Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια: «Καμουφλαρισμένοι» εξωγήινοι ζούν μαζί μας


Οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια επανήλθαν με μια ασυνήθιστη υπόθεση που υπαινίσσεται ότι εξωγήινοι εδώ και καιρό εγκαταστάθηκαν στη Γη και ζουν ανάμεσά μας ως παρατηρητές.
Φυσικά, δεν υπάρχει καμία απόδειξη για αυτό, αλλά σύμφωνα με τις αρχαίες πηγές, συμπεριλαμβανομένης της Βίβλου, ο πλανήτης μας έχει δεχθεί επισκέψεις από εκπροσώπους εξωγήινων πολιτισμών από το ξεκίνημά του.
Το 2000, επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, με επικεφαλής τον καθηγητή Jonathan Malkisom, πραγματοποίησαν συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία αναφέρθηκε η συγκλονιστική είδηση ​​ότι εκπρόσωποι των εξωγήινων πολιτισμών εδώ και καιρό βρίσκονται μεταξύ των ανθρώπων. Υιοθέτησαν ανθρώπινη εμφάνιση και παρακολουθούν στενά κάθε κίνηση μας.
«Είναι σαν μια ακραία εκδοχή του καμουφλάζ που βρέθηκε σε ορισμένα έντομα και ζώα. Επιπλέον, σύμφωνα με τα ιστορικά αρχεία, υπήρξαν εξωγήινοι στη Γη από την αρχή της δημιουργίας », λέει ο Adrian Kent του Ινστιτούτου Perimeter για τη Θεωρητική Φυσική στον Καναδά.
Μια επιβεβαίωση των όσων αναφέρει ο Καναδός επιστήμονας μπορεί να βρεθεί στο βιβλίο της Γένεσης, στο σημείο όπου περιγράφεται η αντιπαράθεση του Ιακώβ με τον Παντοδύναμο :

'Και ο Ιακώβ έμεινε μόνος... και ένας άνθρωπος πάλεψε μαζί του μέχρι το ξημέρωμα. '

Οι αρχαίοι φιλόσοφοι πάντα αναζητούσαν την απάντηση στο ερώτημα εάν τα όντα που έρχονται από τον ουρανό είναι μέλη της ίδιας φυλής, αυτής των αγγέλων. Όμως, κατά κανόνα, η απάντηση ήταν αρνητική, δεδομένου ότι τα όντα που έρχονταν στην γη ήταν θνητά, ενώ οι άγγελοι ζουν για πάντα.

Το ζήτημα των εξωγήινων πολιτισμών ήρθε στην επιφάνεια και συζητήθηκε σοβαρά για πρώτη φορά μόνο στον εικοστό αιώνα, ιδίως μετά την ενέργεια της CIA να δώσει για αποχαρακτηρισμό ένα μικρό μέρος του αρχείου που αφορούσε τη λεγόμενη υπόθεση Ρόσγουελ, όταν ο στρατός των ΗΠΑ βρήκε έναν ιπτάμενο δίσκο που είχε συντριβεί και παρέδοσαν τα τμήματά του στη βάση.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι μαζί με τα συντρίμμια του αγνώστου αντικειμένου, βρέθηκαν και τα σώματα τριών εξωγήινων που και αυτά παραδόθηκαν στη βάση. Η αιτία του περιστατικού ήταν η επίδραση των ραντάρ εδάφους στον εξοπλισμό πλοήγησης των εξωγήινων.

Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή, το UFO χτυπήθηκε από κεραυνό.



Υπάρχουν αναφορές ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ John F. Kennedy, λίγες ημέρες πριν από το θάνατό του, ζήτησε από τον επικεφαλή της CIA να του θέσει στη διάθεσή του όλο το υλικό για το περιστατικό, αλλά δεν κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στα πιο μυστικά αρχεία.


Από τη δεκαετία του 1980, πολλοί άνθρωποι άρχισαν να ισχυρίζονται ότι όχι μόνο είχαν δει την εμφάνιση ενός UFO στον ουρανό, αλλά και ότι βρέθηκαν και μέσα σε αυτά τα αντικείμενα, και ακόμη ότι είχαν έρθει σε επαφή με τους εξωγήινους.

Μία από τις πιο διάσημες επαφές είναι αυτή της βουλγάρας προφήτη Vanga:


'Μερικές φορές ένας από τους εξωγήινους παίρνει το χέρι μου. Μπορούν να επικοινωνούν μόνο με λίγους κατοίκους του πλανήτη μας. Μας παρακολουθούν συνεχώς, 'δήλωσε η Vanga σχετικά με τις επαφές της με τους εκπροσώπους των εξωγήινων πολιτισμών.



Τι θέλουν οι εξωγήινοι στη Γη;

Υπάρχει μόνο μια υπόθεση, η οποία προτάθηκε από τον Βρετανό επιστήμονα Timothy Good στο βιβλίο του,

'Η Γη δεν είναι πλέον μια « ενδιάμεση βάση ». Έχουν εγκατασταθεί εδώ και αρκετό καιρό τώρα.'

Τον Ιανουάριο του 2011, Βρετανοί επιστήμονες ανακοίνωσαν την ανάγκη να προετοιμαστεί η ανθρωπότητα για έκτακτη συνάντηση με έναν εξωγήινο πολιτισμό, και πρότεινε ακόμη την ίδρυση ειδικής επιτροπής στο πλαίσιο του ΟΗΕ.






beforeitsnews

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters