Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Βολιβία περνάει "το Δίκαιο της Μητέρας Γης"!

http://cdn2.theeventchronicle.com/wp-content/uploads/2015/10/law-of-mother-earth.jpg 

ΠΗΓΗ http://www.theeventchronicle.com/editors-pick/bolivia-passes-the-law-of-mother-earth/

 ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΕΣΩ GOOGLE

(Openhand) Κάτι πραγματικά αξιοσημείωτο έχει συμβεί στη Βολιβία, που θα έπρεπε να στείλει δροσιστικό κυματισμούς της ανθρώπινης καλοσύνης σε όλο τον κόσμο - τουλάχιστον μεταξύ αύξουσα ανθρώπους: το μόνο που πέρασε "Ο νόμος της Μητέρας Γης», η οποία αναγνωρίζει τη Γαία ως «ζωντανό, αισθανόμενο ον ότι αξίζει το δικαίωμα της ζωής ». Πω πω - ότι μια ολόκληρη χώρα θα πάρει αυτό και να κάνουμε κάτι γι 'αυτό μου ζεσταίνει την καρδιά και την ενθαρρύνει να αισθάνονται ότι υπάρχει ελπίδα για την ενσωμάτωση της ανθρωπότητας. Ωστόσο, εξακολουθεί, όπως το σκάνδαλο των εκπομπών Volkswagen δείχνει με τόση σαφήνεια, το κεφάλι προς το μεγαλύτερο μέρος «πέφτει» με τον κινητήρα σε φουλ γκάζι. Ας αγκαλιάσουμε την αλήθεια, μόνο την αλήθεια που πραγματικά μπορεί να μας ελευθερώσει ...

Γαία είναι η Ιερή Πηγή της Ζωής που νοιάζεται για όλους

Η νέα βολιβιανή νόμος ορίζει ότι η Γαία »είναι ιερή, γόνιμο και η πηγή της ζωής που τροφοδοτεί και φροντίζει για όλα τα έμβια όντα στη μήτρα της. Είναι σε διαρκή ισορροπία, την αρμονία και την επικοινωνία με τον κόσμο. Αυτή αποτελείται από όλα τα οικοσυστήματα και έμβια όντα, και αυτο-οργάνωσή τους. "Ναι! Λοταρία! Φυσικά!
Κάθε πρόσωπο που επιθυμεί πραγματικά να βελτιώσουν τη ζωή τους προς το καλύτερο, θα πρέπει να υψώσουν αυτό το ένα επί του σκάφους: επειδή τα ανθρώπινα όντα είναι τα παιδιά της γης? σάρκα και οστά μας αποτελούνται από το αίμα της? ο αέρας που γεμίζει τους πνεύμονές μας προέρχεται από την αναπνοή της? η δόνηση της ψυχής μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένα. Ως εκ τούτου, ό, τι κάνουμε σε αυτήν, κάνουμε στους εαυτούς μας!
Αυτό το απίστευτα καρδιά του πλανήτη η είδηση ​​έρχεται, ωστόσο, με μια πολύ συγχρονιστικά προειδοποίηση. Και είναι πολύ σημαντικό ότι αν η ανθρωπότητα επιθυμεί να επανασυνδεθεί με τη φυσική ροή της ζωής, ότι «αυτός» καταλαβαίνει πώς το σύμπαν μιλάει μέσα από τη μητρική γλώσσα της συγχρονικότητας. Για αυτό το κατά την ακριβή ίδια στιγμή, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες αυτοκινήτων στον πλανήτη μόλις ανακοίνωσε χρειάζεται να ανακαλέσει περίπου 11 εκατομμύρια αυτοκίνητα εξαιτίας της νοθείας των εκπομπών του κινητήρα.
Volkswagen - αόριστα μεταφράζεται ως «αυτοκίνητο του λαού" - έχει αλιευθεί καθορισμό των δοκιμών εκπομπών σε ένα πολύ θεαματικό, ύπουλο τρόπο: εισήγαγαν ένα «defeater» στο σύστημα πληροφορικής σε διάφορες μάρκες των αυτοκινήτων που θα μπορούσαν να αναγνωρίσουν όταν δοκιμάζονται, στη συνέχεια, τη μείωση των εκπομπών, προκειμένου να περάσει το τεστ. Στο δρόμο, οι μηχανές ανάβουν αυτόματα πίσω στην συνηθισμένη δύναμη, το αποτέλεσμα είναι, οι εκπομπές ρύπων οξειδίων του αζώτου έως και 40 φορές που επέτρεψε στις ΗΠΑ! (σύμφωνα με το BBC).
Ποιος ακριβώς είναι αυτό το «defeater» υποτίθεται ότι θα νικήσει;

Μπαίνοντας στο βασίλειο της Αλήθειας

Είναι εδώ και καιρό ότι οι άνθρωποι αρχίζουν να πάρει πίσω την προσωπική κυριαρχία για τις επιλογές τους. Κινούμαστε γρήγορα σε μια φάση αυτής της μεγάλης αλλαγής που εγώ αποκαλώ "Το βασίλειο της Αλήθειας». Είναι όταν το γράψιμο στον τοίχο γίνεται όλο και ισχυρότερη. Οι προειδοποιητικές ενδείξεις ενισχύσει, και αν οι άνθρωποι πραγματικά θέλουν να γίνουν μέρος της Μητέρας Γης Επανευθυγράμμιση, θα πρέπει να αρχίσει να κάνει κάτι γι 'αυτό τώρα. Αμέσως.
Οι άνθρωποι πρέπει να πάρουν πίσω την προσωπική τους δύναμη στις επιλογές που κάνουν και πώς καταναλώνουμε. Μόνο μια κυρίαρχη ύπαρξη, κάνοντας κυρίαρχων επιλογών, μπορεί να επεξεργαστεί πραγματικά το κάρμα τους και να έρθουν πίσω σε ευθυγράμμιση με τη Γαία, όπως αυτή μετατοπίζεται στο νέο πρότυπο.
Τι αυτό το «αυτοκίνητο των ανθρώπων defeater» καταδεικνύει σαφώς, είναι ότι δεν μπορείτε απλά να εμπιστεύονται τυφλά τις μεγάλες επιχειρήσεις, όταν πρόκειται για τις επιλογές που κάνετε. Το βιομηχανικό συγκρότημα στρατιωτικών εξακολουθεί να λαμβάνει την κοινωνία σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση - ενάντια στη φυσική ροή της Γαίας - προς λήθη! Μπορεί να βρίσκεστε σε μια κατάσταση που εξακολουθεί να εξαρτάται από τους πόρους του συστήματος, αλλά παρ 'όλα αυτά, μην αφήσετε να σας τυφλώσει σε κάνει ασυνείδητο επιλογές. Είναι να πάρει πάρα πολύ αργά για να ζήσουν ασυνείδητα.
Νιώστε στην καρδιά σας τι είναι σωστό, τι σας δίνεται να κάνουμε. Ακόμα κι αν βρείτε τον εαυτό σας παραβιάζει αυτό που ξέρω είναι προς το καλύτερο συμφέρον της Γαίας - το πράξει μόνο επειδή ξέρετε ότι είναι «δεδομένη». Πάρτε μόνο ό, τι χρειάζεστε, τι δίνεται μέσα στη ροή, στη συνέχεια, να αποτίσουμε φόρο τιμής και ευχαριστώ για ό, τι έχει προβλεφθεί.

Μια αίσθηση και ένα συναίσθημα για το πώς να ευθυγραμμιστούν με τη Γαία

Ο νόμος που ψηφίστηκε στη Βολιβία απαριθμεί επτά ειδικά δικαιώματα τα οποία Μητέρα Γη και τα συστατικά των συστημάτων ζωή της, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπινων κοινωνιών, που δικαιούνται. Θεωρώ ότι οι νόμοι αυτοί αρθρώσει έξοχα μια αίσθηση και μια αίσθηση για το πώς να ευθυγραμμιστούν με τη Γαία:
    1. Στη ζωή: Είναι το δικαίωμα στην διατήρηση της ακεραιότητας των βιολογικών συστημάτων και φυσικών διεργασιών που τα στηρίζουν, καθώς και οι δυνατότητες και οι προϋποθέσεις για την ανανέωση τους
    2. Για την ποικιλομορφία της ζωής: είναι το δικαίωμα στη διατήρηση της διαφοροποίησης και της ποικιλίας των όντων που αποτελούν τη Μητέρα Γη, χωρίς να τροποποιηθεί γενετικά, ούτε μεταβλήθηκε τεχνητά στη δομή τους, με τέτοιο τρόπο που να απειλεί την ύπαρξή τους, τη λειτουργία και το μέλλον δυνητικός
    3. Για το νερό: Είναι το δικαίωμα της διατήρησης της ποιότητας και της σύνθεσης του νερού για τη διατήρηση της ζωής των συστημάτων και την προστασία τους όσον αφορά τη μόλυνση, για την ανανέωση της ζωής της Μητέρας Γης και όλων των συνιστωσών της
    4. Για να καθαρίσετε τον αέρα: Είναι το δικαίωμα της διατήρησης της ποιότητας και της σύνθεσης του αέρα για τη διατήρηση των συστημάτων ζωής και την προστασία τους όσον αφορά τη μόλυνση, για την ανανέωση της ζωής της Μητέρας Γης και όλων των συνιστωσών της
    5. Για ισορροπίας: Είναι το δικαίωμα διατήρηση ή την αποκατάσταση της μεταξύ τους σχέση, την αλληλεξάρτηση, την ικανότητα να συμπληρώσουν και τη λειτουργικότητα των συστατικών της Μητέρας Γης, ​​με ισορροπημένο τρόπο για τη συνέχιση των κύκλων της και την ανανέωση των ζωτικών διεργασιών της
    6. Για την αποκατάσταση: Είναι το σωστό για την αποτελεσματική και κατάλληλη αποκατάσταση των συστημάτων ζωής επηρεάζεται από άμεσες ή έμμεσες ανθρώπινες δραστηριότητες
    7. Για να ζήσει χωρίς μόλυνση: Είναι το δικαίωμα για τη διατήρηση της Μητέρας Γης και οποιοδήποτε από τα συστατικά του σε σχέση με τα τοξικά και ραδιενεργά απόβλητα που δημιουργούνται από ανθρώπινες δραστηριότητες.

Δεν Λα Λα γης!

Ας είμαστε σαφείς, ας μην ζει σε La La γης: ο τρόπος που η κατεύθυνση η επικρατούσα τάση συνεχίζει να οδηγεί σε, ΔΕΝ είναι προς αυτή την επανευθυγράμμιση. Ο κόσμος διαίρεση ανάμεσα σε εκείνους τίτλο στο New Paradigm και εκείνοι όχι. Ανάληψη της Γης σε μια υψηλότερη δόνηση θα εξαλείψουν τα άδικο, άδικο εκμεταλλευτικό και τους τρόπους του παρελθόντος. Για να είστε ένα μέρος αυτής της μεγάλης αλλαγής, η καρδιά σας θα πρέπει να ευθυγραμμιστεί με αυτό, και οι ενέργειές σας, με τον καλύτερο την ικανότητά σας, που εκφράζουν αυτή την αλλαγή μέσα στις επιλογές που κάνετε.
"Εμείς δεν ζούμε σε έναν κόσμο, αλλά δύο. Η χαμηλότερη κόσμος βασίζεται σε ένα σύστημα ανισότητας και αδικίας. Είναι ένας κόσμος των πλούσιων και φτωχών, των κερδών και ζημιών, των νικητή και ηττημένο - είναι ένα παρωχημένο σύστημα το μακρινό παρελθόν της ημερομηνία πώλησης? και όμως υπάρχει ένας άλλος κόσμος της διασύνδεσης με όλα - αυτό είναι όπου όλη η ζωή είναι πολύτιμη και να γίνεται σεβαστή. Τώρα αυτά τα δύο παγκοσμίως αρχίζουν να διαχωρίσει - η ενέργεια κινείται από τον παλιό κόσμο και στο νέο. Όπως ότι η ενέργεια κινείται, τα παλαιά συστήματα, οι παλιές δομές θραύση και το σπάσιμο χώρια. Ένας κόσμος έχει μέλλον, ο άλλος δεν το κάνει. "(Από 5GATEWAYS η ταινία).
Μπορείς να το κάνεις! Απλά ανοίξτε την καρδιά σας και αφήστε την ενέργεια της πλημμύρας νέο πρότυπο. Ας είναι αυτή η πνευματική επανάσταση θα ξετυλίξουν, ξετυλίγουν σας, σκουπίστε,
και σας μεταφέρουν κατά μήκος της διαδρομής - το φέρει επάνω!


http://www.theeventchronicle.com/editors-pick/bolivia-passes-the-law-of-mother-earth/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters