Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Λέσβος: Η μεγαλύτερη εισβολή ξένων σε ελληνικό έδαφος μετά το 1941. Μόνο σήμερα πρωι μπήκαν 4.000 λάθρο


Ενα τεράστιο κύμα λαθρομεταναστών έφτασε στη Λέσβο σήμερα Σάββατο από το πρωί με περίπου 100 φουσκωτές βάρκες που μετέφεραν 4.000 πρόσφυγε και κανείς δεν τους σταμάτησε στα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας! Ετσι, ενώ 2.163 λαθρομετανάστες με το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αναχώρησαν για τον Πειραιά και το ταχύπλοο επιβατηγό πλοίο Tera Jet πήγε στο νησί για να παραλάβει άλλα 1.800 άτομα, ο αριθμός των λάθρο στο νησί έμεινε ο ίδιος!...
Πρόκειται για την μεγαλύτερη σε αριθμό, "εισβολή" ξένων σε ελληνικό έδαφος μετά την γερμανική εισβολή του 1941! 
Η κατάσταση στην Λέσβο είναι αφόρητη με τους κατοίκους του νησιού να ασφυκτιούν, βλέποντάς το να έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών. 
Η Λέσβος τελεί εδώ και λίγες ημέρες υπό κατάληψη, αφού εκτός του λιμανιού όπου στοιβάζονται εκατοντάδες λαθρομετανάστες, όλες οι πλατείες και τα πεζοδρόμια στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, έχουν «πνιγεί» από σκηνές, ανθρώπινες ψυχές, με γυναικόπαιδα και υπερήλικες ανθρώπους να κοιμούνται καταγής.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/08/1941-4000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters