Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Ο ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. [ Ελληνων Συνελευσεις ] ..

 
 
Γιάννης Καλογερόπουλος

ΜΝΗΜΟΝΙΟ :.. Συμπέρασμα τρίτο:
Από τα παραπάνω εξηγείται συνεπώς και η επιμονή των κατακτητών της Τρόικας [ ΤΡΟΙΚΑ = ΔΝΤ , ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ , ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ] να ζητήσουν και η «ελληνική» κυβέρνησης να δεχτεί, να συμπεριληφθούν στην Δανειακή αυτή Σύμβαση οι άκρως προδοτικοί όροι περί
«παραίτησης της Ελλάδος, αμετάκλητα και χωρίς όρους, από το δικαίωμα ασυλίας της επί όλων των περιουσιακών στοιχείων της»
και από το «δικαίωμά της για την δικαστική της προσφυγή και προστασία στην και από την Ελληνική Δικαιοσύνη (!), στην διαδικασία εκτέλεσης της Σύμβασης αυτής»,
για την οποία «ισχύει το Αγγλικό Δίκαιο»!

[ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ Ο ΟΡΟΣ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΤΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΕΠΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ..... ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ !!!!! ... ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΛΕΝΕ ΡΗΤΩΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΜΤΑΙ ΑΠΟ < < ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ .. ΔΙΚΑΙΟ > > ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ !!!!!

ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛ. ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ
ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ..

. ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΠΤΟΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ !!!! ]

Κι αυτό έγινε διότι, όλοι, οι Τροϊκανοί και η κυβέρνηση, γνωρίζουν ότι η Ελλάδα, θα μπορούσε να επικαλεσθεί και να ασκήσει το αναφαίρετο και μη-παραιτήσιμο δικαίωμα της «εθνικής της κυριαρχίας» στην εδαφική της επικράτεια. και να αρνηθεί την αποπληρωμή όλων των εξωτερικών της δανείων και χρεών της, για λόγους Εθνικού της Συμφέροντος.

Οι Τροϊκανοί εγνώριζαν επίσης ότι, μια (μελλοντική) αληθινά πατριωτική ελληνική κυβέρνηση, θα μπορούσε να ασκήσει το αναφαίρετο αυτό δικαίωμά της τής Εθνικής της Κυριαρχίας και να καταγγείλει και να ακυρώσει μονομερώς, με ειδικό ακυρωτικό νόμο, την προδοτική αυτή Δανειακή Σύμβαση, για τον λόγο ότι η τελευταία καταλύει της Εθνική Κυριαρχία της χώρας μας.

Και η μονομερής καταγγελία της Σύμβασης αυτής και για τον παραπάνω λόγο από την Ελλάδα, θα ήταν μια πράξη με την οποία η τελευταία θα εξέφραζε και προστάτευε την Εθνική της Κυριαρχία, στην οποία περιλαμβάνονται και η Νομοθετική και Δικαστική Εξουσία της


Γιάννης Καλογερόπουλος 
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ???? 
ΓΙΑ ΜΑΘΕΤΕ ....
< < Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΙΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Η ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ... ΔΕΝ ΗΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗ ... Χ Ω Ρ Ι Σ . Ρ Η Τ Η Ν . Π Ρ Α Ξ Ι Ν . ΤΟΥ . Ι Δ Ι Ο Κ Τ Η Τ Ο Υ .
ΗΤΟΙ ΤΟΥ . Ε Θ Ν Ο Υ Σ !!!!! > >
 

ΔΗΛΑΔΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ !!!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1659269541025995&set=p.1659269541025995&type=1&theater



https://www.facebook.com/profile.php?id=100006286716949&fref=nf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters