Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Θέλετε να μάθετε την απάτη των τραπεζών από ένα 12xρονο κορίτσι του Καναδά ; Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε ...

http://s1.dmcdn.net/ApBNw/1280x720-Rxw.jpg
Πώς μας καταδυναστεύουν οι τραπεζίτες,οδηγώντας μας στην εξαθλίωση με σκοπό τον έλεγχο του πλανήτη.
Αφού ρε φίλε φιλοευρωπαϊστή που κάνεις και τον πατριώτη, και κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις αυτό που καταλαβαίνει και μπορεί να σου εξηγήσει και ένα 12χρονο κοριτσάκι, σου βρήκα ένα (πραγματικό πατριώτη) να σου τα πει απλά και σταράτα. 


Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε ...




Πηγή: The Secret Real Truth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters