Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Γιατί βγήκε όλος ο Στόλος στο Αιγαίο …Τι φοβάται το ΓΕΝ;

Τυχαίο να είναι άραγε να βγαίνει όλος ο Στόλος στο Αιγαίο με τον Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχο Αποστολάκη και τον Αρχηγό του Στόλου να παρακολουθούν από κοντά τις Ασκήσεις του Πολεμικού Ναυτικού και συγκεκριμένα από την Φρεγάτα ΥΔΡΑ;

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού φοβάται την Ανάπτυξη του Τούρκικου Ναυτικού που πλέον έχει αλλάξει Ρότα και τακτική και δεν προσανατολίζεται πια στην απόβαση των Δυνάμεων σε Ελληνικό νησί μεγάλης Έκτασης όπου το προγεφύρωμα είναι καταδικασμένο !
Κανείς Αξιωματικός που έχει λίγο Στρατιωτικό μυαλό δεν πιστεύει ότι θα πέσει ο Έβρος και μάλιστα σε μια μια νύχτα, όπως παλιά Αξιωματικοί της 1ης Τούρκικης Στρατιάς δήλωναν πομπωδώς σε Κατοίκους των χωριών των Συνόρων της Ελληνοτουρκικής Μεθορίου !
Ο Έβρος δεν πέφτει με τίποτα ακόμη και αν έχουμε φάει τις σάρκες μας ,όπως έλεγε πάντα ο πρώην Α/ΓΕΣ (φώτο) και ένα από τα καλύτερα Κομάντο του Στρατού μας ο Στρατηγός Τσέλιος !1

 
Ο πρώην Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Τσέλιος ήταν ο εμπνευστής της «ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ» (φώτο) της πρώτης Άσκησης που σχεδιάστηκε με επιθετικό προσδιορισμό και να θυμηθούμε ότι ( ήταν ο Στρατηγός που σήκωσε τις περίφημες «Τούμπες» με ύψος περίπου οκτώ μέτρων με χώμα από την τάφρο και έξοδα μηδέν ) ώστε τα εποχούμενα αντιαρματικά να βαράνε και να διαλύουν τα Τούρκικα Άρματα από θέση ισχύος !

Ο Αρχηγός αυτός έπιασε μήνυμα ότι οι Τούρκοι αφού δεν μπορούν να περάσουν τον Έβρο θα κάνουν υπερκέραση για να χτυπήσουν κάποιο νησί ,το πρώτο νησί που φοβήθηκε ότι θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν αφού το πρώτα το απομονώσουν είναι η Σαμοθράκη και έτσι σε χρόνο άσχετο οργάνωσε σε συγκρότημα την άμυνα το νησιού και έκανε την άσκηση (ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2013 )με τρομακτικά αποτελέσματα και πολλές και βαριές απώλειες για τους επιτιθέμενους ! (φώτο κάτω)
 
Συμπέρασμα : Νησιά που έχουν πάνω πληθυσμό ,Στρατό και Εφέδρους δεν πατάνε Τούρκοι που να τους οδηγεί ο ίδιος Αλλάχ!
Αυτό το ξέρουν καλύτερα από όλους και οι Στρατιωτικοί Διοικητές των νησιών του Αιγαίου και καθημερινά ετοιμάζονται για απόκρουση και καταστροφή προγεφυρώματος και αν η Πολεμική μας Αεροπορία αποκτήσει Υπεροχή στον Αέρα όπως είπε πρόσφατα Στρατηγός που έχει και το Κουμάντο των Επιχειρήσεων τους Τούρκους που θα επιχειρήσουν απόβαση θα τους λιανίσουμε !
Το κακό είναι ότι το ξέρουν και οι ίδιοι οι Τούρκοι και για αυτό και άλλαξαν τα σχέδια τους …Όλες οι Τουρκικές Ασκήσεις και οι εκπαιδεύσεις έχουν πλέον πάρει άλλη διάσταση ,εκτός από την κλασική ετήσια Αποβατική άσκηση των Τούρκικων Δυνάμεων που συμβαίνει να είναι και η μεγαλύτερη τους Άσκηση , το Ναυτικό τους άλλαξε και κάνει πλέον Ασκήσει αποκλεισμού νησιών και εδώ πρέπει να δείξουμε την προσοχή μας !

 
Τούρκικη φρεγάτα σε άσκηση αποκλεισμού νησιών !
Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού πρέπει να γνωρίζει ότι θα κληθεί να αντιμετωπίσει Τακτικές Αποκλεισμού νησιών ,βραχονησίδων και συμπλεγμάτων !
Καθόλου τυχαία δεν ήταν η επίσκεψη του ΥΕΘΑ Δένδια στη Στρογγύλη αλλά το προγεφύρωμα δεν αντιμετωπίζεται με λιανοντούφεκα ,ούτε με ομαδικά όπλα όσο γενναίοι και αν είναι οι υπερασπιστές του !
 
Χωρίς Α/Α όπλα και εποχούμενα αντιαβακικά και δεν έχουμε βρει ακόμη λύση για την αντικατάσταση, ούτε και την ενίσχυση της Φρουράς που θα δεχθεί την επίθεση και που δεν θα μπορεί να γίνει με ταχύπλοα αν είναι αποκλεισμένα τα νησιά από Τούρκικες Φρεγάτες και Τορπιλακάτους ενώ θα έχουν απέναντι τους Κανονιοφόρους …!

 
Μέχρι να φτάσει ο Ελληνικός Στόλος (φώτο από την Άσκηση) θα έχουν λήξει τα πάντα με τα χειρότερα αποτελέσματα για εμάς και θα πάμε για μια ακόμη φορά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αντουφέκιστοι
Η λύση που πρέπει να εξεταστεί είναι γνωστή στους Έλληνες Ναυάρχους και στους Αξιωματικούς Επιχειρήσεων και εδώ πρέπει να μην είμαστε φειδωλοί στα μπράβο …Τα υποβρύχια που έπεσαν στο νερό από τον Σεπτέμβριο και μετά και έδειξαν άριστη συμπεριφορά εν πλώ και εντός του 2015 θα πέσουν άλλα δύο και όλα από Ελληνικά χέρια !

 
Στο πρώην ΥΕΘΑ Αβραμόπουλο που έβαλε την υπογραφή του αλλά και στο πολεμικό Ναυτικό που τα αποπεράτωσε σε χρόνο ρεκόρ μόνο συγχαρητήρια αξίζουν !
Εκείνο που μετράει τώρα είναι τελειώνουμε με τις δοκιμές και να τα φορτώσουμε με τορπίλες και να τα στείλουμε να κόβουν βόλτες στο Τρίγωνο του Θανάτου ώστε να είναι έτοιμα ανά πάσα στιγμή !
ΑΝ το Ναυτικό καταφέρει να σηκώσει και τα Ναυτικής Συνεργασία Αεροσκάφη για να μαζεύουν πληροφορίες που κάποιοι ανεγκέφαλοι τα κατέβασαν (και κάποτε πρέπει να τους καλέσει ο Εισαγγελέας ) ώστε να μεταφέρουν «ζωντανές» πληροφορίες από το πεδίο της μάχης στο θάλαμο επιχειρήσεων δεν θα πιανόμαστε !

 
Φώτο από τις τρεις Ασκήσεις του Ναυτικού που βρίσκονται σε εξέλιξη
Κατά την ταπεινή μας γνώμη τα Πλοία μας που θα βγούνε να σπάσουν τον αποκλεισμό θα χρειαστούν εκτός από Αεροπορική κάλυψη και Αντιαεροπορική και εδώ είναι ένα κάποιο θέμα …Οι Ναυτικοί μας δεν πρόκειται να κωλώσουν σε μάχη με το Τούρκικο Ναυτικό αρκεί να έχουν τις κατάλληλες πληροφορίες μάχης

! 
Το μεγάλο μας ατού που είναι τα υποβρύχια τύπου 214 που πρέπει να τα εκμεταλλευθούμε άμεσα και ο τρόπος είναι απλός Τορπίλες και έξω από τους Ναυστάθμους
Το ότι είχαμε ταυτόχρονα τρεις Ασκήσεις στο Αιγαίο είναι από τα καλύτερα που μα έχουν συμβεί αλλά μήπως θα μπορούσε να γίνουν σε συνδυασμό με τι βολές νησιών μας ,βολές Αντιαεροπορικές και βολές των Μαχητικών μας σε συνδυασμό και με Νυχτερινή Αντεπίθεση στον Έβρο ;
Μάλλον ζητάμε πολλά και οι συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες …Αλλά μπαίνουμε στον Αστερισμό των Προκλήσεων και ίσως της χειρότερης κρίσης για την Πατρίδα μας !
Το πρόβλημα Αιγαίο θα κλείσει είτε με συμβιβασμό είτε με συνθηκολόγηση ,αλλά αν δεν αντιδράσουμε και το κυριότερο να αποδείξουμε ότι το εννοούμε έχουμε να δούμε πολλά ακόμη !

 
Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώθηκε ότι την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό Στόλου, Αντιναύαρχο Παναγιώτη Λίτσα ΠΝ, επέβη στη φρεγάτα ΥΔΡΑ και παρακολούθησε δραστηριότητες επιχειρησιακής εκπαίδευσης και πυρά πλοίων, στο Πεδίο Βολής Καράβια, στο πλαίσιο των ασκήσεων ‘’ΑΣΤΡΑΠΗ 3/14’’, ‘’ΟΡΜΗ 6/14’’ και ‘’ΒΡΟΝΤΗ 1/14’’.
Στα Καράβια γίνανε οι Βολές και πέφτουν κομμάτι μακριά από τη στίγμα των Επιχειρήσεων του Τούρκικου Ναυτικού

Βετεράνος
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/12/blog-post_268.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters