Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΧΟΑΝΗ ΦΩΤΟΣ στην ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (εικόνες)


Μυστηριώδεις δέσμες και πυλώνες φωτός ανθίζουν από το πουθενά με ένα ειδυλιακό τρόπο στην επιφάνεια του πλανήτη. Στέκουν αγέρωχες σαν κίονες κάποιου μεγαλειώδους ναού. Όμως, ένα διαφορετικό είδος εμφανίστηκε στην Φινλανδία.


Μυστηριώδης πυλώνας αναστάτωσε την Φινλανδία στις 23/12/201. Έχει καταγραφεί από αρκετούς μάρτυρες και, κατά συνέπεια, από διαφορετικές γωνίες λήψης. Πρόκειται για φυσικό φαινόμενο;

Ο Jon Inghram που φωτογράφισε την φωτεινή δέσμη, μαζί με τους εμπειρογνώμονες της περιοχής, αποκλείουν το φαινόμενο να οφείλετε σε κρυστάλλους οι οποίοι να διαθλούν το φως με τον τρόπο που βλέπετε. Ίσως, πάλι να πρόκειται για κάτι που το ανθρώπινο μάτι να μην είναι σε θέση να συλλάβει και να στείλει τα σωστά δεδομένα στον εγκέφαλο για να επεξεργαστεί και να κατανοήσει το φαινόμενο...

Από την άλλη, οι φωτογραφίες και οι αναλύσεις τους μέσα από ειδικά φίλτρα, δείχνουν κάτι διαφορετικό από αυτή την όμορφη και αθώα εικόνα, την ιδανική για βόλτα με το έταιρον ήμιση.

Δείχνουν ολοκάθαρα μία χοάνη, η κορυφή της οποίας είναι στον ουρανό, πάνω από τα σύννεφα. Ο λεπτός λαιμός φτάνει ως κάτω. Στο σημείο που σαν ξίφος διαπερνά τα σύννεφα σχηματίζεται μία παράδοξη δίνη ή ομόκεντροι κύκλοι -κάτι εντελώς παράξενο.

Το φαινόμενο, δεν μοιάζει φυσικό και κάποιοι μιλούν για αστροπύλη χωμένη στην Γη, ή για κάποιο είδος πύλης που οδηγεί, που έλκει, που "ρουφάει" προς τα πάνω. Άραγε, πάνω από το χείλος της χοάνης να υπήρχε κάτι; Κι αν ναι τι μπορεί να ήταν αυτό; diadrastika






...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/08/mysteriodes-hoani-fotos-finland.html#sthash.058mjt6W.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters