Κυριακή, 31 Μαΐου 2015

Δείτε την υπόγεια πόλη… νεκρών που ετοιμάζεται στην Ιερουσαλήμ (Βίντεο)Ήδη έχει ξεκινήσει η κατασκευή ενός φιλόδοξου, νέου έργου στην καρδιά της ιερή γης του Ισραήλ, μια υπόγεια πόλη των νεκρών, όπου ένα τεράστιο δίκτυο από σύγχρονες κατακόμβες θα βρίσκεται κάτω από ένα βουνό.
Ουσιαστικά, είναι μια σύγχρονη εκδοχή των υπόγειων κρυπτών που ήταν μια αρκετά διαδεδομένη πρακτική στις αρχαίες κοινωνίες. Αυτές οι υπόγειες κρύπτες θα διαθέτουν ένα αξιόλογο δίκτυο ανελκυστήρων και θα ενώνουν τις σήραγγες που θα φιλοξενούν άλλοι 22.000 τάφοι.

Οι εργασίες έχουν ήδη αρχίσει για το έργο που θα κοστίσει 50 εκατομμύρια δολάρια, στο χώρο του νεκροταφείου Har HaMenuchot, το μεγαλύτερο νεκροταφείο του Ισραήλ, όπου 150.000 άνθρωποι έχουν ήδη ταφεί πάνω από το έδαφος.

Ο Hananya Shachar, διευθυντής της Εβραϊκής Κοινότητας και Κοινωνίας Ταφής της Ιερουσαλήμ, δήλωσε στην Washington Post: «Χρειαζόμαστε τη γη μας για τους ζωντανούς και όχι για τους νεκρούς.

«Τώρα έχουμε τον εξοπλισμό για τις γεωτρήσεις, την τεχνογνωσία και τα μέσα, γι “αυτό είπαμε: “Ας το κάνουμε’».Το έργο έχει χρηματοδοτηθεί από τις προ-πωλήσεις των ταφικών οικοπέδων, ως επί το πλείστον σε Εβραίους, ενώ θα είναι ελεύθερο και σε Ισραηλινούς.

Η διάτρηση κάτω από το βουνό είναι ήδη σε εξέλιξη καθώς η ανάγκη για εύρεση χώρου νεκρών είναι μεγάλη.

Χτισμένο το 1951, το Har Hamenuchot, συνεχώς επεκτείνεται σε μέγεθος για να γίνει το μεγαλύτερο νεκροταφείο της χώρας.
Πριν από τη δημιουργία του, το Όρος των Ελαιών στην ανατολική της πόλης ήταν το κύριο νεκροταφείο της χώρας.

Παρά τους αρχικούς δισταγμούς, οι υπερ-Ορθόδοξες κοινωνίες ταφής του Ισραήλ έχουν αγκαλιάσει την ιδέα ως την πιο αποτελεσματική εβραϊκή πρακτική σε μια εποχή όπου τα περισσότερα από τα νεκροταφεία στα μεγάλα αστικά κέντρα είναι γεμάτα.
 
 
 
http://skotinoprosopo.blogspot.gr/2015/05/blog-post_31.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters