Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Εύστοχοι, άριστα εκπαιδευμένοι, ψύχραιμοι, εμπειροπόλεμοι στις πόλεις με στρατιωτικό σχηματισμό...

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Γαλλίας, καθώς δύο ένοπλοι «μπούκαραν» το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία του σατιρικού περιοδικού «Charlie Hebdo», το οποίο έχει πολλές φορές προκαλέσει σάλο στον ισλαμικό κόσμο με γελοιογραφίες του Μωάμεθ, και άνοιξαν πυρ κατά των εργαζομένων. Η επίθεση σημειώθηκε στο κέντρο του Παρισιού.Δύο ένοπλοι, κρατώντας καλάσνικοφ και εκτοξευτήρα ρουκετών, σκόρπισαν τον θάνατο στα γραφεία του «Charlie Hebdo» στο Παρίσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 12 άνθρωποι έπεσαν νεκροί από τους πυροβολισμούς των δύο ενόπλων, οι οποίοι ήταν ντυμένοι στα μαύρα και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Πέντε ακόμη νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομεία της γαλλικής πρωτεύουσας.

Οι δράστες κρατούσαν ένα καλάσνικοφ και έναν εκτοξευτήρα ρουκετών. Έφθασαν στα γραφεία του περιοδικού με κλεμμένο αυτοκίνητο, έχοντας θέσει νωρίτερα εκτός μάχης τον οδηγό του.
Στο εσωτερικό του κτηρίου επικράτησε πανικός. Ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν ανοίξουν πυρ οι δράστες, είπαν σε άπταιστα γαλλικά «ήρθαμε να εκδικηθούμε για τον Προφήτη (Μωάμεθ)».
Η εν ψυχρώ εκτέλεση τραυματισμένου αστυνομικού...

Η στιγμή της διαφυγής των δύο ενόπλων...

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης
..

Μεταφορά των τραυματιών στα ασθενοφόρα...
Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», εργαζόμενοι στο «Charlie Hebdo» βρήκαν προσωρινό καταφύγιο στην ταράτσα εν μέσω βροχής πυροβολισμών. Επί τόπου βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, ασθενοφόρα καθώς και πυροσβεστικά οχήματα. Σε δημοσίευμά της η γαλλική «Le Monde» ανέφερε πως υπήρξε ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στους αστυνομικούς και τους ενόπλους. Εικόνες από τα γαλλικά ΜΜΕ δείχνουν τρύπες (από τις σφαίρες) στα τζάμια του κτηρίου και ένα περιπολικό να έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από τα πυρά των δραστών.
Φωτογραφία - ντοκουμέντο με τους δράστες
Φωτογραφία - ντοκουμέντο με τους δράστες




Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) μετέδωσε πως οι δύο ένοπλοι τράπηκαν σε φυγή με αυτοκίνητο, πυροβολώντας προς την κατεύθυνση των αστυνομικών που έσπευσαν στο σημείο της επίθεσης. Στη συνέχεια φαίνεται πως εγκατέλειψαν το όχημα και επιβιβάστηκαν σε συρμό του μετρό.
 
http://greeknation.blogspot.gr/2015/01/blog-post_22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters