Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ;


Τι είναι ο χρόνος;


Είναι ότι είναι και η ζωή, το σύμπαν ολόκληρο, ένας κύκλος, όπου τα θνητά όντα που ζουν μέσα σε αυτό το σύμπαν, μετρούν την θνητή ζωή τους πάνω σε μια απειροελάχιστη κουκίδα, που βρίσκεται χαμένη μέσα σε μία απέραντη θάλασσα από μικρές κουκίδες άμμου, η λίγο πιο μεγάλες πέτρες, αλλά και πάλι οτιδήποτε ανήκει σε αυτό το σύμπαν, αυτόν τον τρισδιάστατο κόσμο, είναι απλά ένα τίποτα! και αυτό διότι όπου υπάρχει ένας κύκλος όπως το σύμπαν που περιφέρεται κυκλικά και είναι σαν μια φούσκα, σαν ένα μπαλόνι γεμάτο άμμο και αέρα, ζεις σαν φυλακισμένος, διότι η χειρότερη σκλαβιά είναι να νομίζεις ότι είσαι ελεύθερος ενώ είσαι για πάντα σκλαβωμένος!!

Νομίζουμε ότι είμαστε το κέντρο του κόσμου, ενώ ζούμε σε μια απειροελάχιστη κουκίδα άμμου, σφαιρική, κυκλική! όπου κάνουμε κύκλους μέσα από το φως κάθε ημέρας και το σκοτάδι κάθε νύχτας! σας λέει κάτι αυτό;..φως και σκοτάδι μαζί ως ΕΝΑ

Αυτό ζούμε, την ζωή και τον θάνατο, την λύπη και την χαρά, την ματαιότητα και την ελπίδα, σε έναν αέναο κύκλο συνεχώς, όπου η ζωή δεν είναι ζωή, και ο θάνατος δεν είναι θάνατος.
Αλλά εμείς μετράμε την ζωή και τον θάνατο σαν αληθινό, μέσα από τον χρόνο.

Αλλά τι είναι ο χρόνος; είναι η ψευδαίσθηση του τώρα! πως ότι ζούμε είναι το παρόν, ως πραγματικό αναλλοίωτο και υπάρχων!
Υπάρχει όμως το παρόν;Το παρόν είναι μια ακαριαία στιγμή, διότι τα πάντα κινούνται, και ότι κινείται δεν έχει σταθερό σημείο, άρα κάτι που κινείται ανάμεσα στο παρελθόν και στο μέλλον, μέσα σε έναν ΚΥΚΛΟ πως είναι δυνατόν να το ορίσουμε ως παρόν;

Δεν υπάρχει παρόν, ούτε το τώρα, διότι αυτό που στρεβλωμένα θεωρούμε ως παρόν, ήδη είναι το παρελθόν, το οποίο ήρθε από το μέλλον, και το μέλλον ήρθε από το παρελθόν, διότι όλα κινούνται κυκλικά μέσα στο σύμπαν και το σύμπαν είναι κύκλος, από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο κύκλο σε μια αέναη κυκλική περιστροφή δίχως το παρόν!

........

Ζούμε σε επανάληψη κάτι που έχει ήδη συμβεί.
Διότι αν έχει συμβεί ήδη ένας κύκλος γύρω από το σύμπαν, όλα όσα ζούμε ήδη είναι σε επανάληψη, δίχως το παρόν.
φανταστείτε πόσες επαναλήψεις μπορούμε να "ζήσουμε" σε μια κουκίδα άμμου όπως ο δικός μας κύκλος πάνω στην Γη.

Και ότι έχει ήδη συμβεί σε έναν κύκλο, μέσα από μια περιστροφή του, δεν υπάρχει ως παρόν!
Διότι όπως είπαμε δεν υπάρχει το παρόν, διότι κινούμαστε μέσα σε έναν μεγαλύτερο κύκλο!!
Και ότι κινείται μέσα σε μια φούσκα δεν έχει χρόνο ούτε παρόν! 
Αλλά τα ίδια και τα ίδια συνεχώς!
Από το παρελθόν στο μέλλον και από το μέλλον στο παρελθόν, από την ζωή στον θάνατο, και από τον θάνατο στην ζωή.

Διότι οτιδήποτε υπάρχει μέσα σε μία φούσκα όπως το σύμπαν, δεν χάνεται, απλά αλλάζει μορφή!

Και ότι δεν είναι παρόν, αλλά παρελθόν, διότι και το μέλλον ήδη έρχεται από το παρελθόν, δεν είναι η ζωή, ούτε ο θάνατος, αλλά ένα όνειρο που ονομάζεται αλλιώς και εικόνα!!!!!

Ενώ η Αληθινή Ζωή είναι το άπειρο Παρόν!! το Τώρα!
Εκεί ..στα Φωτεινά Πεδία

Κατανοητόν;............

Τελικά τι είναι αληθινό; η ζωή; ο θάνατος; ο χρόνος; ο κύκλος η φυλακή μας; όπου όλα όσα ονομάζουμε ζωή είναι μία επανάληψη συνεχόμενη μέσα σε μία περιστρεφόμενη ζωή!! και ενώ ότι περιστρέφεται άρα κινείται είναι μεν η ζωή, αλλά και ο θάνατος, και αφού η ενέργεια δεν χάνεται αλλά παραμένει μέσα στον κύκλο και απλά αλλάζει μορφή, εμείς γινόμαστε ένα με τον κύκλο πάνω στον κύκλο της Γης, και δεν θέλουμε ποτέ να αλλάξουμε μορφή! και ότι δεν επιλέγει να αλλάξει μορφή αφού "πεθάνει"..ξαναγυρίζει στην "ζωή" σε έναν καινούριο κύκλο πάνω στην Γη.

Καλή απόδραση από την υψίστης ασφαλείας φυλακή μας, πάνω στον κύκλο της Γης.
morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters