Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

Η Προκατακλυσμιαία Ιστορία των Ατλάντων - Οι Ανουνάκι, Η Φυλή του Δαν, Οι Χαμένες Φυλές του Ισραήλ, η Βασιλική Γενεολογία, Τα Βιμάνας, Οι Τρώες -

 Η Αννουνάκι Θεά της Γέννησης κρατάει τον πρώτο Αδάμ

της Mary Sutherland
Ένα Βαβυλωνιακό δισκίο που βρίσκεται στο Βρετανικό Μουσείο (No 74329), του 2000 π.Χ. περίπου, περιέχει την καταγραφή των Σουμερίων της Γραμμής του Κάιν. Αντιγραφή του A.R. Millard και μετάφραση στα αγγλικά από τον WG Lambert (Κάδμος, vol. VI), μιλάει για τις απαρχές μιας ομάδας οι ανθρώπων που ήταν ζευγάδες, (γεωργοί) που αντιστοιχεί στο βιβλικό "πηδάλιο της γης."


Τους έλεγαν AMAKANDU - Και ο αρχηγός των ανθρώπων αυτών στη Μεσοποταμία ήταν ο KA'IN "Ο Ka'in έχτισε στο Dunnu μια πόλη με δίδυμους πύργους και έδωσε τον εαυτό του την εξουσία επί αυτών". "....Μετά το θάνατο (ή δολοφονία) του Ka'in, ξάπλωσε να ξεκουρατσεί στην πόλη της Dunnu, που αγαπούσε". "....Διαπιστώνουμε επίσης ανάμεσα στα παραδοσιακά επώνυμα των Ασσυρίων για τα βασιλικά ονόματα τον συνδυασμό Ashur-bel-Ka'ini ("Ashur, ο άρχοντας των Καϊνιτών"). Οι Ασσύριοι γραφείς παραλληλίζουν αυτό το όνομα με το Σουμεριακό ASHUR-EN.DUNI ("Ο Ashur είναι άρχοντας των Duni"), υπονοώντας ότι οι Ka'ini ("Οι άνθρωποι του Kain") και οι Duni ("Οι άνθρωποι του Dun") ήταν ίδιο και το αυτό και έτσι επιβεβαιώνεται ο βιβλικός Κάιν και η Γη του Nun ή Dun". Ζ.Sitchen

Αυτή η κυλινδρική σφραγίδα δείχνει την παρουσίαση του «αρότρου» όπως περιγράφεται στην αριστερή στήλη Η δημιουργία των Ποιμένων Βασιλέων
Η έννοια του ερπετού, σαν κακό ήρθε στη συνείδησή μας κατά την παλαιοχριστιανική εποχή. Πριν από αυτό, το βιβλικό φίδι συχνά συνδέεται με τη θεϊκή γνώση, τη θεραπεία και την αθανασία. Η εβραϊκή λέξη για το πλάσμα που έβαλε σε πειρασμό την Εύα είναι "nahash" που σημαίνει κυριολεκτικά "αυτός που λύνει τα μυστικά".
Οι Anunnaki ήρθαν στη γη με σκοπό τον αποικισμό και την εξόρυξη. Μέσω της προηγμένης γνώσης τους, της γενετικής, δημιούργησαν μια φυλή σκλάβων. Για να ελέγχουν την «αγέλη» των σκλάβων, δημιούργησαν μια υβριδική ομάδα «ποιμένων βασιλιάδων». Αυτά τα «υβρίδια» απολάμβαναν την προστασία των θεών σε αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες και την πίστη τους. Όντας τουλάχιστον κατά 75% όμοιος με τους Anunnaki, ο Κάιν ήταν ο πρώτος στη γραμμή των Ποιμένων Βασιλέων.
Η γραμμή του Κάιν συνέχισε μέχρι αυτό που γνωρίζουμε σήμερα ως η γραμμή των «γαλαζοαίματων», πάντα με ενδογαμίες στις οικογένειες των Anunnaki, προκειμένου να διατηρηθεί η καθαρότητα της κατάστασης του υβριδικού αίματος.
Η γραμμή αίματος του ερπετού διασταυρώθηκε με τους Σκανδιναβούς, οι οποίοι απέκτησαν τα χαρακτηριστικά με τα ξανθιά μαλλιά και τα γαλανά μάτια. Αυτά τα σκανδιναβικά χαρακτηριστικά είναι για κάποιους λόγους πολύ επιθυμητά στους ερπετικούς πολιτισμούς και ο θρύλος λέει «ότι κατάγονται από τον Νώε» είναι ένας κώδικας για τη γεννεολογία των Ιλλουμινάτι.
Οι Τυρρηνοί ήταν ένα παρακλάδι των Ατλάντων, από τους οποίους πήρε το όνομα του το Τυρρηνικό Πέλαγος. Τελικά διακλαδίστηκαν για να γίνουν οι Ετρούσκοι και οι Κάρες, που είναι ευρύτερα γνωστοί ως Φοίνικες. Οι Eus-Cara έγιναν οι Βάσκοι της Ισπανίας και οι Taurkes έγιναν οι Tauraks που εγκαταστάθηκαν στη Βόρεια Αφρική φέρνοντας μαζί τους την Ατλάντια Γνώη.
Οι Taureg-Τουαρέγκ της Βόρειας Αφρικής επέτρεψαν σε κάποιους επισκέπτες να δουν τα συστήματα αρχαίων σπηλαίων τους στα Όρη Ahaggar όπου έχουν τοιχογραφίες των Ατλάντιων προγόνων τους, που κρατούν φίδια και σπαθιά με τρίαινες για λεπίδες. Οι Τουαρέγκ επίσης εκτελούν ένα χορό προς τιμήν του Ατλάντιου θεού της φωτιάς, Voltan ή Votan. Οι Πελασγοί αποίκησαν την Ελλάδα, οι οποίοι λάτρευαν μια ερπετική θεά που ονομαζόταν Athene ή Neith η οποία απεικονίζεται ως ένα φίδι ή θεά καλυμμένη από φίδια. Πήγαν πρώτα στην Πελοπόννησο στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκαν στην Αρκαδία. Ήταν οι «Αθηναίοι», που έκαναν πόλεμο με τα ξαδέλφια τους, τους Άτλαντες πριν από τον «κατακλυσμό».
Το Θιβετιανό Dzyan τεκμηριώνει ένα σύστημα υπόγειων σηράγγων που οι αρχαίοι Ατλάντιοι έχτισαν να περικυκλώνει ολόκληρο τον πλανήτη. Το δυτικό δίκτυο σηράγγων άρχισε στην έρημο της Ατακάμα στη Χιλή πηγαίνοντας προς την κατεύθυνση του Tiahuanaco -Cuzco -Όρος Shasta -Grand Tetons, κάτω από την αμερικανική ηπειρωτική χώρα και τον Ατλαντικό Ωκεανό προς την οροσειρά του Άτλαντα στο δυτική Αφρική και, στη συνέχεια, κάτω από το βουνό Ahaggar/Tibesti κυμαίνεται προς τον τελικό σταθμό του, στις πυραμίδες της Γκίζας. Ένα σημαντικό κέντρο ήταν κάτω από την περιοχή Mato Grosso στη Βραζιλία, όπου η Agartha είχε μια ισχυρή σύνδεση με τις Ατλάντιες πόλεις της επιφάνειας. Το δίκτυο των Ιμαλαΐων ήταν εξαιρετικής σημασίας.
Εδώ ένας υπόγειος πολιτισμός αναπτύχθηκε ως καθρέφτης μιας Ατλάντιας αποικίας που υπήρχε στην επιφάνεια, στην περιοχή της σύγχρονης ερήμου Γκόμπι. Φυσικά τότε δεν ήταν έρημος, αλλά ένας υποτροπικός παράδεισος. Το δίκτυο των Ιμαλαΐων ξεκινούσε από την έρημο Γκόμπι, όπου εκτεινόταν κάτω από την έρημο Takla Makan και εν συνεχεία, πήγαινε προς Pamirs, Αλτάι, Karakorum, Μπαλτιστάν, Kunluns και το οροπέδιο Τσανγκ Τανγκ προς τα Ιμαλάια.

Η Φυλή του Δαν -Οι κοκκινομάλληδες DANAAN- Δαναοί
Μια ομάδα Dananns (Dann) εγκαταστάθηκαν στη Μικρά Ασία (τώρα Τουρκία), την Ελλάδα και τα νησιά του Αιγαίου. Στη σελίδα μας θα διαπιστώσετε ότι τριάντα έξι υπόγειες πόλεις έχουν ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα στην Καππαδοκία με κάποιες να κατεβαίνουν στα οκτώ επίπεδα. Μερικές από αυτές τις πόλεις μπορούν να κρατήσουν πληθυσμό χιλιάδων ανθρώπων. Το σύστημα εξαερισμού είναι τόσο αποτελεσματικό ώστε ακόμη και οκτώ ορόφους κάτω από την επιφάνεια ο αέρας είναι ακόμα νωπός. Τριάντα τεράστιες υπόγειες πόλεις και σύμπλεγμα από τούνελ επίσης βρέθηκαν κοντά στη Derinkuya στην Τουρκία).
Το όνομα Danaan προέρχεται από τη λατρεία τους από τη θεά της σελήνης, Diana (Dana). Το νησί της Ρόδου, ​​ήταν το σπίτι της αδελφότητας των μυημένων Danaan και μάγων είναι γνωστών ως Τελχίνες. Σύμφωνα με τον Έλληνα ιστορικό Διόδωρο, αυτοί οι μυημένοι είχαν την ικανότητα να θεραπεύουν, να αλλάζουν τον καιρό και «αλλάζουν σχήμα» σε οποιαδήποτε μορφή. (Το όνομα Ρόδος, ​​το οποίο συνδέεται με το Γερμανικά "Rot", που σημαίνει κόκκινο, όπως και το Rothschild (Red-Shield) έγινε ένα κωδικό όνομα για τις γραμμές αίματος. Η Μάλτα, επίσης, ήταν ένα σημαντικό κέντρο το 3500 π.Χ. και η έδρα μιας μεγάλης Σχολής μυστηρίων.
Κάτω από τη Μάλτα υπάρχει ένα τεράστιο δίκτυο από σήραγγες και μεγαλιθικούς ναούς, όπου λάμβαναν χώρα τα μυστικά τελετουργικά και συνεχίζουν να γίνονται σήμερα. Το αρχικό όνομα της Μάλτας ήταν Λατώ, ονομάστηκε από τη Μητέρα Λατώ, τη θεά φίδι. Η μυστική κοινωνία των Ναϊτών Ιπποτών διαμορφώθηκε στα τέλη του 11ου αιώνα για να προστατεύσει την εξ αίματος ερπετική γεννεολογία ή «Le Serpent rouge» το κόκκινο φίδι ή το αίμα του ερπετού, μαζί με το σχετικό τάγμα τους, την μεγάλη μυστικότητα της Πρώτης Σιών.
Οι Danaans-Δαναοί εγκαταστάθηκαν επίσης στην Κύπρο, γνωστή κατά την αρχαιότητα ως "La-Dan" ή το "Isle of Dan-Νησί του Δαν". Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η "Νήσος του Μαν" στη Θάλασσα της Ιρλανδίας, ένα μέρος τόσο σημαντικό για τους Δρυίδες, ήταν ένας οικισμός των Danaan. Τα Όρη Tauras-Ταύρος στην Τουρκία, οι Βαλαερίδες νήσοι και η Συρία ήταν επίσης οικισμοί των Danaan. Μετά την άφιξή τους στις Βρετανικές Νήσους, έγιναν γνωστοί ως οι "Tuatha de Danaan ". Σύμφωνα με τον Sir Laurence Gardener, "Sumaire"στην παλιά ιρλανδική γλώσσα σημαίνει δράκος. Πιστεύει, επίσης, ότι ο επακόλουθος πολιτισμό της περιοχής, φωνητικά ονομάζεται Σουμεριακός (προφέρεται "Shumerian") ήταν στην πραγματικότητα Sidhemurian (Shee-murian). Αυτή η υπόθεση είναι πλέον σημαντική από τις αρχές των Αρχόντων του Δαχτυλιδιού της Σκυθίας (η βασιλική φυλή των Tuatha De Danaan) στην πραγματικότητα ονομάζεται «Sumaire».
Οι θηλυκές Αμαζόνες ήταν ένας κλάδος των Εσπερίδων ή Εσπέρα, ένα όνομα της Ατλαντίδας. Επίσης, ακολουθούσαν τη θεά Αθηνά ή Nieth και τιμούσαν το σύμβολό της, το τσεκούρι. Έχτισαν ιερά της θεάς σε πολλά μέρη, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου κέντρου για τη λατρεία της Diana-Άρτεμης στην Έφεσο και άλλες τοποθεσίες κατά μήκος των μικρασιατικών ακτών.


Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
(Αναφορά: Τα παιδιά του Matrix, του David Icke)
Η ζήλεια μεταξύ των Ατλάντιων Βασιλέων εξερράγη με αποτέλεσμα ένα μεγάλο παγκόσμιο πόλεμο. Οι νόμοι της φύσης είχαν κακοποιηθεί και πυρηνικοί και υψηλής τεχνολογίας πόλεμοι πραγματοποιήθηκαν στον πλανήτη Γη, φέρνοντας μεγάλους σεισμούς, πλημμύρες, ηφαίστεια, μετατοπίσεις τεκτονικών πλακών και άλλες μεγάλες καταστροφές ...συμπεριλαμβανομένου του ραδιενεργού νέφους.
Ιστορίες από την Αμερική περιγράφουν εξαιρετικά προηγμένα όντα, που φθάνουν με μεγάλη γνώση από τη βυθισμένη πατρίδα τους. Οι Πολυνήσιοι ισχυρίζονται ότι οι Ατλάντιοι επιζώντες ταξίδεψαν στην Ινδία πριν από την επιστροφή τους στα απομεινάρια της πατρίδας τους, τα Νησιά του Ειρηνικού και να γίνουν οι Πολυνήσιοι. Ο James Churchward λέει ότι αυτοί οι άνθρωποι εγκαταστάθηκαν επίσης στην Αίγυπτο, μέσω της Ινδίας. Οι κινέζικοι θρύλοι μιλούν για μια ήπειρο στην περιοχή που ονομάζεται Maurigosima, η οποία βυθίστηκε μέσα σε ένα μεγάλο κατακλυσμό, αλλά ο βασιλιάς της, Peiru-un, διέφυγε στην ηπειρωτική Κίνα και συνέχισε την γραμμή του αίματος του εκεί.
Μετά την καταστροφή της Ατλαντίδας και αφού η επιφάνεια της Γης ήταν και πάλι ασφαλής για να ζήσουν, οι Ατλάντιοι επιζώντες άρχισαν να αποικούν εκ νέου τον πλανήτη.


Ιπτάμενο Αεροσκάφος των Αρχαίων
Μέρος Δεύτερο


Το φίδι ταξίδεψε στον κόσμο και τέλος, δάγκωσε την ουρά του πίσω στην Αυστραλία, όπου ήρθαν οι φωτεινοί αδελφοί. Αυτές οι 2 άνδρες ήταν οι «βιβλικοί» Μωυσής και ο Ααρών, που ήταν γνωστοί στους Αιγυπτίους ως οι Φαραώ AHKTANATEN-Ακενατών [1][2]και SMENKARE-Σμενακάρ [3]. Η αδελφή τους, Μίριαμ ήταν η Αιγύπτια NEFERTITI. Έφεραν μαζί τους τον Νόμο και το ιερό χρώμα το κόκκινο...Η μόνη εξαιρετική μορφή ζωής που μας άφησαν ήταν το Αιγύπτιο σκυλί του πολέμου που τώρα ονομάζεται Dingo [4].

Η κόρη ταξίδεψε με τη βοήθεια Πτήσης και κινήθηκε από την Ασία προς τη βόρεια Αυστραλία αφήνοντας το σκυλί Ντίγκο και την Ιστορία Της Ιερής Αλκυόνας[5][6] στο δρόμο μέχρι να φτάσει στη Nova Scotia από αέρος και να Φέρει στην Αμερική το Νόμο και το Ντίγκο που τώρα ονομάζεται άγριο σκυλί της Καρολίνα [7]... Έπειτα, στη Σκωτία... όχι απευθείας από την Αίγυπτο, όπως θεωρούταν και εξακολουθεί να θεωρείται...

Η υπόσχεση του βασιλιά Πουλιού εκπληρώνεται στην ώρα του Σκότους... από τώρα και στο εξής η αλήθεια θα βγει στο προσκήνιο. "Κόκκινα είναι τα μαλλιά του, γαμψή η μύτη του. Λευκό είναι το δέρμα του και πράσινα τα μάτια του". Η ίδια περιγραφή για όλους τους ανθρώπους της φυλής σε όλο τον κόσμο... "Είναι η αρκούδα, το φίδι η απαλή λευκή πέτρα, ο αετός, το μυστικό της ιερής αλκυόνας και το κόκκινο λουλούδι που ονομάζεται μερικές φορές τριαντάφυλλο".

"Το φίδι, η αρκούδα, το η απαλή Λευκή Πέτρα, το Ιερό Κόκκινο Λουλούδι και το πιο σημαντικό, Είμαι η Ιερή Αλκυόνα...από το αίμα που σου έδωσε επίσης το άγριο σκυλί, που είναι το αιγυπτιακό Πολεμικό Σκυλί, γνωστό και ως Dingo. Είμαι ο Ζωντανός Χωρός του Ήλιου. Κόκκινα είναι τα μαλλιά μου. Πράσινα είναι τα μάτια μου. λευκό είναι το δέρμα μου και Γαμψή είναι η μύτη μου.
Είμαι ο Βασιλιάς Πουλί της Υπόσχεσης. Οι Αβοριγίνες των Flinders Rangers [8] μου το έχουν ήδη δηλώσει. Ο τόπος που ανακηρύχθηκε είναι ένα μέρος που ονομάζεται Beltana [9]. Γι' αυτούς είμαι ο POPPADIDGEEDIDGEE" [10].

"Η λεγόμενη Αυτοκρατορία του Rama της Βόρειας Ινδίας και του Πακιστάν αναπτύχθηκε τουλάχιστον δεκαπέντε χιλιάδες χρόνια πριν στην ινδική υπο-ήπειρο και ήταν ένα έθνος πολλών μεγάλων, εξελιγμένων πόλεων, πολλές από τις οποίες εξακολουθούν να βρίσκονται στις ερήμους του Πακιστάν, στη βόρεια και δυτική Ινδία. Η Αυτοκρατορία Rama... κυβερνήθηκε από έναν Φωτισμένο Βασιλιά Ιερέα που κυβερνούσε τις πόλεις. Οι επτά μεγαλύτερες πρωτεύουσες του Ράμα ήταν γνωστές στα κλασικά Ινδικά κείμενα ως οι Επτά Πόλεις του Rishi. Σύμφωνα με τα αρχαία ινδικά κείμενα, οι άνθρωποι είχαν μηχανές που ονομάζονταν vimanasâ-Βιμάνας [11]. Τα αρχαία ινδικά έπη περιγράφουν ένα vimana ως κυκλικό αεροσκάφος με διπλό κατάστρωμα, με φινιστρίνια και τρούλο, όπως εμείς θα φανταζόμασταν έναν ιπτάμενο δίσκο. Πετούσε με τη "ταχύτητα του ανέμου" και άφηνε πίσω έναν ήχο μελωσίας. Υπήρξαν τουλάχιστον τέσσερις διαφορετικοί τύποι Vimanas, μερικά με σχήμα πιάτου, άλλα σαν μεγάλες φιάλες (ή σχήμα πούρου)".
D. Hatcher Childress, "Τεχνολογία Αρχαίων Ινδικών Αεροσκαφών" στο Εγχειρίδιο Αντιβαρύτητας [12][13]

"Ένα εναέριο άρμα, το Pushpaka, μεταφέρει πολλούς ανθρώπους στην πρωτεύουσα της Ayodhya. Ο ουρανός είναι γεμάτος καταπληκτικές ιπτάμενες μηχανές, σκοτεινές σαν τη νύχτα, αλλά έχουν φώτα με ένα κιτρινωπό έντονο φως".
Mahavira του Bhavabhuti (Ένα Τζαϊνιστικό [14][15] κείμενο του όγδοου αιώνα επιλεγμένο από παλαιότερα κείμενα και παραδόσεις)
Ιπτάμενο Αεροσκάφος των Αρχαίων

"Στην Βεδική λογοτεχνία της Ινδίας, υπάρχουν πολλές περιγραφές ιπτάμενων μηχανών που γενικά ονομάζονται Vimanas. Χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:
(1) Ανθρωπογενή σκάφη που μοιάζουν με αεροπλάνα και να πετούν με τη βοήθεια των πτηνόμορφων φτερών, και
(2) Μη αεροδυναμικές κατασκευές που πετούν με ένα μυστηριώδη τρόπο και γενικά δεν γίνονται από ανθρώπινα όντα.
Οι μηχανές της κατηγορίας (1) περιγράφονται κυρίως σε μεσαιωνικά, κοσμικά σανσκριτικά έργα που ασχολούνται με την αρχιτεκτονική, τα αυτόματα, τις στρατιωτικές πολιορκητικές μηχανές και άλλες
μηχανικές επινοήσεις. Εκείνες στην κατηγορία (2) περιγράφονται στα αρχαία έργα, όπως το RgVeda, το Mahabharata, το Ραμαγιάνα, και τα Puranas και έχουν πολλά χαρακτηριστικά που θυμίζουν τα UFO."
"Υπάρχουν αρχαίες ινδικές καταγραφές ανθρωπογενών ξύλινων οχημάτων που πετούσαν με φτερά με τον τρόπο των σύγχρονων αεροπλάνων. Παρά το γεγονός ότι αυτά τα ξύλινα οχήματα επίσης
ονομάζονταν Vimanas, τα περισσότερα Vimanas δεν έμοιαζαν καθόλου με αεροπλάνα. Τα πιο συνήθη Vimanas είχαν χαρακτηριστικά πτήσης που μοιάζουν με εκείνα που αναφέρονται για τα UFO και τα όντα που συνδέονται με αυτά λεγόταν ότι είχαν δυνάμεις παρόμοιες με εκείνες που σήμερα αποδίδονται στις οντότητες των UFO. Ένα ενδιαφέρον παράδειγμα ενός vimana είναι η ιπτάμενη μηχανή που ο Salva, ένας αρχαίος Ινδός βασιλιάς, απόκτησε από την Maya Danava, κάτοικο ενός πλανητικού συστήματος που ονομάζεται Taltala."
Richard L. Thompson, Εξωγήινες Ταυτότητες [16]

"Ο σκληρός Salva είχε έρθει πάνω στο άρμα Saubha, το οποίο μπορεί να πάει οπουδήποτε και από αυτό σκότωσε πολλούς γενναίους νέους των Vrishni νέους και με κακία κατέστρεψε όλα τα πάρκα της πόλης".
Μαχαμπαράτα

Το αεροπλάνο που καταλήφθηκε από τον Salva ήταν πολύ μυστηριώδες. Ήταν τόσο εκπληκτικό που μερικές φορές πολλά αεροπλάνα φαίνονται να είναι στον ουρανό και μερικές φορές δεν υπήρχε προφανώς κανένα. Μερικές φορές το αεροπλάνο ήταν ορατό και μερικές φορές δεν είναι ορατό και οι πολεμιστές της δυναστείας Yadu προβληματίστηκαν σχετικά με την τύχη του ιδιόμορφου αεροπλάνου. Μερικές φορές θα δείτε το αεροπλάνο να βρίσκεται στο έδαφος, μερικές φορές πετάει στον ουρανό, μερικές φορές στηρίζεται στην κορυφή ενός λόφου και μερικές φορές επιπλέει στο νερό. Το υπέροχο αεροπλάνο πετούσε στον ουρανό σαν στροβιλιζόμενη δάδα - δεν ήταν σταθερό, ακόμη και για μια στιγμή".
Bhaktivedanta, Swami Prabhupada, Krsna [17]

Στο σανσκριτικό Samarangana Sutradhara, είναι γραμμένο:
Ισχυρό και ανθεκτικό πρέπει να γίνει το σώμα του Vihmana, σαν ένα μεγάλο ιπτάμενο πουλί από ελαφρύ υλικό. Μέσα του κάποιος πρέπει να θέσει τον κινητήρα υδραργύρου με τη συσκευή θέρμανσης σιδήρου από κάτω. Με τα μέσα της λανθάνουσας δύναμης του υδράργυρου που θέτει τον κινητήριο στρόβιλο σε κίνηση, ένας άνθρωπος που κάθεται μέσα μπορεί να ταξιδέψει μια μεγάλη απόσταση στον ουρανό.
Οι κινήσεις των Vimana είναι τέτοιες ώστε να μπορεί να ανέβει κατακόρυφα, να κατεβαίνει κάθετα , να κινείται με κλίση προς τα εμπρός και προς τα πίσω. Με τη βοήθεια των μηχανών τα ανθρώπινα όντα μπορούν να πετάξουν στον αέρα και ουράνια όντα μπορούν να κατέβουν στη γη.

Το Hakatha (Νόμοι των Βαβυλωνίων[18]) αναφέρει αρκετά ξεκάθαρα:
"Το προνόμιο τoυ χειρισμού μιας ιπτάμενης μηχανής είναι μεγάλο. Η γνώση της πτήσης μια από τις πιο αρχαίες κληρονομιές μας. Ένα δώρο από "εκείνους από ψηλά". Εμείς το λάβαμε από αυτούς ως ένα μέσο για το σώσιμο πολλών ζωών".

Η ιστορία της Παλαιάς Διαθήκης του Μωυσή που τοποθετείται σε ένα καλάθι και επιπλέει στο ποτάμι για να βρεθεί από μια βασιλική οικογένεια αντικατοπτρίζει την πρώιμη σουμεριακή καταγραφή του βασιλιά Σαργών.

Οι Σουμεριακοί Θεοί των Άστρων

Σε συμφωνία με την βιβλική ιστορία, τα κείμενα των Σουμερίων τεκμηριώνουν ιστορίες εξωγήινων που ονομάζονται «θεοί των άστρων» που αναπαράχθηκαν με ανθρώπινες γυναίκες και πήραν τους πρώτους βασιλιάδες στα άστρα. Σύμφωνα με τους Σουμέριους, οι «θεοί των άστρων» ήταν από τον Άρη, το αστρικό σύστημα των Πλειάδων και τον Σείριο. Τα κείμενα των Σουμερίων περιέχουν επίσης τα σχέδια του ηλιακού συστήματος.

Από το βιβλίο του Waddell, Makers of Civilization-Κατασκευαστές Πολιτισμού [19], διαπιστώνουμε ότι οι καταγραφές του Σαργών καταγράφηκαν πριν από την αρχαία Αίγυπτο και ότι τα αρχεία του Σαργών δεν γράφτηκαν σε Αιγυπτιακά ιερογλυφικά, αλλά σε Σουμεριακά ιερογλυφικά. Τα πρώιμα Σουμεριακά-Αιγυπτιακά ιερογλυφικά δείχνουν τον παππού του Σαργών ως παγκόσμιο ηγέτη γνωστό στους Αιγυπτίους ως Khetm, στους Σουμέριους, ως Takhu ή Tekhi. Στην Παλαιά Σουμεριακή Λίστα των Βασιλέων ήταν γνωστός ως Tuke και στην Ινδική Λίστα Βασιλέων ονομάζεται Vri-Taka ή Dhri-Taka.

Ο πατέρας του Σαργών κληρονόμησε την βασιλεία και έγινε στην Αίγυπτο, γνωστός ως Ro, αλλά ονομάζεται Puru-Gin στα Σουμεριακά-Αιγυπτιακά ιερογλυφικά. στη Παλιά Λίστα των Σουμερίων βασιλέων ήταν γνωστός ως Buru-gina, στις σφραγίδες της κοιλάδας του Ινδού ήταν ο Buru ή Puru και στην Ινδική Λίστα Βασιλέων ονομάζεται Puru (II).

Επιγραφές για τον βασιλιά Σαργών ανακαλύφθηκαν σε ένα από τους παλαιότερους τάφους που βρίσκονται στην Άβυδο στην Άνω Αίγυπτο. Ο Waddell αναγνώρισε τις επιγραφές από το ίδιο κείμενο που είχε δει στις Σουμεριακές πλάκες που βρέθηκαν στην κοιλάδα του Ινδού ποταμού.

Στην πρώιμη Σουμεριακή γραφή ο Βασιλιάς Σαργών ήταν γνωστός με το προσωπικό όνομά του ως Gin-Ukus και στην Αίγυπτο ήταν γνωστός με το προσωπικό του όνομα ως Gin-Ukussi. Ο τίτλος Ukus ή Ukussi στην Αίγυπτο σήμαινε ότι ήταν «απόγονος του πρώτου Σουμέριου βασιλιά, Ukusi ή Ukhu (που σημαίνει Γεράκι του Ήλιου)... ο πρώτος άριος βασιλιάς. Τόσο τα ινδικά έπη και τα ιερά βιβλία τους, οι Βέδες, χρησιμοποιούν τον ηλιακό τίτλο Ikshwaku ή Ukusi του Ukhu. Όλοι αυτοί οι βασιλιάδες της Σουμεριακής Αυτοκρατορίας είχαν «ηλιακούς τίτλους», λόγω της έμφασης για τη λατρεία του Ήλιου και το συμβολισμό του Ήλιου, ως Θεό. Είναι εξαιρετικά πιθανό ότι ο Ώρος-Horus ή Haru, ο αιγυπτιακός Υιός του Θεού ήρθε από την λέξη των Σουμέριων, Hu ή Ha, που σημαίνει «Hawk-Γεράκι». (Hawk ή Sun-Hawk Γεράκι του Ήλιου ήταν το Σουμεριακό σύμβολο του ήλιου).

Ο Βασιλιάς Menes-Μύν-Μίνωας

Ο Μύν, γιος του Σαργών και του πρώτου Αιγύπτιου Φαραώ, οδήγησε μια εξέγερση εναντίον του πατέρα του και πήρε τον έλεγχο της Αιγύπτου, κηρύσσοντας ανεξαρτησία από τη Σουμερία. Ως αποτέλεσμα, ο Σαργών όχι μόνο τον απόκληρωσε, αλλά έδωσε τη διαδοχή της βασιλείας σρον νεώτερο αδερφό του Σαργών. Μετά από μια δεκαετία ή και περισσότερο ο αδελφός του πέθανε και Μύν ανέλαβε την βασιλεία, ενώνοντας τη Σουμερία και πάλι με την Αίγυπτο.
(Απόδειξη τώρα δείχνει τον Μύν να πεθαίνει σε ένα ωκεάνιο ταξίδι προς τη Δύση)

Ιρλανδία και Σκωτία

Οι Αιγύπτιοι ίδρυσαν μια αποικία στην Ιρλανδία. Ο αιγυπτιολόγος, Lorraine Evans, στο «Βασίλειο της Κιβωτού», υποδηλώνει ότι οι άποικοι οδηγήθηκαν από τη Πριγκίπισσα Scotia, κόρη του Ακενατόν και την ετεροθαλή αδελφή του Τουταγχαμών. Πέθανε στη μάχη και ο τάφος ακόμη και σήμερα χαρακτηρίζεται από μια πλάκα που δεν έχει ανασκαφεί. Οι απόγονοι της Scotia συνέχισαν και έγιναν οι Υψηλοί Βασιλιάδες της Ιρλανδίας στην TARA στην Κομητεία Meath και στη συνέχεια συνέχισαν στη Σκωτία, που σημαίνει «Γη της Scotia».

Ο βασιλιάς Dan I (ODIN) ξεκίνησε τη βασιλεία του στη Σκανδιναβία κατά το έτος 1040 π.Χ. και η γεννεολογία του ήταν γνωστή ότι φτάνει ως την Τροία.

Το O-DIN είναι ένας τίτλος ενδεικτικός της Βασιλείας ή της γενεολογίας του Ποιμένα. (Επίσης γνωστός ως WO-DEN, WO-ΤΑΝ και DAN). Το ODIN προέρχεται από την εβραϊκή λέξη Adonai που σημαίνει "Κύριος". Οι οικογένειες που κατάγονται από ODIN προέρχονται από τους αρχαίους Τρώες Βασιλείς.

Αρχαίες κλασική και σχετικές με τη βίβλο πηγές αναφέρουν ότι οι Τρώες Βασιλείς ήταν της βασιλικής γενεολογίας του Ιούδα και ότι ήταν στενά σχετιζόμενοι με άλλες βασιλικές Οικογένειες στην Ιωνία, την Ελλάδα και την Κρήτη. Η πρώιμη βρετανική βασιλική γενεολογία παραδοσιακά προέρχεται από τους Τρώες Βασιλείς και οι βασιλείς της Ιρλανδίας υποτίθεται ότι έχουν ξεπηδήσει από τη Μιλήσια Βασιλική Οικογένεια της Ιωνίας, την οποία «η κόρη του Φαραώ» παντρεύτηκε.
Ο Priam Herman L. Hoeh [20] εντοπίζει τη γενεολογία του Odin πίσω στον Ιακώβ, το οποίο επιβεβαιώνει τη γενεολογική γραμμή βασιλείας.

"Η αποδοχή αυτών των πηγών", σημειώνει το περιοδικό, "οι βασιλικές οικογένειες των Εθνών Της Βόρειας Ευρώπης-της Ιρλανδίας-της Σκωτίας, των Πρώτων Βρετανών, των Φράγκων, των Νορβηγών- είναι όλοι τα Σκήπτρα της φυλής του Ιούδα και οι πολλές επιγαμίες αυτών των βασιλικών γενεολογιών έγιναν ούτως ή άλλως εντός της μιας μεγάλης βασιλικής οικογένεια την οποία έχουν τόσο πολύ προφητέψει οι Γραφές. Η βασίλισσα Elizabeth II έχει δηλώσει ότι κατάγεται από τον Woden".
(Δεκ. 1981. Christian Israel Foundation, Walsall, England. σελ.117).

".... Η Μάχη της Τροίας, ακόμη και η ίδια η Τροία, πιστευόταν μόνο ως μέρος των απίστευτων ελληνικών μύθων ή μυθολογία. Η Τροία και τα γεγονότα που σχετίζονται με αυτή εξακολουθούσαν να θεωρούνται καθαρή μυθολογικά όταν ο Charles McLaren πρότεινε, το 1822, ότι ένα ορισμένο ανάχωμα στην ανατολική Τουρκία, που ονομάζεται Hissarlik, ήταν η θέση της ομηρικής Τροίας. Μόνο όταν ένας επιχειρηματίας που ονομάζεται Heinrich Schliemann, διακινδυνεύοντας τα δικά του χρήματα, έκανε θεαματικές ανακαλύψεις καθώς έσκαψε σ το ανάχωμα το 1870, τότε οι επιστήμονες άρχισαν να αναγνωρίζουν την ύπαρξη της Τροίας. Είναι πλέον αποδεκτό ότι η μάχη της Τροίας είχε όντως πραγματοποιηθεί στο δέκατο τρίτο αιώνα π.Χ. Ήταν τότε, σύμφωνα με τις ελληνικές πηγές, όταν οι «θεοί» και οι άνθρωποι είχαν πολεμήσει πλευρό με πλευρό, σε τέτοιες πεποιθήσεις οι Έλληνες δεν ήταν οι μόνοι. aorata-gegonota

 http://www.diadrastika.com/2015/05/anunnaki-atlantes-dan-israel-vimanas-troes.html#sthash.mYbgIcoC.dpuf
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters