Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Τι συμβαίνει με τα πλοία-φαντάσματα του Κιμ Γιογνκ Ουν που ξεβράζονται στην Ιαπωνία γεμάτα νεκρούς


Μυστήριο περιβάλει την εμφάνιση πλοιαρίων από τη Βόρεια Κορέα που είναι γεμάτα με πτώματα σε αποσύνθεση και ξεβράζονται στις ακτές της Ιαπωνίας (Vids)
Πλοία-φαντάσματα γεμάτα νεκρούς εμφανίζονται στις ακτές της Ιαπωνίας.

Δεν πρόκειται για σενάριο ταινίας τρόμου ή βιβλίο μυστηρίου. Η είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινή και επιβεβαιώνεται από την κυβέρνηση του Τόκιο.
Τι συμβαίνει λοιπόν με τα πλοία-φαντάσματα του Κιμ Γιονγκ Ουν; Τις τελευταίες εβδομάδες αλιευτικά σκάφη γεμάτα πτώματα σε κατάσταση αποσύνθεσης έχουν ξεβραστεί στην Ιαπωνία. Πολλοί αναφέρουν ότι πρόκειται για βορειοκορεατικά πλοία που απομακρύνθηκαν πολύ από τα λιμάνια τους, ωθούμενα από την ανάγκη για μεγαλύτερες "ψαριές".
Από πλευράς Pyongyang δεν επιβεβαιώνεται ότι έχουν χαθεί βορειοκορεατικά πλοιάρια, ωστόσο είναι αλήθεια πως μια από τις προτεραιότητες του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι η αλιεία σαν βασική πηγή ξένου συναλλάγματος, αλλά και τροφής.
Οι ιαπωνικές αρχές έχουν αναφέρει 12 περιστατικά εντοπισμού ξύλινων σκαφών που βρέθηκαν στις ακτές και τα χωρικά ύδατα της χώρας από τον Οκτώβριο. Στα σκάφη αυτά εντοπίστηκαν 22 πτώματα σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Ένα από τα πλοιάρια ανήκει στη "μονάδα 235" του βορειοκορεατικού στρατού, όπως μετάδωσε η ιαπωνική τηλεόραση και το πρακτορείο Reuters. Σε ένα από τα σκάφη βρέθηκε και μια κουρελιασμένη σημαία που παραπέμπει στη σημαία της Βόρειας Κορέας.
Σε άλλο πλοιάριο εντοπίστηκαν σύνεργα ψαρέματος, καμάκια και ειδικές λάμπες. Κανένα από τα σκάφη δεν διέθετε σύστημα GPS ενώ είναι μηχανοκίνητα, αλλά αρκετά απαρχαιωμένα.

"Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτά τα σκάφη είναι από τη Βόρεια Κορέα", δήλωσε χαρακτηριστικάστο CNN ο John Nilsson-Wright, επικεφαλής του ασιατικού προγράμματος του ινστιτούτου Chatham House. O Nilsson-Wright μελετά τα πλοία προσπαθώντας να βρει περαιτέρω αποδείξεις για την προέλευση τους.
Οι ιαπωνικές αρχές πιστεύουν πως τα πλοιάρια είναι είτε αλιευτικά που αντιμετώπισαν άσχημες καιρικές συνθήκες και χάθηκαν, είτε πρόκειται για πλοία λιποτακτών που προσπάθησαν να αποδράσουν από τη Βόρεια Κορέα.


Ο Yoshihiko Yamada, ναυτικός εμπειρογνώμονας, δήλωσε άλλωστε στην κρατική τηλεόραση της Ιαπωνίας ότι παρόμοιες βάρκες έχουν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν αποστάτες που προσπαθούν να διαφύγουν από το καθεστώς της Βόρειας Κορέας και δεν απέκλεισε και αυτή την εκδοχή.
Όπως σημειώνεται σε τηλεγράφημα του Reuters, παρόμοια περιστατικά σημειώνονται εδώ και χρόνια, με βορειοκορεατικά αλιευτικά να ξεβράζονται σε ακτές της Ιαπωνίας ή της ρωσικής Άπω Ανατολής, έχοντας χαθεί κυνηγώντας τις πλούσιες ψαριές της Θάλασσας της Ιαπωνίας.
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2015/12/blog-post_69.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters