Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

«ΒΟΜΒΑ» !! ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ – ΕΦΟΡΙΕΣ – ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!! (εκδήλωση Ασπρόπυργος 2/12/2899 , απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ 2-12-15
«ΒΟΜΒΑ» ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ – ΕΦΟΡΙΕΣ – ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!!

ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !
Αρτέμης Σώρρας: Όλοι αυτοί οι λογαριασμοί είναι δικοί σας !!!


Και βγάλαμε την εξής ρητή εντολή των Ελλήνων: Αύριο το πρωί – το λέω και από αυτό το βήμα και το έχω ξαναπεί – σταματάτε να πληρώνετε ο,τιδήποτε με τα χρήματα που ήδη αυτή τη στιγμή υπάρχουν, όπως τα ευρώ γιατί δεν έχουμε άλλα.

Δεν ξαναπληρώνετε τίποτα. Τίποτα !! Ούτε τράπεζα, ούτε εισφορές ασφαλιστικές, ούτε ΦΠΑ, τίποτα. Θέλετε να πληρώνετε; Συμφωνούμε όλοι να μην ξαναπληρώσουμε; Το «ναι» θα είναι «ναι» για όλους. Δεν ξαναπληρώνουμε τίποτα, το καταλαβαίνετε;Εγώ αυτό λέω. Εσείς όμως επειδή έχετε λεφτά στους λογαριασμούς αυτούς, θα πρέπει αύριο το μήνυμα να μαζευτούμε στα γραφεία μας να οργανωθούμε. Πάτε στην τράπεζά σας με μία νομική φόρμα που θα είναι αύριο-μεθαύριο έτοιμη η οποία είναι πολύ καλά τοποθετημένη, με πολύ καλά συνταγματικούς νόμους και θα πάτε λοιπόν κύριοι στις τράπεζές σας όπου χρωστάτε στις κάρτες σας, στο δάνειό σας, στις εισφορές σας, στα τέλη κυκλοφορίας και θα καταθέσετε στην εφορία και θα είστε νόμιμοι και θα τους πείτε: Επειδή ως Έλληνας πολίτης που ανήκω στο Ελληνικό έθνος έχω τον λογαριασμό μου αυτό και είμαι συνδικαιούχος στον λογαριασμό μου αυτό αλλά και στα 600 δις το οποίο είναι Αμερικάνικο ομόλογο το οποίο έχει κατατεθεί υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας, παρακαλώ σας εξουσιοδοτώ να παραλάβετε ό,τι σας χρωστάω έως τώρα αλλά και ό,τι χρέη αποκτήσω, από τους δικούς μου λογαριασμούς. Και θα είστε νόμιμοι στις πληρωμές σας διότι όπου δούνε λεφτά και λογαριασμό θα σας τα πάρουνε.
Μία τέτοια τεράστια κίνηση είναι ο Ελληνικός λαός να ξεχρεώσει και να σκοτώσει το κτήνος που τον δυναστεύει. Έχεις χρήματα να πληρώσεις!
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ

Έχει σημασία που το λέω τώρα, θα μπορούσα να το έχω πει από καιρό. Τώρα είναι η ώρα να το κάνουμε. Τώρα είναι η ώρα που έχει οργανωθεί όλη η Ελλάδα και που σήμερα όλοι σε πολεμάνε για να μην ενωθείς. Τώρα είναι αυτά τα ζώα που σε λένε «φασίστα» και είναι γελοία ζώα, αυτό είναι φασισμός, όχι εσύ που ενώνεσαι κάτω από «ούτε δόγμα», «ούτε χρώμα», παρά μόνο στην ένωση της Θείας πολιτείας.\

ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ! 

Αύριο το πρωί όλος ο Ελληνικός λαός, και θα πρέπει εσείς να εργαστείτε για να το μεταβιβάσετε και να το μεταλαμπαδεύσετε, κάνετε ακριβώς την φόρμα που θα σας προτείνουμε από τα γραφεία μας – να έρχεστε όμως στα γραφεία μας και να είστε ενωμένοι, να μην νιώθετε μοναξιά γιατί δεν είστε μόνοι σας, είμαστε μαζί σας, εσείς είστε οι δικοί μας, εσείς είστε τα αδέρφια μας! – και καταθέτετε σε όλες τις τράπεζες τον λογαριασμό σας με δικαίωμα να παραλάβουνε ό,τι τους χρωστάτε.

Όποιος έχει εργοστάσιο, όποιος χρωστάει ΙΚΑ, σπίτι. Δεν θα μπορέσει καμία τράπεζα να σας μηνύσει, αλλά και όποια τράπεζα σας πάει δικαστικώς εκεί θα είναι το μεγάλο δίλημμα, διότι ο δικαστής δεν μπορεί να κάνει τίποτε παραπάνω και λιγότερο διότι το ίδιο δικαστικό σύστημα ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου μετά από τρεις επίσημες ενημερώσεις που του έχω κάνει δεν έχει στείλει καμία αντίρρηση ή καμία απάντηση αρνητική προς τα 600 δις αλλά και τα παγκόσμια ταμεία. Αυτό σημαίνει ένα confirmation (επιβεβαίωση) στο όλο σύστημα.

Για παράδειγμα, αύριο αγαπητέ σου στέλνω ένα εξώδικο ότι είσαι ψεύτης και κλέφτης. Θα μου απαντήσεις; Θα μου απαντήσεις, ότι λέω ψέματα και ότι θα μου κάνεις και μήνυση. Εάν δεν μου απαντήσεις, σημαίνει ότι το δέχεσαι; Αν είσαι ψεύτης και κλέφτης, ναι.
ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ !

Άρα καταλαβαίνετε τη «μη απάντηση», δεν μπορεί να σου απαντήσει ο Άρειος Πάγος. Από την ώρα που υπογράφει η κυβέρνηση αυτούς τους λογαριασμούς, είναι δεδομένο, είναι τελειωμένο θέμα, τι να σου πει; «Ναι, έχετε δίκιο»; Εάν σου πει «έχετε δίκιο» και επίσημα πέφτει την ίδια ώρα η κυβέρνηση. Και τώρα θα πέσουν, με άλλο τρόπο.

Άρα λοιπόν κύριοι έχετε επιβεβαίωση από τον Άρειο Πάγο και από τον Γενικό Εισαγγελέα του Κράτους ότι «ναι, όπως το λέει ο κύριος Σώρρας είναι», αφού εμένα δίκασε το σύστημα, τι θα πει τώρα για τα 600 δις, τα επιβεβαιώνει. Δεν μπορεί να το πει, αφού αυτοί τα υπογράφουν και όχι μόνο αυτοί αλλά και οι παγκόσμιες δυνατότητες, ο ΟΗΕ, η παγκόσμια τράπεζα, τα υπογράφουν όλοι. Και να πεις ότι είσαι και μόνος σου να φοβάσαι; Είναι και οι άλλες χώρες, και οι άλλες ψέμματα; Δεν υπάρχει, το μοναδικό ψέμμα είναι αυτοί και που υπάρχουν και που ζουν ανάμεσά μας.

ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΣΑ ΡΕΣΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ !

Η μόνη αλήθεια είναι ότι είμαστε εδώ, θα ενωθούμε και θα πάρουμε την χώρα μας και σας δηλώνω ότι έχετε τόσα πολλά πιστοποιημένα χρήματα – υπάρχει καλύτερος λογαριασμός δικό σας; Ακόμα και αυτά που έχετε στην τράπεζα δεν τα έχετε, ο νόμος τα βάζει όπου θέλει, αλλά αυτά, τα πιο original (αυθεντικά) χρήματα που έχετε σε πλούτο είναι αυτά, που τα πιστοποιούνε οι κυβερνήσεις, οι αξιωματούχοι και που τώρα θα τα πάρετε. Για να τα πάρετε ένας-ένας δεν γίνεται, θέλει όλοι μαζί όπου χρωστάμε να καταθέσουμε τον λογαριασμό με εξουσιοδότηση και να πούμε «πάρτε τα χρήματά μας και ξεχρεώστε και δώστε μας την απόδειξη πόσα ρέστα έχουμε μέσα», εκεί θα είναι το μεγάλο γέλιο!

Απομαγνητοφώνηση Αλεξάνδρα Τσίκου
ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ


……………………………………..

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ» , ΝΟΜΙΚΗ ΦΟΡΜΑ-ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! Παρέμβαση στο New Radio 1/12/2899(2015) (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΦΠΑ; ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΡΕ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΕΩΝ

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ! ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ;;;

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

«ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ» , ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ! … ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΓΕΛΛΩΜΕΝ ΟΤΙ , …

 
………………………………….
http://alfeiospotamos.gr/?p=19029

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters