Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015

ΑΛΛΟΚΟΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ σε ΣΤΡΟΒΙΛΟ... (εικόνες)


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Περίεργα και εκπληκτκά φαινόμενα κατακλύζουν τους ουρανούς του πλανήτη μας το τελευταίο διάστημα. Πολλά έχουν εξηγήσεις, κάποια έχουν απίστευετες εξηγήσεις, μερικά εξηγούνται μόνο τεχνολογικές παρεμβάσεις. Κάποια είναι όμορφα ενώ κάποια άλλα είναι τρομακτικά και προκαλούν φόβο.

Μετά την γιγαντιαία φωτοδέσμη πάνω από την ατμόσφαιρα της Γης, ή τις παράξενες δέσμες φωτός παντού στον πλανήτη, ένα ακόμα περίεργο φαινόμενο έρχεται να προστεθεί στα προηγούμενα.

Εμφανίστηκε κάτι τρελό που τράβηξε όλα τα βλέμματα και τις φωτογραφικές μηχανές της Νότιας Καρολίνας, την Κυριακή 16 Αυγούστου 2015. Αυτή τη φορά ο κόσμος δεν αναστατώθηκε επειδή πανικοβλήθηκε από κάτι παράδοξα τρομερό και αλλόκοτο, αλλά από κάτι όμορφο και ιδιαίτερα ενυτπωσιακό.
Όπως βλέπετε είναι ένα ουράνιο τόξο που σχηματίζεται πάνω από ένα στρόβιλο... εκπληκτικά μαγευτικό, αλλά παράδοξο. Λένε πως αποτελεί ένα σπάνιο φαινόμενο που ονομάζεται "Fire Rainbow" και δημιουργείται από σύννεφα Cirrus με πολλούς κρυστάλλους πάγου...

Η ερμηνεία ακούγεται σαν επιστημονική φαντασία, μα άλλο τόσο επιστημονική φαντασία ακούγεται αν αυτό που βλέπουμε το συγκαταλέξουμε στα φαινόμενα που έχουν σχέση με το HAARP ή το CERN, όπως τελευταία η ρουφήχτρα στον ουρανό της Γενεύης.


Εσείς τι πιστεύετε; Είναι φαινόμενο που δημιουργήθηκε από την φύση ή την ανθρώπινη τεχνολογία;katohika.gr
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/08/allokoto-ouranio-tokso-se-strovilo.html#sthash.Ws7LTVnB.dpuf
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters