Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ! ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ;;;

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ
Γεωργία Βαγενά ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ;;;
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΕΘΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΑΛΛΑ- ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ- ΜΕΣΩ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΩΝ ΕΝΟΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΠΕΝΔΥΘΗΚΑΝ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΕΥΜΑΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΕΫΜΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΩΝ. ΧΡΕΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΞΩ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ. ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΧΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΓΑΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ!! ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΩΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΛΟΠΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΑΣ ΕΚΤΥΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ! Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ! ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ;;;
1/12/2015
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
ΘΕΜΑ: ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΕΡΕΥΝΑΣ
…………………………………..
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η Επιτροπή υπεύθυνη για τον έλεγχο των τραπεζικών Ιδρυμάτων, λειτουργία, εγγυήσεις και βάρη, διαχείριση των κεφαλαίων και επενδύσεις που έγιναν απ” αυτά, συγχωνεύσεις, κεφαλαιοποιήσεις και ανακεφαλαιοποιήσεις, η μετοχική σύνθεση σε όλα τα επίπεδα μέχρι το τελικό φυσικό πρόσωπο για το 100 % της δομής, περιουσιακό χαρτοφυλάκιο, χρηματοοικονομικά εργαλεία που έχουν εκδοθεί από τις τράπεζες και προς ποιες κατευθύνσεις, λειτουργία και συμβάσεις με δανειολήπτες. (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ)
 

http://alfeiospotamos.gr/?p=19017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters