Κυριακή 31 Μαΐου 2015

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΠΑΡΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΚΑΛΧΟΥΣ.


Το αρχαίο ασσυριακό παλάτι στην περιοχή της Νιμρούντ καταστράφηκε, ενώ κανένα μουσείο ή μνημείο δεν είναι ασφαλές από την καταστροφική μανία των τζιχαντιστών

Όταν ως εθνικιστής άνθρωπος (και η λέξη αυτή δεν σημαινεί μισώ τους ξένους, αυτά τα λέγει η Νέα Αποτυχημμένη Τάξη Σατανολατρείας ώστε να φοβόμαστε να επικαλούμαστε με τα αυτονόητα ήτοι ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ, ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ, ΘΡΗΣΚΟΣ, ΦΙΛΟΘΕΟΣ κ.α.) έλεγα τους περασμένους μήνες και έτη ότι είμαι σε δίλημμα αν είναι καλύτερα να έρθουν τα Μάρμαρα του Παρθενώνος εκ του Βρεττανικού Μουσείου τα οποία είδα δυάκις, εις την Ελλάδα, ξένιζα τους ρηχόσκεπτους, τους άτολμους και τους αφάνταστότεχνους. Δυστυχώς με τις ανεπάλληλες καταστροφές των Τζιχατιστών και με το άρθρον όπου θα αναγνώσετε παρακάτω όπου χάλασαν την Καλχούν (ελληνικό όνομα θυμήθου μάντη Κάλχα, Κάρχα κ.α.) ενώ δεν εντάσσεται εις τα καλούμενα ειδωλολατρικά κτήρια του καταλόγου του Μωάμεθ θα καταλάβετε ότι σκοπός των Τζιχατιστών είναι η εξαφάνιση ακόμη και από την μνήμη της μετέπειτα ανθρωπότητος η ύπαρξη συγκεκριμμένων λαών ή εθνών όπου συγκεκριμμένοι γνωστοί άγνωστοι μισούσαν και μισούν διά λόγους Ιστορίας, θρησκείας, μνησικακίας κ.α. Είναι γνωστόν εις τους βαθείς μελετητές ότι οι Ασσύριοι είναι ελληνική φυλή και μέρος της είναι η σημερινή Συρία = Ασυρία = Ασσυρία, αλλά δεν είναι του παρόντος. 

Η καταστροφή της Καλχούν αποδεικνύει ότι οι Τζιχατιστές εντολοδοχούντε από τρίτους συγκεκριμμένους πλούσιους του πλανήτη όπου θεωρούν εχθρούς των εξού και υπάρχει εντολή να μαγνητοσκοπούντε τα πάντα όταν γίνοντε οι ισοπεδώσεις και οι βανδαλισμοί και να παραδίδοντε εις τους συγκεκριμμένους όπου εμπορεύοντε τις καταστροφές ή δημοσεύουν ό,τι κατά καιρούς ή ποτέ θεωρούν συμφέρον των!!!! Καταλάβατε ποίοι είναι;

Κατά συνέπεια, εις την Αγγλία τα Μάρμαρα του Παρθενώνος, εις το Βερολίνο η πλήρης πόλις της Περγάμου, εις το προσωπικόν μουσείον της Χάινεκεν εις την Κοπενγχάγη τα μάρμαρα και του μνημεία της Ρόδου και πολλά άλλα εις την Αμερική και αλλού δεν κινδυνεύουν τόσον όσον εις την Ελλάδα με τους εκατομμύρια κρυπτοτζιχατιστές. Ενώ σε περίπτωση πολέμου δεν έχουμε καν καταφύγια πόσον δε περί των αρχαιοτήτων μας. Τα Μάρμαρα του Παρθενώνα εις τον ΒΠΠ καταβιβάστηκαν κάτω από τον υπόγειον σιδηρόδρομον του Λονδίνου, εμείς πού θα  πάρουμε τα ΑΡΧΑΙΑ μας σε περίπτωση ΓΠΠ όπου αργά ή γρήγορα μην είμαστε αφελείς θα γίνει!!!! ΟΙ Γερμανοί έκλεψαν χιλιάδες αρχαία εις την Κατοχή, καλύτερα να είναι επίσημα δοσμένα ή δανεισμένα παρά σε ιδιωτικές συλλογές ή καταστρεμμένα. Να θυμήσω την περίπτωση όπου δύο μανάδες διεκδικούσαν το ίδιον παιδίν, τις υπήγαν έμπροσθεν του βασιλέως Σολομώντος (ελληνικότατον όνομαν ίδε και Σόλων, Σόλοι της Κύπρου από άλλον Σόλων εκ Τρωικού Πολέμου κ.α.) να διακρίνει την αλήθεια και τους είπε: "εντάξει κόψετε το εις δύο ίσα μέρη και λάβετε από έναν" τότε πετάσσετε η μία και λέγει όχι όχι όχι, εγώ είμαι η ψεύτρα το παιδί είναι αυτής της γυναίκας, δώστε της το! Τότε ο Σολομώντας λέγει "να η αληθινή μητέρα αυτή που δεν δέχθηκε να τεμαχίσουν το μωρόν της δώστε της το αμέσως". Το ίδιον ίσως θα πρέπει να σκεφθούμε κ' εμείς διά τα αρχαία και τον υπόλοιπον πολιτισμόν μας, αν τον αγαπάμε, θα είναι μικρή η θυσία να μην τον έχουμε πλήρως υπό τον έλεγχον μας υπό την προϋπόθεση να υπάρχει!!!!!

Δυστυχώς εξ όσων φαίνοντε θα επαληθευτώ όταν έλεγα ότι ένας εκ των ουν λόγος όπου θα διεξαχθεί ο ΓΠΠ είναι διά να χαλασθούν όσα κτήρια θυμίσουν ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΣ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΝ είδε Μάρτιν Σλουτς που θέλει να κατεβάσει τους Σταυρούς από τις Εκκλησίες της Ε.Ε. λες και είναι ιδικές του. Επίσης διά να εξαφανίσουν τα μουσεία και άλλα ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!! 

Διά να σας το προημιεπιβεβαιώσω αυτόν, σας λέγω ότι φίλη μου Σέρβα κάτοικος Λονδίνου μου είπε ότι διαφημίζοντε εκεί συνεχώς το Ναυτικό και άλλα Σώματα Στρατού, άνευ προηγουμένου. Ρώσσος φίλος μου είπε ότι η Λιθουανία προχωρεί εις την εκστράτευση χιλιάδων Λιθουανών ενώ μέχρι πρότεινος δεν ήταν αναγκαστικόν το στράτευμα, τα ίδια κάνει μου είπε η Πολωνία, η Λεττονία και άλλες χώρες της πρώην Σωβιετικής Ένωσης με τους Αμερικανούς (πιόνια ποίων; γνωρίζετε;;;;) να αποστέλλουν όπλα και πολεμοφόδια σ' αυτές τις χώρες. Ο Ρώσσος μου είπε ότι όταν αυτοί επιτεθούν με στρατούς ο Μπούτιν θα στείλει πυραύλους και θα ισοπεδώσει εκ των πραγμάτων τα πάντα. Να πως θα χαλάσουν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΝ, το κάνουν ήδη εις την Ουκρανία κ.α.. Δεν γνωρίζουμε αν ο Μπούτιν είναι εις το κόλπον πάντως φαίνεται να αργεί, κάνει όπλα ώστε να αρκέσουν εις τον Τρίτον Τεράστιον Πόλεμον, ίσως είναι και τούτο το σχέδιον εις το κόλπον των γνωστών της Αποτυχημμένης Νέας Τάξης Εγκλημάτων.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, επαληθευούμαστε, αντιγράψετε κάθε σημαντικόν έγγραφον και δη βιβλίου ή τα ίδια τα βιβλία χώστε τα έξω εις την ύπαιθρον εντός ναϊλων υπερανθεκτικών εκατομμύρια έτη ώστε να παραδόσουμε τις γνώσεις μας εις τους νεότερους και γράψατε εντός αυτών τις απόψεις σας δι' όσα συμβαίνουν τούδε πριν τον πόλεμον, ονόματα, συνταγές, τέχνες, επιστήμες, πρακτικά θέματα. πληροφορίες κ.α., ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!! ΤΩΡΑ!!!! ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ!!!!! ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΠΙΓΕΙΑ!!!! ΜΕ ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΤΕΣ  Ή ΚΩΔΙΚΟΥ Ή ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΝΕΥΡΕΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΥΜΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Γκρέμισαν παλάτι με μπουλντόζες

Δεν έχουν τέλος οι καταστροφές στην πολιτιστική κληρονομιά της Μεσοποταμίας από το Ισλαμικό Κράτος.


Το αρχαίο ασσυριακό παλάτι στην περιοχή της Νιμρούντ καταστράφηκε, ενώ κανένα μουσείο ή μνημείο δεν είναι ασφαλές από την καταστροφική μανία των τζιχαντιστών
Μετά τα αγάλματα από το Μουσείο της Μοσούλης, οι τζιχαντιστές κατέστρεψαν με μπουλντόζες ένα αρχαίο ασσυριακό παλάτι στην περιοχή της Νιμρούντ (και συνεχίζουν το καθόλου θεάρεστο έργο τους με άλλα κατάλοιπα της ασσυριακής πόλης), που ονομαζόταν Καλχού. Πρόκειται για ένα κόσμημα της αρχιτεκτονικής των Ασσυρίων, που είναι αναντικατάστατο, όπως κάθε τι από το παρελθόν.
Οπως και την περασμένη εβδομάδα, στη Νινευί, οι φανατικοί ξεκίνησαν από δύο αγάλματα που παριστάνουν φτερωτό άνδρα με σώμα ταύρου, όπως λέει αξιωματούχος του Ιράκ. Αλλωστε, σύμφωνα με τους κατοίκους, τους είχαν προειδοποιήσει ότι θα το κάνουν, καθώς κατέστρεφαν τα αγάλματα στην Πύλη Νεργκάλ της Νινευί. Και από ό,τι φαίνεται, η Χάτρα, ενταγμένη στον κατάλογο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, επίσης κινδυνεύει. Αρχαιολόγοι παρομοιάζουν τη νέα καταστροφή με την ανατίναξη που έκαναν οι Ταλιμπάν στους Βούδες του Μπαμιγιάν, στο Αφγανιστάν. Η Νιμρούντ εντάχθηκε από το World Monuments Fund (Παγκόσμιο Ταμείο Μνημείων) ήδη το 2002 στον κατάλογο των πόλεων σε κίνδυνο. Χωρίς καμιά ασφάλεια από κρατικό θεσμό, πολλά αρχαία από τον περίφημο ασσυριακό πολιτισμό ήταν απροστάτευτα από τους αρχαιοκάπηλους.
Ο βασιλιάς
Το παλάτι που κατέστρεψε το ISIS ανήκε στον βασιλιά Ασουρμπανιμπάλ ΙΙ, ο οποίος βασίλεψε σε μία χώρα που είχε εδάφη από το σημερινό Ιράκ, τον Λίβανο, την κάτω Αίγυπτο και μέρη της Τουρκίας. Είχε ανεγερθεί με ακριβό ξύλο, μάρμαρο και άλλα υλικά που είχαν μεταφερθεί από τις εσχατιές του βασιλείου.
Γκρέμισαν παλάτι με μπουλντόζες
Η καταστροφή, που αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, είναι παράλογη ακόμα και για τους «ταλιμπάν» της πίστης, καθώς το παλάτι δεν έχει κανένα στοιχείο από όσα οι ίδιοι θεωρούν πως ο προφήτης Μωάμεθ θεωρεί ειδωλολατρικά. Σύμφωνα με αρχαιολόγο, που θέλησε να μείνει ανώνυμος, δεν είναι ακόμα γνωστό το εύρος των καταστροφών.
Γκρέμισαν παλάτι με μπουλντόζες
Η αρχαία πόλη Καλχού ιδρύθηκε τον 3ο αιώνα π.Χ. και στην ακμή της κατοικούνταν από 60.000 ανθρώπους. Βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Τίγρη, είχε κήπους με οργιώδη βλάστηση και κατάφυτα άλση. Η Καλάχ ανασκάφηκε κυρίως από Βρετανούς, κάτι που έχει συντελέσει ώστε το Βρετανικό Μουσείο να έχει πολλά εκθέματα - παλιότερα, οι ξένες αρχαιολογικές σχολές μπορούσαν να παίρνουν μέρος των ευρημάτων. Βρίσκεται 30 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Μοσούλης, που είναι η δεύτερη σε μέγεθος πόλη του Ιράκ και προπύργιο των φανατικών ισλαμιστών.
Ο υπουργός Τουρισμού και Αρχαιοτήτων του Ιράκ καταδίκασε την καταστροφή της Νιμρούντ, τονίζοντας ότι το ISIS «συνεχίζει να αψηφά την θέληση του κόσμου». «Προς μεγάλη μου θλίψη λέω ότι το περίμενα. Το σχέδιό τους είναι να καταστρέψουν την κληρονομιά του Ιράκ, καταστρέφοντας έναν αρχαιολογικό χώρο κάθε φορά», είπε ο Αμπντουλαμίρ Χαμντανί, αρχαιολόγος από το Ιράκ στο BBC. Κι εκείνος θεωρεί πως ο επόμενος στόχος θα είναι η Χάτρα.
Νιμρούντ είναι το αραβικό όνομα της αρχαίας ασσυριακής πόλης Καλχού (και κατά άλλους Καλάχ). Ηταν η πρωτεύουσα της Ασσυρίας την περίοδο της βασιλεία του Ασουρμπανιμπάλ του Β' κατά τον 9ο αιώνα π.Χ.
Εκείνη την περίοδο ανεγέρθηκαν πλούσια κτίρια, ανάμεσα στα οποία νέα παλάτια και μέγαρα διοίκησης.
Η Νιμρούντ έπαψε να είναι πρωτεύουσα τον 8 αιώνα π.Χ., αλλά συνέχισε να αποτελεί μείζον κέντρο έως τον επόμενο αιώνα, οπότε και κατακτήθηκε από Βαβυλώνιους και Μήδους. Ηταν μία από τις πλουσιότερες πόλεις του αρχαίου κόσμου και έχει δώσει στην ανθρωπότητα εντυπωσιακές αρχαιολογικές ανακαλύψεις από την έναρξη των ανασκαφών εκεί, το 1845.
Ανάμεσά τους είναι δεκάδες χιλιάδες θραύσματα από ελεφαντόδοντο, μερικά με χρυσά ελάσματα και χρωματιστά ενθέματα, καθώς και τάφοι από βασίλισσες των Ασσυρίων, γεμάτοι με χρυσά κτερίσματα.
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΩΤΤΗ
akotti@pegasus.gr
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη
 
http://news-cobra.blogspot.gr/2015/05/blog-post_19.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters