Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ .!!!ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ E.ΣΥ.»



Vasilis Theodoropoulos ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ .!!!!!

ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΔΝΤ, Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΖΕΦΡΥ ΤΣΑΝΤ ΜΙΝΕΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ 200 ΔΙΣ (60%) ΑΠΟ ΤΑ 320ΔΙΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ- ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΣΕ ΥΠΑΡΚΤΑ .

ΗΤΑΝ ΔΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΑΡΑ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.!!!!!!!

ΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ.
ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΥΠΑΡΚΤΑ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ…

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΦΕΙΔΩΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΈΛΛΗΝΕΣ.!!!!!

ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΟΤΙ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΔΥΟ (2) ΓΕΝΕΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.!!!!!!

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ.!!!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

 
http://alfeiospotamos.gr/?p=20746

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters