Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Τι κάνει το CERN αυτή τη στιγμή;

LCH-2-578175.jpg



Ένα ερώτημα που δεν ξέρουμε πότε θα απαντηθεί πραγματικά και αν η απάντηση θα είναι… μια και καλή και μη αναστρέψιμη!
Παρατηρητές του εξωτερικού προσπαθούν να αποκαλύψουν -με ό,τι μέσο διαθέτουν- τα μυστικά καμώματα του CERN.
Εις εξ αυτών ανέβασε ένα βίντεο με δύο εικόνες που δείχνουν ένα περίεργο σύννεφο και φως πάνω από το LHC στη Γενεύη στα γαλλο-ελβετικά σύνορα, στις 24 Ιουνίου – την ίδια ημέρα που οι επιστήμονες του CERN δοκίμαζαν ένα νέο πείραμα για τον τρόπο που συνθλίβονται τα σωματίδια μεταξύ τους.
Το βίντεο, με τίτλο «What portal did CERN open now? Strange Clouds Hover Above the LHC»  έγινε από τον Freedom Fighter Times, ένα «συνωμοσιολογικό» κανάλι στο YouTube με θρησκευτικές προεκτάσεις και  εγείρει «σοβαρές ανησυχίες» για τι ακριβώς χρησιμοποιείται η LCH.
Ο αφηγητής του βίντεο του CERN, αλλιώς γνωστό ως Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πυρηνικών Ερευνών, ισχυρίζεται οι δύο εικόνες ερευνήθηκαν και βρέθηκαν να είναι πραγματικές και όχι επεξεργασία.
Δείτε το βίντεο:


Πάντως και η Ελλάδίτσα μας είχε τα ωραία της! Τις τελευταίες μέρες χορτάσαμε ακραίο φαινόμενο. Ευτυχώς που χορτάσαμε με το ακραίο, γιατί αν περιμένετε να χορτάσετε από ελληνική καλλιέργεια, φρούτα και λαχανικά, απλά… ξεχάστε το! Οι καταστροφές σε πολλές περιοχές είναι τεράστιες!
Και για μια φορά ακόμα, το “σπάνιο” φαινόμενο των mammatus έκανε την εμφάνισή του. Ναι, έχουμε γίνει συλλέκτης σπάνιων φαινομένων. Αλλά όχι μόνο. Συλλέκτης σπάνιων φαινομένων με ακόμα πιο… σπάνιο σπάνιο φαινόμενο. Και εξηγούμαι:
Τα Mammatus clouds, όπως αναφέρει το wiki, συνήθως προμηνύουν καταιγίδα, είναι “προάγγελοι” όπως λέει χαρακτηριστικά, δηλαδή προηγούνται μιας καταιγίδας:
True to their ominous appearance, mammatus cloudsare often harbingers of a coming storm or other extreme weather system

Ε, εμείς τα είχαμε μετά! «Mammatus πάνω από τη Κηφισιά, μετά τη καταιγίδα, σήμερα το απόγευμα».
Και στη Λαμία:

Τώρα τι να πω; Μεγάλη καντεμιά για την οικονομία μας όλη αυτή η κακοκαιρία. Μεγαλύτερη καντεμιά κάποιοι να έχουν στα χέρια τους τεχνολογίες (που πληρώνουμε εμείς) και να μην ξέρεις τι ακριβώς κάνουν.
Η μεγαλύτερη καντεμιά, είναι το αγνό παρθένο μαλλί που φορούν μερικοί και που προσπαθούν να σε πείσουν ότι ό,τι γίνεται μέσα στο μαντρί είναι ΠΆΝΤΑ προς όφελος των αμνών!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters