Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Τι ακριβώς γίνεται στην αμερικανική διοίκηση πυρηνικών πυραύλων;

Σύμφωνα με παλαιότερο άρθρο στο  pentapostagma.gr, πολλοί ανώτατοι διοικητές της αμερικανικής διοίκησης πυρηνικών όπλων αποτάχθηκαν , με κάποια  μορφή ποινικής δίωξης, κατά τους τελευταίους 24 μήνες, συμπεριλαμβανομένου  του συνόλου της ανώτατης ηγεσίας της διοίκησης πυρηνικών πυραύλων των ΗΠΑ. Άλλοι ανώτατοι  διοικητές της Πολεμικής Αεροπορίας βρίσκονται  υπό έρευνα για δεσμούς με εξτρεμιστικές ομάδες που υποστηρίζουν τη βίαιη ανατροπή της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Στην είδηση αυτή ήρθε να προστεθεί και η σημερινή, που αναφέρει ότι, δύο  αμερικανοί ανώτεροι  αξιωματικοί της  Πολεμικής Αεροπορίας, υπεύθυνοι για τα πυρηνικά όπλα, αποτάχθηκαν , και ένας τρίτος  αντιμετωπίζει πειθαρχική δίωξη , αφού η υπηρεσία  αναφέρει «απώλεια εμπιστοσύνης» στην ικανότητά του, να καθοδηγήσει τις μονάδες των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων. Κάτι που  χτυπά καμπανάκι για μια ακόμη φορά, σε προβλήματα στο εσωτερικό της αμερικανικής διοίκησης πυρηνικών όπλων.
Οι καταγγελίες στην αμερικανική  Πολεμική Αεροπορία συνεχίζονται, αποκαλύπτοντας το μέγα πρόβλημα στα υψηλά ιστάμενα κλιμάκια  της  ανώτατης ηγεσίας. Μέσα στο 2014, εννέα αμερικανοί διοικητές των πυρηνικών δυνάμεων  αποτάχτηκαν, σε σχέση με σκάνδαλο που ξέσπασε κατά την διάρκεια «ψυχολογικού τέστ» , στο οποίο  εμπλέκονται δεκάδες ανώτατοι αξιωματικοί της διοίκησης πυρηνικών  πυραύλων.
Ο σμήναρχος karl Jones, ο Νο 2 διοικητής του 90ης πτέρυγας  Warren Air Force Base, του Ουαϊόμινγκ, ήταν ο  πιο υψηλόβαθμος από τους δύο διοικητές που αποτάχθηκαν  την Δευτέρα. Ο Jones ήταν υπεύθυνος για 150 άνδρες και 3 πυρηνικούς  διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους, από τους  450 που διαθέτει συνολικά η αμερικανική διοίκηση. Η κατηγορία που τον βάρυνε και σύμφωνα με την οποία αποτάχθηκε αναφέρει, « απώλεια αξιοπιστίας και της εμπιστοσύνης στις ηγετικές του ικανότητες».
Σύμφωνα με την αμερικανική Πολεμική Αεροπορία, ο Τζόουνς εμφάνισε  συμπεριφορά ανάρμοστη για Ιπτάμενο και τζέντλεμαν, καθώς επίσης  κακομεταχειρίζονταν το υφιστάμενο  προσωπικό του .
Επίσης ο  αντισμήναρχος Jimmy  Brown αποτάχθηκε επίσης λόγω του ότι «έκανε  παράνομη διάκριση και  παρενόχληση σε υφισταμένες» .Ο Μπράουν «προέβη σε δηλώσεις προς τους υφισταμένους του, κατά μίας γυναίκας που βρίσκονταν σε κύηση, τονίζοντας ότι αυτή  θα επηρεάσει αρνητικά την καριέρα της γυναίκας αυτής».
Τέλος, ο σμήναρχος maik Pagliuco, διοικητής της τεχνικής βάσης συντήρησης της 91ης πτέρυγας , απέτυχε να «προωθήσει και να διαφυλάξει το ηθικό, την ευημερία και την καλή διαβίωση των αεροπόρων κάτω από τις διαταγές του» .
Επιστροφή τον Ιανουάριο όμως , για περίπου 34 αξιωματικούς της διοίκησης εκτόξευσης πυρηνικών πυραύλων, που είχαν εμπλακεί στο  ίδιο σκάνδαλο.
Καθώς φαίνεται υπάρχουν προβλήματα στην εν λόγω διοίκηση των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, και  τα «μηνύματα» της ηγεσίας είναι σαφή προς πάσα κατεύθυνση.
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters