Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Ψυχικές απώλειες = Είσοδος 5ης Διάστασης στον πλανήτη


Μέσα από την όλη διαδρομή από τις Ψυχικές απώλειες που βρίσκονται στην ετικέτα Φοίνικας, όπου ο Φοίνικας είναι ένας δρόμος που βρίσκεται μέσα στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, θα περάσουμε να δούμε την διαδρομή της Νέας Αρχής στον Πλανήτη μας.
Στην διαδρομή αυτή από τις ψυχικές απώλειες, δηλαδή με ποιο τρόπο εμείς αποδυναμώνουμε την ψυχή μας είδαμε τις ενότητες :

Θλίψη
Απαξίωση
Ανταγωνισμός
Θυμός
Συκοφαντία
Μιζέρια
Αχαριστία- αγνωμοσύνη
Δρόμοι οι οποίοι εξαναγκάζουν την ψυχή μας μέσα από μία απώθηση να φεύγει από το σώμα αναγκαστικά και με τη βία. Αφού μέσα από αυτούς τους δρόμους το σώμα αποδυναμώνεται και η ψυχή δεν μπορεί να κατοικήσει πολύ σε ένα τέτοιο σώμα. Πώς αποδυναμώνεται το σώμα ? Μα μέσα από αυτές τις ενότητες, το σώμα αποκτά ασθένειες οι οποίες κάποιες φορές καταλήγουν να είναι θανατηφόρες. Ο Θεός και Πατέρας μας σεβόμενος την ελεύθερη Βούληση που μας έχει δώσει, δεν μπορεί να παρέμβει και να επέμβει αν δεν Του το ζητήσουμε. Εκείνος μας έχει δώσει τον τρόπο μέσα από τον Λόγο- Πράξη του ίδιου του Υιού Του. Έτσι περιμένει από εμάς να καταλάβουμε τι κάνουμε και τι προκαλούμε μέσα από αυτούς τους δρόμους. 


Μας έδωσε λοιπόν και την Αποκάλυψη του Ιωάννη, εκτός από τα Ευαγγέλια, για να μας δείξει τι θα συμβεί στον καθένα ατομικά αν επιλέξει αυτά τα μονοπάτια τα οποία είναι γεμάτα αγκάθια και καρφιά.
Αυτά τα 7 βήματα που η ψυχή χάνει τον δρόμος της πολλαπλασιάζονται μέσα στην αποκάλυψη του Ιωάννη και παρουσιάζονται επί 4 μέσα από τα συνεχόμενα 7ρια. Όπως είναι οι 7 φιάλες, οι 7 σφραγίδες και τα 7 σαλπίσματα μαζί με το αρχικό 7 από αυτά τα βήματα, φτάνουμε να βλέπουμε τα 28 πρόσωπα της σελήνης. Η σελήνη όπως έχουμε ξανά αναφέρει επηρεάζει τα ύδατα, τόσο του πλανήτη αλλά και του σώματός μας. Ένα σώμα το οποίο είναι δεμένο με αυτούς τους 7 δρόμους μοιάζει έρμαιο, μοιάζει να έχει μπει στο μάτι του κυκλώνα. Έτσι ο άνθρωπος αυτός νομίζει ότι ζει, μπορεί να υπάρχει, να δουλεύει, να διασκεδάζει κλπ. Αλλά πάντα και για τα πάντα θα μοιάζει ότι «κάνει μια τρύπα στο νερό». Πάντα και από τα πάντα θα χάνει και θα κάνει κύκλους γύρω από δρόμους πόνου και δυστυχίας.
Μέχρι που θα έρθει η στιγμή του μεγάλου Πόνου. Μία διαδρομή που την περιγράφει ο Ιωάννης μέσα στο κεφάλαιο της Αποκάλυψης. Μόνο που έτσι όπως περιγράφετε μοιάζει συλλογικό κομμάτι. Δηλαδή ότι θα το βιώσουμε όλοι μαζί και έτσι όλοι αναζητάμε τα σημάδια, για να δούμε που ακριβώς είμαστε. Ο καθένας μας είναι στο σημείο της επιλογής του, ο καθένας μας έχει τα σημάδια της αποκάλυψης. Τον καθένα μας ξεχωριστά αφορά το κάθε κεφάλαιο. Άρα ο καθένας μας μπορεί να αναζητήσει ποιο σημείο της Αποκάλυψης βιώνει.. Ο καθένας μας είναι έτοιμος να υποστεί το ανάλογο κεφάλαιο. 


Μόνο που επειδή χάσαμε εντελώς την προσωπικότητα μας και γίναμε πρόβατα κατ’ επιλογή και ακολουθούμε σαν μαγεμένοι όλα όσα μας δίνουν και μας ρίχνουν στα πόδια μας , λες και είμαστε χειρότεροι από τα σκυλιά, ναι έτσι θα γίνει. Θα βιωθεί η Αποκάλυψη τελικά και από όλους ή μάλλον από τους περισσότερους. Ήδη είμαστε σε τέτοιους ρυθμούς, αν δεν το έχουμε καταλάβει. Κάποια πράγματα γίνονται τόσο μαζικά και τόσο ξαφνικά και μας βρίσκουν απροετοίμαστους. Κι όμως δεν είμαστε απροετοίμαστοι, γνωρίζαμε και γνωρίζουμε. Όμως γιατί κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε και είμαστε μέσα στη δύνη του εγώ και της ύλης, λες και όλα αυτά που βλέπουμε μας ανήκουν, είναι απορίας άξιο.
Ο άνθρωπος κάνει ότι περνά από το χέρι του αντί να είναι μία αρμονία με όλους τους άλλους, να τους μάχεται όλους τους άλλους. Μεταξύ μας τρωγόμαστε και μακάρι να ξέραμε και το γιατί. Για ένα κομμάτι γη ? Για ένα χρηματικό ποσό ? Για ένα αυτοκίνητο ? Μα για ότι τρωγόμαστε είναι τόσο επίγειο και τόσο κενό που δεν έχει νόημα. Μακάρι οι άνθρωποι συχνά να έκαναν μία βόλτα από τα νεκροταφεία και από τα νοσοκομεία. Καμία έχθρα δεν θα υπήρχε αν ήξερες ότι αύριο μπορεί να πεθάνεις. Τίποτε από αυτά που μάχεσαι σήμερα δεν θα είχε την ίδια ένταση αν ήξερες ότι αύριο είναι το τέλος. Όμως κανείς μας δεν φιλοσοφεί πια. Κανείς μας δεν δείχνει την αγάπη και τη ουσία. Αιχμάλωτοι και ευάλωτοι λοιπόν καθώς είμαστε, ακολουθούμε στον ρυθμό που χτυπάει, τον ρυθμό της Αποκάλυψης. Η Αποκάλυψη μας προετοίμασε, δεν μας προειδοποίησε μόνο. Γιατί η προειδοποίηση είναι μία γενική κατάσταση με τη θέση «πρόσεχε». Πρόσεχε έτσι γενικά και όχι ειδικά. Όμως η Αποκάλυψη μας λέει ξεκάθαρα τι ακριβώς θα γίνει, άρα είναι προειδοποίηση. Θα συμβεί αυτό κι εκείνο, αν δεν είστε στον δρόμο της Αγάπης, λέει.
Το περίεργο είναι ότι ο άνθρωπος πιστεύει με μεγάλη ευκολία τους συνανθρώπους του και τα σκευάσματά τους είτε είναι τροφές, είτε είναι εργαλεία, είτε ότι, αλλά δεν πιστεύει λέξη από αυτά που είπε και που κάνει ο Θεός. Δίνουμε πίστη σε σκευάσματα αδυνατίσματος, σε σκευάσματα που έχουν μέσα τους τον θάνατο και όμως την νεότητα και το φρέσκο του Θεού και της αγάπης, δεν το πιστεύει ο άνθρωπος και το μάχεται. 


Όμως όπως και να έχουν τα πράγματα είτε πιστεύουμε είτε όχι στον Θεό, οι πλανήτες και γενικά όλο το σύστημα του Σύμπαντος λειτουργεί μέσα από μία αρμονική τροχιά επανάληψης και όχι μόνο. Που σημαίνει οι αλλαγές που είναι γραμμένες θα βιωθούν. Εμείς θα επιλέξουμε και εμείς έχουμε ακόμη τα ινία στα χέρια μας να διαλέξουμε σε ποιο «άρμα» θα ανέβουμε.
Η 5η διάσταση πια είναι έτοιμη. Η Νέα Ιερουσαλήμ και τα προπύλαια της Νέας Βηθλεέμ είναι έτοιμα.
Τι γίνεται όταν ένα οικοδόμημα είναι έτοιμο ? Αναζητά το ανάλογο οικόπεδο για να γίνει η τοποθέτησή του. Έτσι ακριβώς θα γίνει και τώρα. Οι Ανώτεροι Εαυτοί, που βρίσκονται στην μέχρι τώρα 5η  Διάσταση, είναι το οικοδόμημα το έτοιμο. Τώρα θα αρχίζουν να αναζητούν τα έτοιμα οικόπεδα- σώματα για να κατοικήσουν στην γη. Τα οικόπεδα αυτά όταν θα αρχίσουν να έχουν τον Ναό πάνω τους και να είναι τα ίδια η Νέα Βηθλεέμ για να αρχίσει η ετοιμασία του Ιερού Βρέφους μέσα σε κάθε άνθρωπο.
Έτσι αν δεν βρεθούν έτοιμα τα οικόπεδα- σώματα για να δομηθεί πάνω τους η Νέα Βηθλεέμ, τότε η 6η σφραγίδα θα ανοίξει για τον καθένα ατομικά και συλλογικά.
Θα ρωτήσει κάποιος τώρα, «να φοβηθώ» ? Όχι φυσικά, ο φόβος δεν είναι δρόμος, αλλά ένα κομμάτι που δεν ανήκει στους ανθρώπους που ποιούν το θέλημα του Θεού και της ψυχής τους. Ο άνθρωπος που έχει ακούσει το εσωτερικό του κάλεσμα, αυτό της ψυχής του, τότε έχει ήδη αρχίσει να βιώνει και να ποιεί το θέλημα του Θεού. Γιατί ο Θεός, δεν μας εγκατέλειψε ούτε ένα λεπτό. Εμείς του έχουμε γυρίσει την πλάτη και νομίζουμε ότι μόνοι μας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μέχρι τώρα αυτό που κάνει κουμάντο πάνω στον πλανήτη είναι η πλάνη μέσα από το μυαλό και τον εγωισμό. Δύο δεινά που έχουν φέρει τον πλανήτη σε απόλυτη ανισορροπία. Όμως ο Θεός μας είπε, ότι Εκείνος τα ορίζει όλα και ότι εμείς αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον. 


Μέσα λοιπόν σε αυτό το κομμάτι της Αποκάλυψης του Ιωάννη στο κεφάλαιο ΣΤ’ από το εδάφιο 12 ως το τέλος γράφει ακριβώς ό,τι θα βιώσει ο κάθε ένας που δεν έχει έτοιμο το οικόπεδό του, εαυτό του για να γίνει αυτή η Νέα Δομή.
Όπου ύστερα θα περάσουμε στο επόμενο κεφάλαιο το Ζ’ εδάφιο 2 μέχρι 15, όπου εκεί αναφέρει : Αυτός που έχει τη σφραγίδα του Θεού, ο οποίος είναι η ζωή και η πηγή της ζωής δεν θα επέλθουν εναντίον του οι καταστροφές αυτές. Αυτός που είναι ο ίδιος η ζωή και η πηγή της ζωής είναι αυτός που έχει ετοιμάσει την Νέα Βηθλεέμ και ετοιμάζει μέσα του τον Χριστό. Αυτοί έχουν την αμέριστη προστασία από τον Θεό και δεν θα τους συμβεί απολύτως τίποτε.
Ο καθένας μας λοιπόν είναι υπεύθυνος μόνο για τον εαυτό του. Ο καθένας μας μπορεί μέσα σε ένα λεπτό να πάρει απόφαση να αλλάξει δρόμο. Να περάσει από το σκληρό και άκαμπτο εγώ στον Ιερό σκοπό της ψυχής του και να ζητήσει να ενωθεί με τον Θεό. Πώς ενώνομαι με τον Θεό ? Μα φυσικά χωρίς την κατάκριση, με την ταπείνωση, με την μετάνοια και να είμαστε συνεχώς στο μονοπάτι της αγνής Αγάπης.


Θέληση και Πίστη για να φτάσουμε από το μονοπάτι του πόνου στη λεωφόρο του Παραδείσου επί γης.  

Δωροθέα 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters