Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Κυβέρνηση: "Οι αγρότες είναι πλέον θέμα της Τροχαίας"- ΕΤΣΙ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

 
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Είναι θέμα της Τροχαίας και άρα της ΕΛ.ΑΣ να εμποδίσει την κάθοδο των αγροτών στην Αθήνα δήλωσε πριν από λίγο η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη
 
«Υπάρχουν νόμοι και κανόνες. Είναι δουλειά της Τροχαίας να δει τι θα κάνει σε αυτό το θέμα», είπε χαρκτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφορικά με τη στάση που θα κρατήσει η κυβέρνηση.
 
Οπως είπε «αν ανέβω με το αυτοκίνητό μου στο πεζοδρόμιο νομίζω η Τροχαίο θα με σταματήσει. Επιπλέον υπάρχουν κανόνες για το ποια οχήματα μπορούν να μπουν στο κέντρο της Αθήνας».
 
Αναφερόμενη στο αγροτικό είπε πως «η πρόθεση για ειλικρινή διάλογο βρίσκεται στο τραπέζι, αλλά όχι από μηδενική  βάση. Στόχος να βρεθούν οι βέλτιστες λύσεις. Αυτοί που τώρα τους αγκαλιάζουν, είναι αυτοί που κάποτε τους λοιδορούσαν. Η κυβέρνηση είναι σταθερή και αποφασισμένη. Καλούμε τους αγρότες σε ειλικρινή διάλογο για την καλύτερη δυνατή λύση».
 
Όσον αφορά τους δανειστές είπε: "Η ελληνική πλευρά τηρεί την συμφωνία, η μπάλα τώρα βρίσκεται στο γήπεδο των θεσμών ο αρμόδιος υπουργός τήρησε την δέσμευσή του για βελτιωτική πρόταση προς τους ελεύθερους επαγγελματίες, ενώ η πρόταση της κυβέρνησης για εξαντλητικό διάλογο βρίσκεται στο τραπέζι. 
 
Στόχος μας είναι οι βέλτιστες λύσεις και αυτός πρέπει να είναι και ο στόχος του αγροτικού κόσμου, που πρέπει να απομονώσει αυτούς που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον αγώνα τους"
 
«Κάποιοι παίζουν πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη τους». 
 
Η κυρία Γεροβασίλη αναφέρθηκε στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, και ζήτησε από την αντιπολίτευση συναίνεση.
 
"Σήμερα συνεδριάζει ξανά η διάσκεψη για τον ορισμό των μελών του ΕΣΡ και η συναίνεση για να προχωρήσει η διαδικασία και να στελεχωθεί η ανεξάρτητη αρχή είναι υποχρέωση των κομμάτων"!
 
"Πρέπει ειδικά η Νέα Δημοκρατία να σταματήσει να προβάλει δικαιολογίες, τόνισε και προειδοποίησε πως αν αυτό δεν γίνει η κυβέρνηση δεν έχει άλλη επιλογή παρά να προχωρήσει με κάθε νόμιμο διαθέσιμο τρόπο."
 
"Η Ελλάδα θα είναι έτοιμη στις 18 Φεβρουαρίου για τα hotspots", είπε η κυρία Γεροβασίλη, αλλά πρέπει και η Ευρώπη και η Τουρκία να είναι συνεπείς.
 
Είπε ακόμη ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Γερμανίδα Άνγκελα Μέρκελ για να τον ενημερώσει για το ταξίδι της στην Άγκυρα.
 
"Οποιαδήποτε εμπλοκή του ΝΑΤΟ θα αφορά αποκλειστικά τα τουρκικά χωρικά ύδατα, διευκρίνισε ο πρωθυπουργός κατά την συνομιλία αυτή ενώ, δεν τέθηκε ζήτημα κοινών περιπολιών". 
 
"Φωτιές" άναψε πριν από λίγο ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δ.Καμμένος ο οποίος ερμηνεύοντας της δηλώσεις περί εκλογών του προέδρου των ΑΝΕΛ και ΥΕΘΑ Π.Καμμένου είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό:
 
 "Ο Πάνος Καμμένος εννοούσε ότι αν βρεθούμε σε αδιέξοδο λόγω των παράλογων απαιτήσεων των δανειστών θα πρέπει να προχωρήσουμε όχι απαραίτητα σε εκλογές αλλά σε δημοψήφισμα! Θα πρέπει να αποφασίσουμε ως κυβέρνηση τι θα κάνουμε αν η διαπραγμάτευση δεν φτάσει στο σημείο που θέλουμε"
 
Και πρόσθεσε: «Θα πρέπει ο κάθε κυβερνήτης να ακούσει τον λαό, όπως τον ακούσαμε και το καλοκαίρι και τον Σεπτέμβριο».
 
Στο ερώτημα αν τελικά ο λαός πει με ότι δεν θέλει τα σκληρά μέτρα τι θα κάνει η κυβέρνηση, ο κ. Καμμένος απάντησε:
 
"Οι δανειστές θα πρέπει να πάρουν το μήνυμα και να υποχωρήσουν. Θα είναι ανεύθυνοι αν δεν λάβουν υπόψιν τους την απόφαση του ελληνικού λαού".
 
Ο Δ.Καμμένος αναφέρθηκε και στο ζήτημα της εισβολής στο Νομισματοκοπείο είπε ότι "αυτό είναι πραξικόπημα και πρέπει να ερευνηθεί εάν οι πραξικοπηματίες είναι εντός ή εκτός κυβέρνησης. Να γίνει έρευνα".
 
 
 
- See more at: http://www.pronews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters