Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Έπιασε η μπλόφα της Τουρκίας …Σε διάλογο σέρνεται η Ελλάδα...

Τελικά δεν έχουμε μάθει τίποτε από τα λάθη μας ,δεν διδαχθήκαμε τίποτε από την Ιστορία μας  ούτε καν από την νεώτερη.
Σε διάλογο σέρνει την Ελλάδα η Τουρκία αφού πέρασε από ότι φαίνεται το δόγμα Βενιζέλου  στην επιτροπή Εξωτερικών για ανοιχτό δίαυλο με την Τουρκία !
Τι πάμε να συζητήσουμε την άλλη Εβδομάδα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ουδείς γνωρίζει …Τι έχουμε να συζητήσουμε όμως ,την κατοχή και εισβολή ερευνητικού σκάφους συνοδεία πολεμικών στην ΑΟΖ της Κύπρου και την
δήλωση του Ερντογάν οτι δεν κάνει πίσω για το φυσικό αέριο της Κύπρου;
Η μπλόφα των Τούρκων  που έπιασε ξεκίνησε από την επίσκεψη του πρώην ΥΕΘΑ Αβραμόπουλου στην Υψηλή Πύλη με σκοπό να διερευνήσει τις προθέσεις του Σουλτάνου!
Η μπλόφα των Τούρκων συνεχίστηκε με την απειλή Πολέμου απο τον Αρχηγό Ναυτικού της Τουρκίας με δηλώσεις πάνω στην Κορβέτα σε άσκηση του ΝΑΤΟ με συμμετοχή των Πακιστανικών Δυνάμεων και έχει και αυτό την σημασία του!
Την ίδια ώρα εμείς δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε ούτε την συμφωνία της «ΑΟΖ» με την Αίγυπτο που σκύλιασε του Τούρκους και αυτό φάνηκε και τον αντίδραση και την λυσσώδη επίθεση του συνόλου των Τουρκικών ΜΜΕ ( αλήθεια εκείνοι οι δημοκράτες κοντυλοφόροι της Τουρκίας που τους θαυμάσουν οι αριστερίζοντες της Ελλάδος που πήγαν κατά της Συμφωνίας μιας συμφωνίας που είναι σύμφωνη με το Διεθνές Δίκαιο!
Το αποκορύφωμα της Μπλόφας της Τουρκίας θα είναι επίσκεψη του χαμογελαστού Νταβούτουγλου στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες που θα σηματοδοτήσει και μια άλλη εποχή στις σχέσεις μας …Για το πού πάμε πια κανείς δεν μπορεί να πεί με σιγουριά …

Αυτό που ήθελαν οι Τούρκοι το πέτυχαν να περάσουν ότι θέλουν χωρίς να πέσει ντουφεκιά …Η ηττοπάθεια σε όλο της το Μεγαλείο …Πιάσαμε πάτο ή έχουμε ακόμη να πάμε  και άλλο ποιο κάτω ;



veteranos.gr
http://ideopigi.blogspot.gr/2014/11/e.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters