Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Έκαναν οικοδομικά υλικά περίοπτο ναό των Μάγιας

Οι εργολάβοι οδικού δίκτυου της εταιρείας 'D-Mar', που συνδέονται με τον πολιτικό εν ενεργεία Ντένις Γκριτζάλ... κατέστρεψαν ολοσχερώς ναό που χρονολογείται η ανέγερσή
του πριν από δύο χιλιάδες τριακόσια έτη στο βόρειο Μπελίζ, για να γίνει με τα οικοδομικά υλικά του... μια επιχωμάτωση στην περιοχή της οδικής αρτηρίας, κατήγγειλε η ίδια η κυβέρνηση αναγγέλλοντας τη διενέργεια ενδελεχούς έρευνας με σκοπό τον καταλογισμό των ευθυνών.

Πάνω σε λοφίσκο υψωνόταν ο πυραμιδικός αυτός ναός των Μάγιας, που είχε ύψος περίπου 30 μέτρων. Εντασσόταν στο χώρο λατρείας του 'Νοχ Μουλ', δηλαδή του ' 'Υψηλού Λόφου' (αυτός απέχει στα βόρειοδυτικά 80 χλμ. από την πρωτεύουσα Πόλη του Μπελίζ --σε μικρή απόσταση από τα σύνορα με το Μεξικό).

Στο Μπελίζ, υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο για την προστασία των αρχαιολογικών μνημείων με μέριμνα κρατική. Πάντως, τα σχετικώς προβλεπόμενα πρόστιμα --ως 10 χιλιάδες δολάρια--κρίνονται αμελητέα συγκριτικά με την τεράστια ζημιά από την καταστροφή ενός μνημείου πολιτιστικής κληρονομιάς όπως αυτό, στο οποίο στο μακρυνό παρελθόν συνέρρεαν κάθε έτος ως και 40 χιλιάδες Μάγιας, σύμφωνα με μαρτυρίες ιστορικών.
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/03/blog-post_8585.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters