Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

H Ανεστραμμένη γλαύκα στα σχολεία και το Ψευδοχρέος, Τρόπαια των επίορκων, μήνυμα στους υπόδουλους, Αφανισμός ή Πάλιγγενεσία



Η γλαυξ (κουκουβάγια) ήτο το ιερό πουλί της θεάς Αθηνάς σύμβολο της πόλεως των Αθηνών, της φρονήσεως και της σοφίας.

Η θεά ελέγετο και Γλαυκώπις για τους γαλάζιους σπινθηροβόλους οφθαλμούς της, όπως της Γλαύκος που βλέπει στο σκοτάδι, την αθέατη πλευρά των πραγμάτων.
Αυτά καταργήθηκαν στην υπόδουλη Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες για να αντικατασταθούν από την βεβήλωσιν των εθνικών και θρησκευτικών μας συμβόλων.

Αυτό έγινε στο 2ον δημοτικό και 25ον Νηπιαγωγείο Νικαίας.
Δίπλα στην πινακίδα των σχολείων «Ελληνική Δημοκρατία» φιλοτεχνήθηκε γλάυκα Ανεστραμμένη (νεκρή) με χρέωσιν, των χρεωκοπημένων ελλήνων.
Μια πράξις βέβηλη με συμβολισμό πολλαπλής αναγνώσεως.

«Η γλαύκα είναι νεκρή. Η δημοκρατία κατελύθη. Η σοφία και τα γράμματα ανήκουν το παρελθόν.
Το ασημένιο τετράδραχμο της λαυρεωτικής γλαυκός εκτοπίστηκε από το βαρβαρικό ευρώ της δουλείας. Αυτό είναι το τρόπαιο των επίορκων της παιδείας σκοταδισμού και αθεΐας. Τρόπαιο λαμπρό και η διαπόμπευσης των ελλήνων στο εδώλιον του καταγγελτέου μη Οφειλόμενου και Επονείδιστου Ψευδοχρέους, προϊόν Απάτης, Πλάνης Απειλής. (έλλειμμα 2,8 δις ευρώ SWAP GOLDMAN SACHS 16 δις ευρώ, άρθρο 123 Συνθήκη Λισσαβώνος διαβολομηχανή παραγωγής εξωτερικού χρέους, Δουβλίνο ΙΙ χαβούζα λαθρομεταναστών εποικιστών, είσοδος ΔΝΤ με πλαστά στοιχεία ΕΣΥ, Ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών – θαλασσοδάνεια, Ολυμπιακοί Αγώνες, εξοπλιστικά, SIEMENS, λεηλασία PSI συνθήκη SCHENGEN μονοπώλια, Δημοψήφισμα ΝΑΙ σε OXI, capital control, αντισυνταγματικές φοροκαταιγίδες).
Έτσι παρέδωσαν οι Εφιάλτες την Ελλάδα στην συνομοσπονδία βρυκολάκων οι όποιοι αθέτησαν όλες τις υποχρεώσεις τους.

Υπόδουλε συμπατριώτη, Αφυπνήσου. Η ανεστραμμένη γλαύκα συμβολίζει το στίγμα σου, το υπαρξιακό σταυροδρόμι: Παλιγγενεσία με ελεύθερη πατρίδα ή Γεωγραφικός προσδιορισμός και αφανισμός στην πανευρώπη του σχεδίου RICHARD GOUDENHOWΕ KALERGI και της ευρωασιατικής νεγρώδους φυλής των υπανθρώπων.
Οι ευρωπαϊκοί λαοί βιώνουν ξανά την δουλεία των Ατλάντων.

Μη χάνεις το θάρρος σου.

Την επομένη ημέρα της απελευθερώσεως θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, ρευστότητα στην αγορά. Έλεγχος συνόρων σεισάχθεια στους τραπεζόπληκτους φορόπληκτους δούλους. Επαναπατρισμός των ελληνικών επιχειρήσεων. Ενεργοποίησης της πρωτογενούς παραγωγής, βιομηχανίας και βιοτεχνίας. Επαναφορά του ελληνικού δικαίου, καταγγελία του ψευδοχρέους και των κατοχικών συμβάσεων ντροπής.

Οι Αθηναίοι με αρωγό την Αγέστρατη Παλλάδα Αθηνά που ήλεγχε τα υπερφυσικά μυστικά όπλα των ελλήνων ενίκησαν τους Άτλαντες στα Πυρηναία (Ισπανία) και απελευθέρωσαν τους λαούς της Μεσογείου.

Η θεά μέσα σε μια νύχτα βύθισε την Ήπειρο Ατλαντίδα και κάποιοι εκ των ατλάντων διεσώθησαν στην απέναντι μεγάλη Ήπειρο (Αμερική). Αυτά αναφέρουν οι αρχαίοι συγγραφείς και η παρακαταθήκη των προγόνων. Οι απόγονοι των ατλάντων επαναλαμβάνουν ξανά την ίδια ύβριν, στο όνομα της παγκοσμιοποιήσεως και νέας τάξεως πραγμάτων. Τον σκοταδισμό και την οικονομική υποδούλωσιν, του ανθρωπίνου γένους, δια της καταλήψεως των κεντρικών τραπεζών και Καταργήσεως των Εθνικών τους νομισμάτων.

Η αποκατάστασις της παγκοσμίου αρμονίας είναι αδύνατος χωρίς την συνδρομή της Αγέστρατης παλλάδος Αθηνάς και του γένους των ελλήνων.

Μιας Ελλάδος ελεύθερης με σύνορα, σύνταγμα με την αποστράπτουσα γλαυκά κυρίαρχο παντού και να κοσμεί το ασημένιο τετράδραχμο. Αυτό είναι το μοναδικό χρέος των ελλήνων της μήτρας του παγκόσμιου πολιτισμού.

Τότε μόνον θα νικηθούν οι απόγονοι των ατλάντων.
Για τα υπόλοιπα θα αποφασίσει η θεά Αθηνά όπως έπραξε 16000 χρόνια πριν από εμάς.


Ιδομενέας Αντ.Σαρρής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters