Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Στο «μικροσκόπιο» αρχεία από τη Μόσχα για τη δράση των Ναζί και των εν Ελλάδι φίλων τους.

nazi files mosch
Την πρόθεσή του να ζητήσει από τους Ρώσους, κατά την επίσκεψή του στη Μόσχα που άρχισε χθες, να ερευνήσουν τα αρχεία τους και να εντοπίσουν έγγραφα που είναι σχετικά με καταστροφές που προκάλεσαν οι ναζί στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της Κατοχής, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας, Κώστας Ησυχος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ροσίσκαγια Γκαζιέτα». Σύμφωνα με την Καθημερινή, και όπως είπε ο κ. Ησυχος, η Ρωσία μαζί με τις ΗΠΑ, τη Μ. Βρετανία και τη Γαλλία, ως νικητές απέκτησαν πρώτες πρόσβαση σε γερμανικά έγγραφα δίκην τροπαίου. Γι αυτό, πρόσθεσε...
«υπάρχει πιθανότητα ότι θα βρεθούν σε ρωσικά αρχεία σχετικά έγγραφα, καθώς τώρα η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να συγκεντρώσει παρόμοια στοιχεία σε ολόκληρο τον κόσμο, ώστε να ενισχύσει με έγγραφες αποδείξεις τις απαιτήσεις της για την ανάγκη να καταβληθούν από τη Γερμανία πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο στην Ελλάδα».
Η ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με τον κ. Ησυχο, ενδιαφέρεται να λάβει περισσότερες πληροφορίες για τον λεγόμενο «τουρκικό αγωγό» φυσικού αερίου, που σχεδιάζεται να φθάσει ώς τα ελληνοτουρκικά σύνορα, και θεωρεί ότι οι κυρώσεις της Ε.Ε. κατά της Ρωσίας δεν βοηθούν την ειρήνη στην Ουκρανία. Αναφέρθηκε, επίσης, στις παραδοσιακά καλές σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας και στη συνεργασία των δύο χωρών στον ενεργειακό τομέα και τον τομέα των εξοπλισμών.
Ο Ελληνας αναπληρωτής ΥΠΕΘΑ είχε χθες συνάντηση με τον επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών της ρωσικής Κρατικής Δούμας (Κάτω Βουλής), Αλεξέι Πουσκόφ. Επίσης, από κοινού με την αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού, Ελενα Κουντουρά, εγκαινίασε το περίπτερο του ΕΟΤ στην ετήσια τουριστική έκθεση της Μόσχας (ΜΙΤΤ 2015) και αύριο θα έχει συναντήσεις με τους ομολόγους του, τον συμπρόεδρο της Μεικτής Διυπουργικής και υπουργό Μεταφορών της Ρωσίας, Μαξίμ Σοκολόφ, και τον αναπληρωτή υπουργό Αμυνας, Ανατόλι Αντόνοφ, ο οποίος συμπεριελήφθη εσχάτως στη νέα διεύρυνση της «μαύρης λίστας» των κυρώσεων της Ε.Ε. κατά της Ρωσίας.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/03/blog-post_135.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters