Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Συντριβή ρωσικού Airbus 321 με 224 επιβαίνοντες στο Σινά στο προπύργιο των ισλαμιστών της Άνσαρ Μπέιτ αλ Μάκντις

Ένα ρωσικό αεροσκάφος Airbus 321 που εκτελούσε το δρομολόγιο Charm el-Sheikh Αγία Πετρούπολη και μετέφερε 212 επιβάτες εξαφανίστηκε από τα ραντάρ. Οι τελευταίες πλητροφορίες από αιγυπτιακά μέσα κάνουν λόγο για πτώση του αεροσκάφους αφού ανακαλύφθηκαν τα συντρίμια του στο Σινά.
8h54 μια πηγή από το εσωτερικό του ομοσπονδιακού ρωσικού πρακτορείου μεταφορών (Rosaviatsia) ανέφερε στο RIA Novosti ότι η πτήση Kogalymavia N°9268  με 217 επιβάτες και  7μελές πλήρωμα που απογειώθηκε από το  Charm El-Sheikh στις 3:31 GMT, εξαφανίστηκε από τα ραντάρ 23 ΄αργότερα.
8h50 Συντρίμια ρωσικού αεροσκάφους ανακαλύφθηκαν στη χερσόνησο του Σινά ανακοινώνει το Ioum7.
Σύμφωνα με το ίδιο μέσο οι αιγυπτιακές αρχές της ασφάλειας περικύκλωσαν το σημείο της συντριβής του αεροσκάφους και περί τα 20 οχήματα ασθενοφόρα επείγοντων περιστατικών  κατευθύνονται προς τον τόπο του δυστυχήματος μετά από την πόλη Al-Arish.
8h30 Το  αεροπλάνο ανήκει στην ρωσική εταιρεία Kagalymavia. sputniknews
Το Σινά αποτελεί το προπύργιο της ισλαμιστικής σουνιτικής οργάνωσης Άνσαρ Μπέιτ αλ Μάκντις (“Οι υπερασπιστές της Ιερουσαλήμ”) που μετονομάστηκε σε Επαρχία του Σινά μετά την υποταγή της στο Ισλαμικο Κράτος. Χιλιάδες είναι οι νεκροί από τον ακύρηχτο πόλεμο με τον αιγυπτιακό στρατό. H μοιραία πτώση του ρωσικού αεροσκάφους στο προπύργιο των εξτρεμιστών και στην καρδιά του πολε΄μου στην Αίγυπτο επέρχεται μια ημέρα μετά τις διαπραγματεύσεις για το συριακό στην Βιέννη όπου η ρωσική διπλωματία για μια ακόμη φορά άσκησε βέτο για την έξοδο Άσαντ.
Τώρα ο Δρ Τάρεκ Khater, Υφυπουργός  Υγείας πιστοποιεί ότι στο βόρειο Σινά είναι σε εξέλιξη η επειχείρηση για το αεροσκάφος και ότι το Γενικό Νοσοκομείο  της πόλης Al-Arish είναι σε ετοιμότητα για την διακομιδή των θυμάτων.
Μια επίσημη πηγή ο Ahmed Mohammed Tantawi, δήλωσε σε αιγυπτιακό μέσο ότι το ρωσικό αεροσκάφος έκανε τη μοιραία βουτιά θανάτου στο Σινά λόγω δυσλειτουργίας του κινητήρα,απώλειας ελέγχου του αεροσκάφους και διακοπή επικοινωνίας με πύργο ελέγχου κι ενώ πετούσε σε ύψος  30.000 ποδιών.Αρνήθηκε τους ψιθύρους και τις φήμες που εξαπλώνονται αστραπιαία ότι καταρρίφθηκε το αεροσκάφος από τρομοκρατική ενέργεια ή στοχε΄’υθηκε από εδάφους σε μια περιοχή που είναι το απόλυτο προπύργιο των τρομοκρατών σουνιτών του Ισλαμικού Κράτους.
To ρωσικό αεροσκάφος είχε εγκαταλείψει τον αιγυπτιακό εναέριο χώρο πριν να εξαφανιστεί από τα ραντάρ κοντά στη Λάρνακα της Κύπρου αναφέρει το Sky News Arabia TV.Ο πρωθυπουργός της Αιγύπτου πάντως δήλωσε ότι συνετρίβη στο Σινά.Το αεροπλάνο είχε επικοινωνία με τους τούρκους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αναφέρει το Reuters επικαλούμενο τον Ayman al-Muqaddam, τον επικεφαλή της υπηρεσίας για ατυχήματα εναέριας κυκλοφορίας της Αιγύπτου.Το αεροπλάνο ήταν προγραμματισμένο ν΄αφιχθεί στις 12h10 ώρα Μόσχας στη Ρωσία.
Ο εκπρόσωπος τύπου της  Rosaviatsiya ο Sergey Izvolsky ανέφερε στο TASS ότι εξαφανίστηκε στο Σινά. Ήταν η πτήση  92-68.Κάνουν λόγο για 212 επιβάτες εκτός του 7μελούς πληρώματος.Το αεροπλάνο πετούσε στα  9.000 μ και ο κυβερνήτης ζήτησε έκτακτη προσγείωση σε ένα από τα πιο κοντινά αεροδρόμια λόγω τεχνικής δυσλειτουργίας λίγο πριν χαθεί από τα ραντάρ αναφέρει πηγή αεροδρομίου του Καίρου.tass
 
 
http://greeknation.blogspot.gr/2015/10/airbus-321-224.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters