Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ στον ΑΡΗ δηλώνει πως ΦΤΑΣΑΜΕ ως ΕΚΕΙ; ! ! !

ΑΕΙ ΖΩ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σε κάποιο άγνωστο παρελθόν φαίνεται πως κάποιοι Έλληνες έφτασαν πρώτοι στον πλανήτη Άρη. Το ερώτημα είναι από που και πότε…


Με βάση την παραπάνω φωτογραφία η οποία προέρχεται από το Viking 1, μπορούμε να καταλήξουμε σε απαγορευμένα συμπεράσματα…

Σίγουρα, οι φιγούρες στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη, δεν μπορεί να είναι παρειδωλία και τυχαίοι σχηματισμοί, καθώς όλα μαζί φτιάχνουν μία λέξη.

Όπως επισημαίνεται και επάνω στην φωτό, υπάρχει η ελληνική λέξη ΑΕΙΖΩ. Εκείνο, όμως, που θα πρέπει να διορθώσουμε είναι πως ουσιαστικά πρόκειται για δύο λέξεις: ΑΕΙ ΖΩ (δηλαδή «ζω για πάντα»). Όμως, όλα αυτά μπορεί να είναι μία γρήγορη εκτίμηση καθώς τα γράμματα ενδεχομένως να μην είναι ακριβώς αυτά που βλέπουμε, αλλά κάποια σχετικά και παραπλήσια ελληνικά σύμβολα.

Ωστόσο, είναι φανερό πως αυτοί που τα «έγραψαν» ώστε να φαίνονται από ψηλά, ήξεραν ελληνικά. Έτσι, δημιουργούνται μία σειρά από απορίες. Οι βασικότερες είναι οι εξής:

Πήγαν Έλληνες από την Γη στον Άρη; Αν ναι, πότε μπορεί να έγινε αυτό;

Μήπως ήρθαν κάποιοι Έλληνες ή γνώστες της ελληνικής από τα άστρα και άφησαν το «graffiti» τους στην προσπάθειά τους να δηλώσουν την άφιξή τους;

diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters