Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

AΦΘΟΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ NΕΡΟ; 220 Volt από Νερό; Όνειρο ή Πραγματικότητα;

144dfd0

Ακολουθώντας τα Βήματα του Νίκολα Τέσλα η Απίστευτη Συσκευή του Έλληνα Εφευρέτη Πέτρου Ζωγράφου Υπόσχεται Απεριόριστο Ρεύμα και να μας Απαλλάξει Μια και Καλή από το Βρώμικο, Ακριβό κι Αναποτελεσματικό Πετρέλαιο!

Συσκευή παράγει ενέργεια απο το νερό Παρουσίαση στον Κίτρινο Τύπο

Νέες αποκαλύψεις και στοιχεία σχετικά με την εφεύρεση του ερευνητή Πέτρου Ζωγράφου που παράγει ηλεκτρικό ρεύμα χρησιμοποιώντας ως καύσιμο το νερό παρουσιάστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στην τηλεόραση της Ζούγκλας.

freeee-energy

«Είναι καιρός να υπάρξει μια ενεργειακή αναγέννηση. Καλώ όλον τον επιστημονικό κόσμο που βλέπει με αίσθημα ευθύνης το έγκλημα που συντελείται εις βάρος του πλανήτη μας να ενταχθεί στην ομάδα μας. Οι λύσεις είναι έτοιμες αρκεί να υπάρξουν συντονισμένες ενέργειες από όλους εμάς ώστε να τις επιβάλουμε. Είναι άχρηστο να φτιάξεις την κιβωτό σου αφού αρχίσει η βροχή».

Πέτρος Ζωγράφος, Εφευρέτης,  Ηλέκτρονικός-Μηχανικός

image (1) 
Γράφει ο Πέτρος Ζωγράφος *
Ο γνωστός Χένρι Κίσινγκερ είχε πει ότι: «Έχοντας τον έλεγχο του πετρελαίου, ελέγχεις τα έθνη. Έχοντας τον έλεγχο της τροφής ελέγχεις τους ανθρώπους». Ο πετρελαιάδες είναι ταυτόχρονα και τραπεζίτες και δολλαριοπαραγωγοί. Το πετρέλαιο και τα παράγωγά του  είναι προϊόντα το οποία στην πραγματικότητα  είναι τα βοθρολοίματα της φυσικής λειτουργείας του πλανήτη. Το πετρέλαιο είναι ένα προϊόν το οποίο θα έπρεπε να είναι απολύτως ανεπιθύμητο γι΄ αυτούς που θα είχαν την ατυχία να βρίσκεται κάτω από τη γη τους . Αυτό είναι ένα προϊόν του παρελθόντος το οποίο με την παρούσα μεγάλη εφεύρεση μπορεί μέσα σε λίγες ώρες να το κάνει <<άχρηστο σκουπίδι>> που δεν αξίζει ο κόπος να εξορυχθεί.
 Μια εφεύρεση την οποία απεχθάνονται και τρέμουν οι  πετρελαιάδες οι οποίοι με τα <<Βρώμικα χρήματα>> του <<βρώμικού πετρελαίου>> θα πλήρωναν δυνάμεις καταστολής για να τους προστατεύουν μετατρέποντας τα σημερινά ανεπτυγμένα κράτη σε τριτοκοσμικές μπανανίες.
Βλέποντας όλοι αυτοί οι παράγοντες το αναπόφευκτο τέλος του πετρελαίου αναγκαστικά προετοιμάζονται. Όσο και να καθυστερεί το παιχνίδι με το σχεδιασμό τους γνωρίζουν ότι δεν θα μπορέσουν να το διατηρήσουν για πολύ καιρό ακόμη.  Έχουν παγιδεύσει   την ανθρωπότητα σε ένα θανάσιμο παιχνίδι μια παγίδα η οποία επιτρέπει σε κάποιους να ελέγχουν απόλυτα και να την εκβιάζουν.
Η μεγάλη ελληνική εφεύρεση με τα γαλβανικά καύσιμα έχει τη (μεγαλύτερη και υψηλότερη αναλογία ενέργειας προς βάρος) από όλα τα άλλα <<βρώμικα>> καύσιμα. Δηλαδή 1kg των γαλβανικών καυσίμων μας δίνει 119,972kj και ισοδυναμεί με 2,1kg φυσικού αερίου ή με 2,9kg βενζίνης. Ενώ κατά την καύση του δεν δημιουργεί καμία επιβάρυνση ή ρύπανση στο περιβάλλον.  
1821722
Όμως ποιοι θα χάσουν από την παραπάνω εφεύρεση; Μα φυσικά οι πετρελαικές εταιρείες γιατί με την τεχνολογία αυτή θα γίνουν οι άνθρωποι ελεύθεροι από κάθε είδους ενεργειακό εκβιασμό.  Τι θα κάνουν οι 7 πετρελαϊκές <<αδελφές>> ;;; Θα περιφράξουν τις θάλασσες ή θα σταματήσουν τις βροχές;
 Πρέπει να γίνει ανάταξη των εθνικών μας δυνάμεων και να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τα πράγματα!!! Πρέπει να αναθεωρήσουμε τις εθνικές μας στρατηγικές για να έχουμε ελπίδες για το μέλλον της πατρίδας μας!
image (3) 
Το μέλλον δεν είναι στα κοιτάσματα πετρελαίου. Το μέλλον είναι στο μυαλό μας και στα χέρια μας!
 Αυτός ο σχεδιασμός πρέπει να γίνει πάνω στα γαλβανικά καύσιμα. Πρέπει και η Ελλάδα να κάνει ότι κάνουν όλες οι σοβαρές χώρες στο κόσμο. Να προσπαθεί να αναπτύξει τεχνογνωσία ως εθνικό κεφάλαιο.
Η Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ στην διαμορφούμενη οικονομία των ΓΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ. Η οποία αλλάζει τους κανόνες του ενεργειακού παγκόσμιου χάρτη. Αποτελεί τη μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας καθώς το νερό, ο αέρας και ο ήλιος που υπάρχουν σε αύτη
βρίσκονται σε αφθονία. Όταν έχεις ήλιο νερό και αέρα, τότε έχεις τα ΠΑΝΤΑ. Καθώς διαθέτουμε όλα αυτά τα πλεονεκτήματα , οφείλουν οι πολιτική μας κατά τη δύσκολη τούτη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας, να δώσουν κίνητρα και κατευθύνσεις για τη νέα αυτή τεχνολογία ώστε να πάμε μπροστά!
 Υπάρχει όμως η αναγκαία πολιτική βούληση προς αυτή την κατεύθυνση;; Ασφαλώς όχι! Γιατί αυτή η πολιτική που εξυπηρετεί συμφέροντα έφτασε τη χώρα σε αύτη τη κατάσταση.΄Όλα όμως εξαρτώνται από εμάς τους πολίτες που μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε τα πράματα, αξιοποιώντας αυτή τη μεγάλη ελληνική εφεύρεση η οποία μπορεί να κάνει τη χώρα μας ηγέτιδα δύναμη στη πράσινη ενέργεια.  Βοηθώντας έτσι ολόκληρο το πλανήτη να σωθεί από την καταστροφή και τη μόλυνση του περιβάλλοντος!
 Σε άλλο κεφάλαιο θα αναπτυχθούν μηχανισμοί οι οποίοι θα μπορούν να παράγουν ηλεκτρική ενέργεια σε μεγάλη ισχύει από μερικές σταγόνες νερού, χωρίς καμία ρύπανση του περιβάλλοντος.  Έχουμε είδη έτοιμα στοιχεία όπως και βίντεο και μαρτυρίες πολιτών που μετά από διακοπή της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στα σπίτια τους τοποθετήσαμε τη παρούσα εφεύρεση υπό μορφή συσκευής και είχαν  κανονικά ηλεκτρική ενέργεια και πάλι, χωρίς τη χρήση της ΔΕΗ ή   φωτοβολταϊκών συστημάτων ή γεννήτριες πετρελαίου και βενζίνης. Χωρίς καμία ρύπανση του περιβάλλοντος. Με τη παραπάνω τεχνολογία εκτός από παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος θα μπορούν να κινηθούν και αυτοκίνητα και άλλα διάφορα οχήματα.
 ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΘΑΝΕΙ!!
 (Μπορείτε να συνεχίσετε με τον ίδιο  ρυθμό την αποστολή των mail σας  για τυχόν απορίες και ερωτήματα μια και αυτό μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε ακάθεκτοι αυτό το δύσκολο και επικίνδυνο έργο μας (asklipiosgr@gmail.com)
image
                                                                                                                                                        
 ( Ο επικεφαλής της ενεργειακής ομάδας  Πέτρος Ζωγράφος )

Για την διαδρομή της Ελληνικής ερευνητικής-ενεργειακής ομάδας

Η ενεργειακή ομάδα μας με επικεφαλής τον Πέτρο Ζωγράφο αποτελείται από μια ανεξάρτητη επιστημονική και ερευνητική συστράτευση επιστημόνων διαφόρων ειδικοτήτων, όπως φυσικοί, χημικοί, ιατροί, μηχανικοί, ηλεκτρονικοί, αλλά και θεωρητικών κατευθύνσεων, όπως δικηγόροι, ιστορικοί κλπ.
Ιδιαίτερο βάρος δίνουμε στα ενεργειακά θέματα και στην προστασία του περιβάλλοντος, αφού το μέλλον της ανθρωπότητας θα εξαρτηθεί τελικά από την κατάλληλη και συνετή διαχείριση όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών του πλανήτη μας.
Σκοπός των μελών της επιστημονικής-ερευνητικής ομάδας μας, πέραν της αυτονόητης συμμετοχής στην έρευνα και ανακάλυψη νέων επιστημονικών δυνατοτήτων κυρίως στο ενεργειακό τομέα, είναι η ενημέρωση και προβολή των εξελίξεων και των επιστημονικών επιτευγμάτων, καθώς και το άνοιγμα ενός ευρύτερου βήματος διαλόγου με τους ενδιαφερόμενους χρήστες του διαδικτύου, σχετικά με την δημόσια προβολή των επιστημονικών και κοινωνικοοικονομικών απόψεών μας, αλλά και με διάφορα επιστημονικά, τεχνολογικά και κοινωνικά θέματα που απασχολούν τους πολίτες.
Για την επίτευξη αυτών των σκοπών επιζητούμε την ενεργό συμμετοχή όλων : των Ελλήνων πολιτών, των ευρωπαίων συμπολιτών μας, αλλά και όλων των επιστημόνων και απλών ανθρώπων, που συμμερίζονται τις ανησυχίες μας για τον ρόλο των επιστημονικών επιτευγμάτων και των πανανθρώπινων αξιών στην διαμόρφωση του μέλλοντος στην Γη μας.
Λίγες αναφορές στην μέχρι τώρα 30χρονη πορεία της ομάδας μας, για να καταλάβετε ότι ο μέχρι τώρα δρόμος μας κάθε άλλο παρά στρωμένος με ροδοπέταλα ήταν!
Κάποια από τις επόμενες φορές θα παραθέσουμε και τα εμπλεκόμενα ονόματα, που προσπάθησαν να μας εκτρέψουν από τον στόχο μας … Ευτυχώς, διαθέτουμε όλα τα κατάλληλα έγγραφα που επιβεβαιώνουν όσα παραθέτουμε
.image (5)
 Όλα άρχισαν με κάποιες εμπνευσμένες ευρεσιτεχνίες του συντονιστή μας Πέτρου Ζωγράφου (βλ. σχετικά το λήμμα του ονόματος στην Wikipedia), που προσήλκυσαν το ενδιαφέρον κρατικών φορέων.
Όμως, όλως παραδόξως, οι κυρίως υπεύθυνοι και σύμβουλοι στο ανώτατο (πρωθυπουργικό) επίπεδο προωθούσαν την διάθεση των ευρεσιτεχνιών στο εξωτερικό (τυχαίο ;!) …
Δεν θέλουμε να σας κουράσουμε με λεπτομέρειες που αφορούν στην σχετική μετάβαση σε χώρα του νοτίου ημισφαιρίου στα τέλη της δεκαετίας του ‘80, στην δωροδοκία μέλους της ομάδας και στην διάσπασή της, καθώς και στον κάτω από μυθιστορηματικές συνθήκες επαναπατρισμό του επικεφαλής Πέτρου Ζωγράφου.
Έχοντας υποστεί τις επιπτώσεις, η ομάδα αναδιοργανώθηκε με νέα μέλη και συνέχισε τις ερευνητικές δραστηριότητές της. Κάποια χρόνια μετά, η ομάδα μας επανέλαβε την προσπάθειά της να προωθήσει τα επιστημονικά της επιτεύγματα σε ανώτατο (πρωθυπουργικό) επίπεδο, αλλά η αντίδραση του συμβούλου που ανέλαβε το θέμα ήταν «δώστε μας την συσκευή να την ελέγξουμε εμείς και αν λειτουργεί θα σας ειδοποιήσουμε..».Όπως είναι κατανοητό και με την προηγούμενη εμπειρία διάσπασης, η άρνηση ήταν η μόνη μας επιλογή, αφού πρώτιστος στόχος μας ήταν η παράλληλη ωφέλεια της πατρίδας μας και όχι μόνον των κρατούντων.
Και συνεχίσαμε τον μοναχικό δρόμο της έρευνας, της έρευνας, της έρευνας… με όλο το αντίστοιχο οικονομικό και προσωπικό κόστος, που πολλές φορές ακόμα και οι οικείοι των μελών της ομάδας αδυνατούν να κατανοήσουν…
Και όταν ήμασταν για τα καλά μέσα στην εποχή των μνημονίων, στις αρχές του 2012, υπήρξε προσέγγιση μέσω ευρωβουλευτή από πολύ μεγάλη γερμανική πολυεθνική που εδρεύει στην  περιοχή της Στουτγκάρδης, όπου μεταβήκαμε για την πρώτη διερευνητική συνάντηση με αντίστοιχη ερευνητική ομάδα της πολυεθνικής.Η επαφή συνεχίσθηκε με ανταλλαγή e-mails και με δίωρη τηλεφωνική συνδιάσκεψη μετά από περίπου δύο εβδομάδες, οπότε και σταμάτησε ξαφνικά από πλευράς της γερμανικής πολυεθνικής.
Το παράδοξο : ο επικεφαλής διευθύνων της πολυεθνικής, τρεις (3) ημέρες μετά την τηλεφωνική συνδιάσκεψη, εξέφρασε δημόσια την άποψη, ότι η Ελλάδα πρέπει να φύγει από την ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ 7 μήνες πριν είχε συνυπογράψει έκκληση προς την καγκελάριο Μέρκελ να σωθεί η Ελλάδα και το ευρώ…
Εμείς αφήνουμε στην κρίση σας, το αν είναι σύμπτωση ή αν συμβιβάζεται ο διευθύνων της πολυεθνικής επιχείρησης να κάνει δηλώσεις τέτοιου πολιτικού χαρακτήρα για μια χώρα όπου έχει δυνατή παρουσία. Πάντως, είναι πολλές οι συμπτώσεις !..image (2) 
Και συνεχίσαμε τον μοναχικό δρόμο της έρευνας, της έρευνας, της έρευνας… με όλο το αντίστοιχο οικονομικό και προσωπικό κόστος, που πολλές φορές ακόμα και οι οικείοι των μελών της ομάδας αδυνατούν να κατανοήσουν…
Υποβάλαμε αίτηση και μας χορηγήθηκε το σχετικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον ΟΒΙ για «Μέθοδο και συσκευή ηλεκτρόλυσης και παραγωγής υδρογόνου ως καυσίμου με χρήση συνδυασμού συχνοτήτων», αφού η πρώτη ερώτηση της ερευνητικής ομάδας της γερμανικής πολυεθνικής ήταν, αν έχουμε κατοχυρώσει την ευρεσιτεχνία…
 Γνωρίζουμε όμως, ότι η όποια τυπική κατοχύρωση ευρεσιτεχνίας δεν προστατεύει πλήρως και ουσιαστικά από αρπαγές και «συναφείς» εφευρέσεις. Πόσο τυχαίο μπορεί να θεωρηθεί, ότι ο Αϊνστάιν δούλευε ως εξεταστής στο Ελβετικό Γραφείο Ευρεσιτεχνιών στην Βέρνη ;
Στο μεταξύ υπήρξε επανειλημμένη τηλεφωνική προσέγγιση του επικεφαλής μας Πέτρου Ζωγράφου από στέλεχος πετρελαϊκής πολυεθνικής (μιας των 7 αδελφών), στον οποίο παρασχέθηκαν αρχικά ο ουρανός με τα άστρα (κυριολεκτικά δισεκατομμύρια…) για τις καινοτομίες, υπό τον όρο να προσδεθεί η ομάδα μας διά βίου στο άρμα της πολυεθνικής, δηλαδή να θυσιάσει την ελευθερία σκέψης και ενεργειών για την τρυφηλή καλοπέραση…image 
Η άρνηση ήταν και πάλι η μόνη επιλογή στην πρόταση αυτή, ιδιαίτερα όταν υποφέρουν η πατρίδα μας και τόσοι συμπατριώτες μας.
Επίσης, διάφοροι επιχειρηματίες θέλησαν να εκμεταλλευθούν τα επιτεύγματα της ερευνητικής ομάδας μας, αλλά με μόνο σκοπό το όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος τους, κάτι που μας οδήγησε και πάλι στην άρνηση των προτάσεών τους.
Γιατί πέραν της λογικής κερδοφορίας, που όλοι δεχόμαστε και αποδεχόμαστε, θέλουμε να συνυπάρχει και ένα ευρύτερο κοινωνικό κέρδος της πατρίδας και του λαού μας. Άλλωστε, ουδείς μπορεί να ευτυχεί μόνος του, όταν γύρω του δυστυχούν οι άλλοι…
Και συνεχίζουμε τον μοναχικό δρόμο της έρευνας, αλλά πλέον και της σταδιακής παρουσίασης των επιτευγμάτων της ομάδας μας ! 
( Ιωάννης Σπηλιόπουλος, Δ.Ν. Δικηγόρος – μέλος της Ελληνικής ερευνητικής-ενεργειακής ομάδας).
image (2)

Μεγάλη ελληνική εφεύρεση που θα αλλάξει τα δεδομένα στον ενεργειακό τομέα του πλανήτη!

Το  87% περίπου της καταναλισκομένης σήμερα ενέργειας από τον άνθρωπο προέρχεται από την θερμική καύση του άνθρακα, του πετρελαίου και των φυσικών αερίων. Τα ανθρακούχα αυτά καύσιμα είναι δυστυχώς περιορισμένα και αποτελούν την καλύτερη ενερΜεγάλη ελληνική εφεύρεση που θα αλλάξει τα δεδομένα στον ενεργειακό τομέα του πλανήτηγειακή κληρονομιά των φυσικοχημικών διεργασιών που έγιναν πολλά εκατομμύρια χρόνια πριν στον πλανήτη. Παντού έχει γίνει πλήρως κατανοητό ότι αυτό που καταναλίσκεται είναι το ενεργειακό κεφάλαιο και όχι το ενεργειακό εισόδημα .
(Τρώμε δηλαδή ενέργεια από το υπάρχον κεφάλαιο, πχ πετρέλαιο).
1821734
Γρήγορα θα έλθει η εποχή που τα ορυκτά αποθέματα καυσίμων θα εξαντληθούν, ιδίως τα ευκόλως μεταφερόμενα και χρησιμοποιούμενα πετρέλαια και φυσικά αέρια. Επίσης έχει γίνει πια κατανοητό ότι η ενεργειακή απόδοση με τη θερμική καύση αυτών των καυσίμων είναι πάρα πολύ μικρή λόγω των περιορισμών που εισάγει ο δεύτερος θερμοδυναμικός νόμος.  
Πραγματικά τελευταία διεξάγεται ένας εντονότατος αγώνας για την αναζήτηση καινούργιων πηγών ενέργειας.  Χρόνια τώρα μια ελληνική ερευνητική ομάδα με επικεφαλής της  τον κ Πέτρο Ζωγράφο κάνουν εντονότατες έρευνες γύρω από τα γαλβανικά καύσιμα με υψηλές συχνότητες. Με τον τρόπο αυτό γίνεται εκμετάλλευση της ενέργειας με απόδοση που φθάνει το 98%, σε σχέση με τις κλασικές μηχανές εσωτερικής καύσης που ο βαθμός αποδόσεως κυμαίνεται από 18% έως 22% ή των ηλιακών κυττάρων που ο βαθμός αποδόσεώς είναι το πολύ 23%. Στην παρούσα εφεύρεση της ελληνικής ομάδας δεν περιορίζεται λόγο του δεύτερου θερμοδυναμικού νόμου, είναι φανερό με τον τρόπο αυτό που λειτουργεί η συσκευή  παρακάμπτεται και  η απαγορευτική διάταξη του θεωρήματος ή νόμου του Carnot, διότι με την μέθοδο αυτή μπορούν άνετα να επιτευχθούν αποδόσεις πάνω από 95%. Αυτές οι αποδόσεις θεωρούνται πολύ μεγαλύτερες από τις σημερινές αποδόσεις των πυρηνικών αντιδραστήρων σε ηλεκτρική ενέργεια.
 <<Μόνο με αυτά μπορεί να σωθεί η πατρίδα και όχι με δανεικά>>, τόνισε ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας κ. Πέτρος Ζωγράφος.
image (8)

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ;

*Πέτρος Ζωγράφος είναι ηλεκτρονικός μηχανικός, ερευνητής και εφευρέτης. Γεννήθηκε την 15 Ιουνίου 1955 στον Πειραιά και μετά τις σπουδές του ασχολήθηκε από το 1980 με την έρευνα των ραδιοσυχνοτήτων και των ηλεκτροφασματικών εφαρμογών. Εργάζεται από το 1985 ως ανεξάρτητος Ηλεκτρονικός Μηχανικός, διαθέτοντας σχετική άδεια λειτουργίας εργαστηρίου κατασκευής και επισκευής ηλεκτρονικών επιστημονικών τεχνικών συσκευών και οργάνων υψηλής τεχνολογίας[1]. Είναι ένας από τους τεχνικούς πρωτεργάτες της ιδιωτικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης στην Ελλάδα την δεκαετία του 1990. Σχεδίασε τα συστήματα ακτινοβολιών και εκπομπής προγράμματος πολλών ιδιωτικών ραδιοτηλεοπτικών σταθμών μεταξύ των οποίων οι ΩΧ FM, Super FM, Super Hellas TV, Ελλάδα FM, Νέοι Ορίζοντες FM, Φάρος FM και πολλών άλλων[2]
Από το 1981 έως το 1986 διατέλεσε καθηγητής Ραδιοηλεκτρολογίας στην Ανωτέρα Σχολή Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΣΜΕΝ) του Πειραιά και δίδαξε εφαρμογές ηλεκτρονικών συστημάτων στην Τεχνική Σχολή «Αναξαγόρας». Επίσης δίδαξε σε εκπαιδευτικά σεμινάρια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων(ΠΟΣΕΗ)[3]. Έχει ασχοληθεί με την εφεύρεση, σχεδίαση και κατασκευή ηλεκτροφασματικών εφαρμογών, για αρκετές από τις οποίες είναι κάτοχος και διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας όπως: • στατό μετασχηματιστή εναλλακτήρα (inverter) μετατροπής του συνεχούς ηλεκτρικού ρεύματος σε εναλλασσόμενο[4], που παρουσιάστηκε από την εκπομπή «Καινοτομίες» με τον δημοσιογράφο Γιώργο Καράλη[5] ειδικό μετασχηματιστή ταλαντώσεως τροφοδότησης λυχνιών αερίου [6],
Aμφότερες οι εφαρμογές των εφευρέσεων δοκιμάσθηκαν με επιτυχία από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας [7],το Υπουργείο Βιομηχανίας Έρευνας και Τεχνολογίας [8], τον Ελληνικό Οργανισμό Μικρομεσαίων Μεταποιητικών Επιχειρήσεων και Χειροτεχνίας (ΕΟΜΜΕΧ) [9] και το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» [10].
Υπήρξε τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ερευνών και Εφευρέσεων (Α.Μ. 880). Είναι ιδρυτικό μέλος και συντονιστής της επιστημονικής – ερευνητικής ομάδας «Ενεργώς Εναργείς» (www.energos-enargeis.gr), η οποία από δεκαπενταετίας δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στην έρευνα και στις πρακτικές εφαρμογές των ραδιοσυχνοτήτων και υψηλών συχνοτήτων ιδίως στον ενεργειακό τομέα
Μαζί με τον δικηγόρο Ιωάννη Σπηλιόπουλο έχουν αποκτήσει πρόσφατα (Φεβρουάριος 2013) Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας από τον ΟΒΙ για μέθοδο και συσκευή ηλεκτρόλυσης ύδατος και παραγωγής υδρογόνου ως καυσίμου με χρήση συνδυασμού συχνοτήτων [11], ενώ έχουν καταθέσει και αίτηση ευρεσιτεχνίας για μέθοδο και συσκευή χρήσης του ηλιακού φάσματος ως πηγή θερμικής ενέργειας που μετατρέπεται σε κινητική.

image (1) 

 

https://zenithmag.wordpress.com/author/zenithmag/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters