Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Πύργος: “Ανάσα Αξιοπρέπειας”- Συγκέντρωση συμπαράστασης στις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης (φωτο)

Πύργος: “Ανάσα Αξιοπρέπειας”- Συγκέντρωση συμπαράστασης στις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης (φωτο)
Η πλατεία Ιατρίδη στον Πύργο αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσει την σημερινή συγκέντρωση για «Ανάσα αξιοπρέπειας σε όλη την Ελλάδα». Πολίτες του Πύργου, όπως επίσης και όλων σχεδόν των ελληνικών πόλεων, αλλά και πολλών σημείων στο εξωτερικό, πραγματοποίησαν αυθόρμητα το απόγευμα της Τετάρτης, συγκέντρωση υπέρ των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης...
την ώρα που ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης ήταν ήδη μέσα στη συνεδρίαση του έκτακτου Εurogroup. Ο τόπος συγκέντρωσης στον Πύργο ήταν στην πλατεία Ιατρίδη και το κάλεσμα είχε πραγματοποιηθεί τις αμέσως προηγούμενες μέρες, κυρίως μέσω facebook, με τίτλο «Ανάσα αξιοπρέπειας σε όλη την Ελλάδα».Που όπως τονίστηκε:«Στέλνουμε μαζικό μήνυμα απέναντι στους εκβιασμούς.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!
Να πάρουμε την σκυτάλη και να σηκώσουμε το γάντι!
Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής.
Να μη μασήσουμε στους εκβιασμούς της ΤΡΟΙΚΑ και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες.
Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής».
 * Η γενική συμμετοχή, παρά τις αντίξοοες καιρικές συνθήκες(τσουχτερό κρύο σε πολλές περιοχές όπως τον Πύργο, αλλά και χιονοπτώσεις σε άλλες, όπως και στην Αθήνα) ήταν πολύ σημαντική!
Ενω ήδη είναι πάρα πολύ πιθανό, να επαναληφθεί ανάλογη κίνηση και τη Δευτέρα (όπου υπάρχει προγραμματισμένη άλλη συνεδρίαση του Εurogroup).
πυργος_συγκεντρωση_ΤΥΠΟ_2014_1 συγκεντρωση_1_2014_1 συγκεντρωση_3_Ο_2014_1 συγκεντρωση_πυργος_22014_1
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/02/blog-post_973.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters