Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Γιατί η Γερμανία θέλει πίσω τον χρυσό της;


Η Bundesbank έχει ανακοινώσει τον επαναπατρισμό ορισμένων από τα αποθέματα χρυσού της Γερμανίας από το εξωτερικό. Τουλάχιστον το ήμισυ του χρυσού της χώρας θα μεταφερθεί στη Φρανκφούρτη το 2020, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Bundesbank, Jens Weidmann.


Σύμφωνα με τον Weidmann, μέχρι στιγμής έχουν επιστρέψει στα ταμεία της Bundesbank 366 τόνοι χρυσού, αξίας 11,5 δισ. ευρώ, ενώ «παραμένουν προς επιστροφή 1.400 τόνοι ή το 41,5% των αποθεμάτων χρυσού της Γερμανίας».

Τον περασμένο Οκτώβριο τα γερμανικά αποθέματα χρυσού έφθασαν στους 3.384 τόνους, με την αξία τους να αποτιμάται στα 120 δισ. ευρώ, όντας τα δεύτερα μεγαλύτερα μετά από αυτά των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, του RT, το υπόλοιπο των αποθεμάτων του χρυσού θα παραμείνει στη , δύο πόλεις οι οποίες εκτός του ότι είναι εξίσου ασφαλείς – για τη φύλαξη του χρυσού – με τη Γερμανία, σε αυτές υπάρχει και η δυνατότητα άμεσης ρευστοποίησης σε περίπτωση που αυτό καταστεί αναγκαίο, προσέθεσε ο Weidmann.

Η Bundesbank έχει δεχθεί μεγάλη κριτική για την επιλογή της να διατηρεί τα αποθέματα χρυσού εκτός Γερμανίας. Οι Γερμανοί λέγεται ότι βλέπουν τον χρυσό ως δικλίδα ασφαλείας σε μία πιθανή επερχόμενη κρίση και η απότομη ζήτηση χρυσού θα μπορούσε να αποτελέσει ένα χαρακτηριστικό κριτήριο.

Στην προσπάθεια μεταφοράς του γερμανικού χρυσού από τη Νέα Υόρκη στη Γερμανία το 2014, η Bundesbank συνάντησε προσχώματα από τους Αμερικανούς όταν Γερμανοί εμπειρογνώμονες θέλησαν να κάνουν αυτοψία στα γερμανικά αποθέματα χρυσού.

Δεν έχουν δώσει τις δημοσιευμένες λίστες με τους αριθμούς των ράβδων χρυσού, «ακόμα και αν η Fed δημοσιοποιεί την συγκεκριμένη λίστα για τον δικό της χρυσό», αναφέρει ο Peter Boehringer, ο οποίος ξεκίνησε την καμπάνια επιστροφής του χρυσού στην Γερμανία.

huffingtonpost.gr


Read more http://apocalypsejohn.com/giati-germania-theli-piso-chriso/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters