Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Η Γερμανία και οι “Εβραίοι”

Αποτέλεσμα εικόνας για benjamin freedman

<<ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ;;??>>

Γιάννης Καλογερόπουλος : ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΦΡΗNΤΜΑΝ (Benjamin Freedman) ΤΟ 1961 . 
ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ή ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ............ 


Αυτοί οι Χαζάροι, αυτοί οι ειδωλολάτρες, αυτοί οι Ασιάτες, ήταν μια μογγολική φυλή, η οποία εκδιώχθηκε από την Ασία και ήρθε στην Ευρώπη. Επειδή ο βασιλιάς τους είχε αποδεχθεί αυτήν την πίστη, τό΄κανε και ο λαός του που δεν είχε μια άλλη επιλογή. Ακριβώς όπως και στην Ισπανία. Ο βασιλιάς ήταν καθολικός, άρα καθολικός ήταν και ο λαός του. Όποιος το αρνήθηκε, έπρεπε να εγκαταλείψει τη χώρα. Έτσι έγιναν οι Χαζάροι αυτό που σήμερα λέμε “Εβραίοι”.
.
Τώρα μπορείτε να δείτε, πόσο ανόητο ήταν εκ μέρους των χριστιανικών κυβερνήσεων να πουν: “Θα βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και το κύρος μας τον εκλεκτό λαό του Θεού να πάρει πίσω τη γη των προγόνων του”. Υπάρχει κανένα μεγαλύτερο ψέμα από αυτό;
.
Οι Εβραίοι ελέγχουν τις εφημερίδες, τα περιοδικά, το ραδιόφωνο, την τηλεόραση, τους μεγάλους εκδοτικούς οίκους βιβλίων, και επειδή οι πολιτικοί μας μιλούν “τη γλώσσα τους», δεν είναι περίεργο που εσείς πιστεύετε αυτά τα ψέματα. Θα πιστεύατε, ότι το μαύρο είναι άσπρο, αν σας το λέγανε αρκετά συχνά. Δεν θα λέγατε πια το μαύρο μαύρο. Θα λέγατε το μαύρο άσπρο, και κανείς δεν θα σας κατηγορούσε γι’ αυτό. 
Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα ψέματα στην ιστορία μας. Είναι το θεμέλιο της μιζέριας που μας έχει πλήξει.
.
Ξέρετε τι κάνουν οι Εβραίοι την Ημέρα της Εξιλέωσης, την ημέρα που εσείς νομίζετε ότι είναι “ιερή” για τους Εβραίους; ..... Εγώ ήμουν ένας από αυτούς. ........ Αυτό δεν είναι φήμες. 
Εγώ δεν είμαι εδώ για να σας διηγηθώ σαχλαμάρες. Σας δίνω στοιχεία!
.
Την ημέρα της Εξιλέωσης πηγαίνουν σε μια συναγωγή. Για την πρώτη στέκονται όρθιοι άνθρωπο. Είναι η μόνη προσευχή που στέκονται όρθιοι. Επαναλαμβάνουν τρεις φορές μια σύντομη προσευχή που λέγεται “Koλ Νίντρε”. 
Σ’ αυτή την προσευχή κάνουν μια συμφωνία με τον Θεό, που λέει, ότι κάθε όρκος, κάθε υπόσχεση τάξιμο που θα κάνουν τους επόμενους δώδεκα μήνες με Εβραίους, είναι άκυρο.
.
Ο όρκος δεν είναι όρκος, η υπόσχεση δεν είναι μια υπόσχεση και το τάξιμο δεν είναι τάξιμο. 
Αυτά όλα δεν έχουν για τους Εβραίους καμία ηθική αξία. 
Και το Ταλμούδ διδάσκει, ότι αν κάποιος κάνει έναν όρκο, δώσει μια υπόσχεση ή κάνει ένα τάμα, να θυμάται πάντα την ημέρα του Εξιλασμού, επειδή σαν Εβραίος δεν πρέπει να τα τηρήσει, σαν Εβραίος εξαιρείται απο την τήρησή τους…(7).
.
Επέλεξε τους Εβραίους, και ότι έγινε η θρησκεία του κράτους. 
Ίδρυσε τις σχολές του Ταλμούδ Pumbedita και Sura, οι οποίες εκπαίδευσαν χιλιάδες ραβίνους. ........ (Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ...) Άνοιξε συναγωγές και σχολεία και οι υπήκοοι του έγιναν αυτό που σήμερα αποκαλούμε “Εβραίοι”. ... (Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ...) ..
.
Πόσο λοιπόν μπορείτε να βασιστείτε στην εντιμότητα ενός Εβραίου; 
Να υπολογίζετε τότε ακριβώς όπως πίστευαν οι Γερμανοί το 1916 τις εβραίικες υποσχέσεις. 
Θα έχουμε κι’ εμείς την ίδια τύχη με τη Γερμανία, και για τους ίδιους λόγους.
.
τα παιδιά σας θα μπορούσαν να είναι αυτή τη νύχτα καθ’ οδόν για τον πόλεμο, και εσείς ξέρετε γι’ αυτό τόσο πολύ λίγο, όσο γνώριζαν και το 1916, όταν η βρετανική κυβέρνηση και οι Σιωνιστές συνήψαν την συμφωνία τους. Το γνωρίζατε αυτό; Κανείς στις ΗΠΑ δεν το ήξερε. Δεν του επιτρέπανε να το γνωρίζει.
.
Ποιος το ήξερε; Το ήξερε ο Πρόεδρος Wilson. Το ήξερε ο συνταγματάρχης House. ..... Το ήξεραν επίσης και άλλοι μεμυημένοι. .....
Εγώ το ήξερα; Ναι, είχα μια αρκετά καλή ιδέα για το τι συνέβαινε.
Ήμουν σε στενή επαφή με τον Henry Morgenthau sen. ( ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 1916 ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΩΝ ΣΕΒΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ) κατά την προεκλογική εκστρατεία του 1912, όταν εξελέγη ο Πρόεδρος Ουίλσον. 
Έγινε συζήτηση γύρω από το γραφείο του. Εγώ ήμουν άνθρωπος της εμπιστοσύνης του Henry Morgenthau sen. που ήταν πρόεδρος της επιτροπής οικονομικών, ( Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΕΝΡΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΤΟ ΜΠΡΕΤΟΝ ΓΟΥΤΣ ΤΟ 1944 ) και ήμουν σε στενή επαφή με τον Rollo Wells που ήταν ταμίας. Ήμουν σ’ αυτό τον κύκλο.
.
Ο Πρόεδρος Wilson στο τέλος του τραπεζιού και όλοι οι άλλοι. 
Άκουσα πώς τον σφυροκοπούσαν με τον φόρο εισοδήματος, μέσω του οποίου δημιουργήθηκε η Federal Reserve, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα, και άκουσα, πώς του κάνανε κατήχηση για το σιωνιστικό Κίνημα.
.
Ο Δικαστής Brandeis και ο Πρόεδρος Wilson ήταν τόσο κοντά, όσο αυτά τα δύο δάχτυλα στο χέρι μου. 
.... Ο Πρόεδρος Wilson ήταν απόλυτα παραλυμένος όταν αποφασίστηκε αυτό το........... νεογέννητο μωρό (η Federal Reserve). ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΡΥΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ !!




Ο Benjamin Freedman φανερώνει την Σιωνιστική Ατζέντα 1961 
ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ;;?? ΒίντεοFB: https://www.facebook.com/angelo.irakleides/videos/1838684986355005/
=====================
ARE U EVER GOING TO WAKE UP PEOPLE? WHAT WILL IT TAKE?
The Zionist Whistleblower- Benjamin H. Freedman 1961 Warning To America [Warning To Humanity] Speech : https://www.youtube.com/watch?v=UmXbbPXAR_s

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters