Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

BOMBΑ: Πληρωμένοι δολοφόνοι (κουκουβάγιες) ήρθαν στην Ελλάδα και αυτή καίγεται!

owls

Το κωδικό όνομα “Κουκουβάγιες” (OWLS) είναι το όνομα ομάδας απο “ακτιβιστές”-εκτελεστές, απ΄’ολο τον κόσμο που συναντούνται στο επιλεχθέν σημείο κρούσης.

Η αποσταθεροποιητική ομάδα, που έλαβε μέρος στα πρωτοφανή επεισόδια του Κιέβου και περιλαμβάνει...
ναζί, ελεύθερους σκοπευτές και “εκπαιδευμένους” στη αποσταθεροποίηση, ακτιβιστές, και κινείται σε όλο τον κόσμο επι πληρωμή.
Κρατήστε 3 σημεία:

- Στα επεισόδια του Συντάγματος τη νύχτα ψήφισης του μνημονίου, συνελήφθησαν, ανάμεσα σε άλλους, τέσσερις Γερμανοί, δύο Γάλλοι, ένας Αυστραλός, ένας Ουκρανός, ένας Ολλανδός και τρεις Πολωνοί.

- Κάτοικοι του Υμηττου παρατήρησαν ύποπτες κινήσεις “απο νεαρούς με σακίδια” στη περιοχή.

- Η Βρετανική Telegraph δημοσίευσε ένα παράξενο σαν κρυπτογραφικό μήνυμα που υπογράφεται απο ελληνίδα η οποία “ψάχνει για κουκουβάγιες” να επικοινωνήσουν μαζί της.www.makeleio.gr

http://epanastasi-hellas.blogspot.gr/2015/07/bomb.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters