Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ένα γεγονός, τα δεδομένα και κάποια ερωτηματικά δείχνουν ακόμα και κατάρριψη του ελικοπτέρου

elikoptero1 
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑ Ε/Π ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ  ΠΑΛΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ( ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΝΑΤΟ ΣΜΥΡΝΗΣ )   ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΜΕ  ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ  ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ   ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Η   ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ Ε/Π ΝΑ  ΣΥΝΕΒΗ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ  ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ (ΠΛΟΙΟ Ή ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ)  .

ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ  ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ  ΖΩΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ   ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ  ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΟΥ Ε/Π Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ.

ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΔΥΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

 



Από την Αρβανίτισσα

Τα δεδομένα :

α)Το ελικόπτερο ΑΒ212  κατέπεσε την 02:45 ώρα.

β)03.30 το Πολεμικό Ναυτικό ζήτησε από την μοναδική κάτοικο να βγει και να ψάξει το ελικόπτερο. Η Ειρήνη Κατσοτούρχη – ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ – βρήκε το μοιραίο ελικόπτερο  σε μια χαράδρα μερικές ώρες αργότερα.

 

Αμέσως μόλις έγινα γνωστά αυτά τα δύο δεδομένα μου προξενήθηκαν αρκετά ερωτηματικά και απευθύνθηκα σε ένα γείτονα μου, συνταξιούχο πιλότο ελικοπτέρου για να μου λύσει τις απορίες…

Πως 2 ώρες μετά την απώλεια στίγματος το ΠΝ δεν ήξερε που ήταν το ελικόπτερο;

Γιατί δεν έστειλε δυνάμεις από τα γειτονικά νησιά να ψάξουν; Υπόψη ότι σε πολλά γειτονικά νησιά βρίσκονται μόνιμα άνδρες των ειδικών δυνάμεων με πλωτά μέσα  (γνωρίζω ακριβώς πόσοι και που είναι αλλά για λόγους εθνικής ασφάλειας δεν θα το γράψουμε).

Γιατί 45 λεπτά μετά την απώλεια ίχνους πήραν τηλέφωνο την μοναδική κάτοικο του νησιού και όχι αμέσως;

 

Πάμε τώρα να αποτυπώσουμε τη συζήτηση με τον πιλότο και τα ακόμα μεγαλύτερα ερωτηματικά… και το χειρότερο ακόμα πιο ύποπτα..

Στο ελικόπτερο υπάρχει ένα μπουτόν κινδύνου. Είναι το πλησιέστερο τόσο στον κυβερνήτη, όσο και στον συγκυβερνήτη. Αυτό το μπουτόν μόλις πατηθεί ενεργοποιείται ΑΥΤΟΜΑΤΑ επιπλέον σύστημα εντοπισμού θέσης και δίνει σήμα emergency στο θάλαμο επιχειρήσεων της φρεγάτας που ανήκει το ελικόπτερο.

Γιατί δεν πάτησαν το κουμπί;  Αποκλείεται να μην το πάτησαν. Μια περίπτωση υπάρχει να μην πατήθηκε. Η ανικανότητα αντίδρασης ή το ξαφνικό χτύπημα (πύραυλος λέω εγώ;). Ακόμα και σε περιδίνηση να βρέθηκε το ελικόπτερο κάποιος από τους 2 θα μπορούσε να το πατήσει. Οι πιλότοι εκπαιδεύονται συνεχώς και η συγκεκριμένη αντίδραση είναι ΜΗΧΑΝΙΚΗ.

Μήπως το πάτησαν και δεν λειτούργησε;  Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι

Υπάρχει άλλη περίπτωση να μην μπόρεσε το σύστημα να δώσει το σήμα; Ν Α Ι! Σε περίπτωση ηλεκτρονικού πολέμου άρα και ολοκληρωτικής απώλειες ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συστημάτων.

Γιατί η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης άργησε να βρει το ελικόπτερο, αφού θεωρητικά ήξερε που χάθηκε το στίγμα;Μήπως γιατί δεν διατάχθηκε ΑΜΕΣΩΣ επιχείρηση έρευνας και διάσωσης; Μήπως γι΄αυτό ζήτησαν απο την κάτοικο να κάνει τη δουλειά του στρατού;

Υπάρχει περίπτωση να φταίει ο καιρός; Ο Χ Ι!  Ο καιρός ήταν άριστος και το ελικόπτερο αυτό πετάει ακόμα και με διαβολόκαιρο (δίνες).

Υπάρχει περίπτωση να έπεσαν στο βουνό του νησιού, επειδή δεν το έβλεπαν;  Θεωρητικά όχι. Και αυτό γιατί όλες οι πτήσεις – ιδιαίτερα των ασκήσεων – γίνονται σε ελάχιστο ύψος το ύψος του υψηλότερου σημείου. Όταν κάνουν καθοδικές κινήσεις αυτές διενεργούνται πάντα με προβολέα ανοιχτό. Αν οι πιλότοι – που ακούω ότι ήταν έμπειροι – ακολουθούσαν τους ελάχιστους κανόνες τότε αμέσως αποκλείεται τέτοιους είδους σενάριο. Απ΄ότι μαθαίνω τα συντρίμμια βρίσκονται σε μεγάλη ακτίνα. Αυτό δείχνει δύο πράγματα. Ή ανεξέλεγκτη πτώση ή μεγάλη ταχύτητα κίνησης.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν ερωτηματικά. Γιατί είναι δύσκολο να μπορέσουμε να εκτιμήσουμε με ασφάλεια αν το έριξαν ή έπεσε απο τεχνικό ή ανθρώπινο λάθος.
 
 
http://amphiktyon.blogspot.gr/2016/02/blog-post_395.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters