Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Περιοδικό Focus: «Οι Αμερικανοί περνούν νομοσχέδιο κατοχύρωσης εδαφικών εκτάσεων και πόρων στην Σελήνη»!!

lynar 
Ο σκληρός και ανελέητος πόλεμος για τους πόρους  εδώ στον πλανήτη γη  ανάμεσά στις τρεις υπερδυνάμεις μεταφέρεται τώρα και  στην Σελήνη.
Στις Ηνωμένες Πολιτείες ήρθε  ένα νομοσχέδιο, το οποίο αναφέρεται στην κατοχύρωση  και στην  κυριότητα των πόρων στο δορυφόρο της γης, την Σελήνη. Έτσι η Αμερική προσπαθεί να νομιμοποιήσει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει ή ίδια  τους πόρους της Σελήνης. Ιδιαίτερου ενδιαφέροντος είναι η εξαγωγή του συστατικού  ηλίου-3, το οποίο είναι ένα πολύτιμο καύσιμο για τις πυρηνικές αντιδράσεις, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Focus.
Οι ΗΠΑ θέλουν  να νομιμοποιήσουν  την ιδιοποίηση στους πόρους  της Σελήνης για τις μελλοντικές τους ανάγκες . Αν  και κανείς δεν  κλέβει πέτρες στον πλανήτη αυτό σε μεγάλη κλίμακα, οι ΗΠΑ θεωρούν ότι θα πρέπει να είναι  προετοιμασμένες για κάθε ενδεχόμενο, γράφει το γερμανικό περιοδικού Focus.
Σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για την νομική κατοχύρωση της κυριότητας των πόρων του  διαστήματος όπως  είναι οι αστεροειδείς, αναφέρει  η δημοσίευση. Το νομοσχέδιο, που προτείνεται προς ψήφιση  από την Επιτροπή των ΗΠΑ και  την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, θεσπίζει τις βασικές αρχές και τις διατάξεις που θα χρησιμοποιηθούν αργότερα για την επίλυση πιθανών διαφορών.!!!!
Η πιο σημαντική πρώτη ύλη, η οποία είναι παρούσα παντού στο φεγγάρι είναι  το ήλιο-3,  το οποίο είναι  το ιδανικό καύσιμο για πυρηνικούς αντιδραστήρες, ανέφερε το γνωστό γερμανικό περιοδικό. Ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Αεροναυτικής ,  Διαστήματος και Δικαίου του Πανεπιστημίου της Κολωνίας, Καθηγητής Stephan Hobe, δήλωσε ότι σύμφωνα με τις διεθνείς συμφωνίες το φεγγάρι ανήκει σε όλη την ανθρωπότητα στο σύνολό της, και όχι  σε κάποιο μεμονωμένο κράτος, αλλά η εξαγωγή των πόρων από το φεγγάρι θα πρέπει να επιλυθεί σύμφωνα με το ισχύον γήινο  διεθνές δίκαιο, αναφέρει ο ρωσικός τύπος .
Ο Αμερικανός φυσικός Gerald Kulchinskaya που εργάζεται στο Πανεπιστήμιο του Wisconsin, είναι της γνώμης ότι από τη σεληνιακή επιφάνεια μπορεί να παραχθούν   περίπου ένα εκατομμύριο τόνοι  ηλίου-3, τονίζει το  περιοδικό . Την ίδια στιγμή,   μόνο σαράντα τόνοι  αυτού του σπάνιου φυσικού αερίου  είναι αρκετοί  για να καλύψουν πλήρως την ενέργεια  που καταναλώνουν οι  ΗΠΑ ετησίως.
Όπως αναφέρεται στο άρθρο, μία από τις πρώτες εταιρείες των ΗΠΑ που ασχολείται  στην  ανάπτυξη των αστεροειδών ήταν η εταιρεία Planetary Resources, όπου στην σύνθεση των επενδυτών της  περιλαμβάνεται  ο ιδρυτής της μηχανής αναζήτησης  Google, Larry Page και ο σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον.!!!
Σύμφωνα με ανάλυση από την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, η  Ρωσία  η Κίνα, αλλά και η Ινδία, η Τουρκία ,  και άλλες χώρες  με τη σειρά τους, έχουν ήδη ανακοινώσει τον σχεδιασμό  πτήσεων στο φεγγάρι. Προφανώς, ο ανταγωνισμός για τη Σελήνη και τους πόρους της, έχει ήδη αρχίσει, τονίζει το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters