Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Σχετικά με τους φόρους.

Ξεκίνησαν αποστολές επιστολών προς τους φορολογούμενους προτρεπτικές για την ένταξή τους στο σύστημα των «100 δόσεων» και παραλλαγών του...
Οι φόροι αυτοί, κατά προτεραιότητα και με «ένορκες» διαβεβαιώσεις Γ. Βαρουφάκη προς τους «Θεσμούς» θα αποπληρώνουν τις δόσεις του δημοσίου χρέους της Ελλάδας προς τους δανειστές της. Ενώ και ο κ. Αλέκος Φλαμπουράρης εγκαλεί όσους έχουν τα λεφτά τους έξω να τα φέρουν πίσω, ως «πατριωτικό καθήκον».

Απορούμε και διερωτόμαστε μαζί με εκατομμύρια συμπολίτες μας για τα εξής:

γιατί να ξοδέψουμε τα ευρώ μας -όσα έχουν απομείνει- ενώ μπορεί ανά πάσα στιγμή να εξοστρακιστούμε της Ευρωζώνης;
γιατί να πληρώσουμε τα δανεικά ξένων που είναι έτοιμοι να μας κόψουν μισθούς-συντάξεις;
γιατί να μη κρατήσουμε τα ευρώ μας ενώ μπορεί να απολυθούμε ή να μην πληρωθούμε;
γιατί να μη περιμένουμε να γίνουν οι δόσεις … 240;
γιατί να μη τα ανταλλάξουμε με δραχμές όταν αυτές μας κάτσουν;
Οι απαντήσεις εξαρτώνται από την πολιτική κατάσταση.

Η τρέχουσα αβεβαιότητα, τόσο εξαιτίας της γερμανικής ακαμψίας όσο και της ελληνικής αμετροέπειας, κατ’ αρχάς επιβάλλουν στάση αναμονής. Ταυτόχρονα, γνωρίζοντας πως από τα ελληνικά κόμματα δεν υπάρχει πρόταση διεξόδου, αντίθετα βουλιάζουν όλο και περισσότερο στη συνενοχή της δημόσιας λεηλασίας όπως έκδηλα πιστοποίησε η πρεμούρα των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ να αποκτήσουν βουλευτικό αμάξι, οι πολίτες, δεν έχουμε να προσδοκούμε από αυτά κάτι εποικοδομητικό και αποτελεσματικό.

Συνεπώς;

Νίκος Καραβαζάκης

Υ/Γ: Ποιος φαντάζονταν την ηρωίδα ΚΝίτισσα «Του Πολυτεχνείου» Νάντια Βαλαβάνη να γίνεται φοροεισπράκτορας; Αυτό σημαίνει «το τέλος της Μεταπολίτευσης».

vimasaronikou 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/03/blog-post_1680.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters