓΙΔΙ!

Ανώνυμος είπε...

9.21αυτοι ειναι τρολ του σωρρα.

Ανώνυμος είπε...

ετσι ωια την ιστορια ρε μαγκες του σωρρα!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ
ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΗΜΙΑΝΙΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ Τ΄ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ;

Νικος Κωλετσης:
ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!!

ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΔΟΥΛΟΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ !!!

ΕΔΩ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΟΛΟΣ...

ΤΙ ΛΕΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΩΡΑ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ??
ΝΤΡΟΠΗ..!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΩΣ!!!
http://alfeiospotamos.gr/?p=26217


Δημήτρης Ζημιανίτης
Ο κυνηγός της οικονομικής ευρωαπάτης
http://www.tanea.gr/news/greece/article/5080901/o-kynhgos-ths-oikonomikhs-eyrwapaths/

Ανώνυμος είπε...

για τους ψαγμενους και ατρολλαριστους!!!

ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΡΕΝΟΓΛΟΥ είπε...

kal bre anonime,,,ela me kamia protasi esy gia sinennosi ellinon,,,na mas sosis apo ton apateona bre panexipne masonoskillo pu mas to paizis kai ellinaras,,280 grafia kai sinnenosi ellinon den ine tu sorra i sinnenosi ellinon ine pu se pirazi eeee,,,masonoskilla pu trigirnate edo kai eki kai kanete tus elinartades me klanies xoris apodiksis kai lete oti masonomalakia sas katebi,,,BRE TON KOLO SAS NA XTIPATE KATO ELLINON SINELEFSIS INE EDO KAI ALIMONO SAS,,,BGALTE MASONOISITIRIA APO TORA GIATI THA SAS BRUME OPU STA ANATHEMA KAI NA PATE,,,DIALEXTE BORIO POLO GIATI MONO KALOKAIRIA THA SAS PSAXNUME EKI ZOAAAA EEE ZOAAAA

Ανώνυμος είπε...

αλλο ενα 12θεο γιδι που δεν ξερει να διαβαζει ελληνικα!!!παρε μεταφραστη να σου διαβασει τα παραπανω!

Ανώνυμος είπε...

9.500.000 χ.ορθοδοξοι θα βγαλουμε εισιτηρια να φυγουμε για να μεινουν 3.000 12θεοι!!!!παρτε τα διαστημοπλοια εσεις και πηγαινετε να συναντησετε τον δια μεγαλε!!!!5 χρονια τωρα το γυφτικο ψεμα μουχλιασε!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΣΑΝΟ ΡΕ ΓΙΔΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ!!!!ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΤΕ 50 ΕΥΡΑ ΑΠΟ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters