Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά άφησε «παγοκολόνες» Μέρκελ και Ολάντ!

 

Μπορεί η Ελλάδα να ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης Ολάντ – Μέρκελ στο Παρίσι, αλλά ερωτήματα στη συνέντευξη Τύπου έθεταν μόνο Γάλλοι και Γερμανοί δημοσιογράφοι. Η Ελληνίδα δημοσιογράφος όμως, Μαρία Δεναξά από το Mega, βρήκε τρόπο με τη βοήθεια των Γάλλων συναδέλφων της μπει στην αίθουσα και να υποβάλει ερώτηση περί Grexit, σε Μέρκελ και Ολάντ!

Η γερμανική αποστολή είχε βάλει εμπάργκο εξαρχής στους Έλληνες δημοσιογράφους, απαιτώντας να τεθούν μόνο 2 ερωτήσεις...
από Γάλλους δημοσιογράφους και 2 από Γερμανούς δημοσιογράφους, απαίτηση που έγινε δεκτή, αν και με ενόχληση από το Ελιζέ. Η ανταποκρίτρια του Mega στο Παρίσι συνεννοήθηκε, ωστόσο, με τους Γάλλους συναδέλφους της και μια από τις ερωτήσεις της γαλλικής πλευράς παραχωρήθηκε στην Ελληνίδα ρεπόρτερ, χωρίς βέβαια να το γνωρίζει ούτε η Μέρκελ ούτε ο Ολάντ.

Μετά από την ερώτηση για το Grexit, ο Γάλλος Πρόεδρος δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του, ενώ η Γερμανίδα Καγκελάριος είχε «καρφώσει» με το βλέμμα της την δημοσιογράφο. Η Μ. Δεναξά, βγήκε από την αίθουσα πριν καν προλάβει να ακούσει τη μετάφραση των δηλώσεων της Γερμανίδας καγκελαρίου, προκειμένου να μην προκληθεί διπλωματικό επεισόδιο.

Η απάντηση του Ολάντ, ήταν ότι πρέπει να γίνει το παν- κι από τις δύο πλευρές- ώστε να υπάρξει μια πιο ισχυρή συνοχή στην Ευρωζώνη, ενώ η Α. Μέρκελ τόνισε ότι η πολιτική της Γερμανίας και των άλλων χωρών είναι πως προσπαθούν να διασφαλίσουν την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ.

Από το koutipandoras
http://greki-gr.blogspot.gr/2015/02/blog-post_298.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters