Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ :

Γιάννης Καλογερόπουλος
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ :
Τσιπρας : Κυρίες και Κύριοι Βουλευτές,
Αυτό που η ελληνική κυβέρνηση επιδιώκει στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους είναι μια νέα συμφωνία σ’ ένα «πρόγραμμα-γέφυρα» μέχρι και τον Ιούνιο.
[ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ]

Ούτως ώστε να έχουμε το δημοσιονομικό χώρο που απαιτεί μια ειλικρινής διαπραγμάτευση για την αναδιάρθρωση του χρέους και για ένα νέο πρόγραμμα συνεργασίας και ανάπτυξης μεταξύ της Ελλάδας και των Ευρωπαίων εταίρων
[ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ .....ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑ 600 ΔΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ BRΕΤΟΝ WOOD KAI ΔΝΤ ..... ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑΧΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ..... ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ;;;;; ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ]

Ρωτάνε πολλοί καλοπροαίρετα :
Είναι αυτό εφικτό να γίνει τις επόμενες 15 ημέρες;
[ ΤΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ !!!! ]

Οι επαφές που είχα με τους θεσμικούς παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με έπεισαν ότι παρά τις δυσκολίες, είναι εφικτό.
Βεβαίως μπορούν να υπάρξουν αρκετά θέματα που ενδεχομένως θα απαιτήσουν χρόνο διαπραγμάτευσης.
Όπως για παράδειγμα το ζήτημα του χρέους.
[ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑ 600 ΔΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ BRΕΤΟΝ WOOD KAI ΔΝΤ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑΧΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ !!! ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ !!! ]

Τα περισσότερα, όμως, ζητήματα είμαστε απολύτως έτοιμοι με ολοκληρωμένο πρόγραμμα και προτάσεις να τα συμφωνήσουμε τώρα.
[ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ !!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ε ΡΕ ΚΑΤΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ .... ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ .... ]
Η ελληνική κυβέρνηση έχει σχέδιο, έχει προτάσεις, ρεαλιστικές και ικανές να δημιουργήσουν ένα πλαίσιο συμφωνίας αμοιβαία αποδεκτό .
[ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟ !! ]

Το νέο Συμβόλαιο μεταξύ Ελλάδας και Ευρώπης που θα αποτυπωθεί σε ένα Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα για την Εθνική Ανασυγκρότηση,
[ ΤΟΚΩΝ ]

θα σέβεται τους κανόνες λειτουργίας της Ευρωζώνης,
[ ΤΟΚΟΥΣ - ΧΡΕΟΥΣ ]

αλλά δεν θα καταδικάζει την ελληνική οικονομία σε αιώνια ύφεση με προβλέψεις για παράλογα και εξωπραγματικά πρωτογενή πλεονάσματα, που αποτελούν το άλλο όνομα της λιτότητας.
[ ΑΡΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΕΛΕΙΜΜΑΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ]

Θέλω να διαβεβαιώσω την Εθνική Αντιπροσωπεία αλλά και τον Ελληνικό λαό, ότι επιδιώκουμε σταθερά και αταλάντευτα τη βιώσιμη συμφωνία με τους εταίρους.
[ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ]


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=275953052613403&set=gm.755052094530246&type=1&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters