Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Το αμερικανικό αντιτορπιλικό κλάσεως «Arleigh Burke», USS «Ross» στην Μαύρη Θάλασσα


Το αμερικανικό αντιτορπιλικό κλάσεως «Arleigh Burke», USS «Ross» εισήλθε  στην Μαύρη Θάλασσα, ανακοίνωσε το ρωσικό πρακτορείο  Interfax-AVN  βασιζόμενο σε στρατιωτικο-διπλωματική πηγή. «Η αμερικανική μονάδα επιφανείας ανήκει στην δύναμη του έκτου στόλου των ΗΠΑ, και εισήλθε στην Μαύρη Θάλασσα για την υλοποίηση αποστολής », ανακοίνωσε  ο αμερικανός εκπρόσωπος του Πενταγώνου .
Υπενθυμίζεται ότι μετά τις 30 Οκτωβρίου όταν απέπλευσε από την Μαύρη Θάλασσα το αμερικανικό πυραυλοφόρο αντιτορπιλικό «Κόουλ»,διανύθηκε  μικρό διάστημα έως την εμφάνιση του αντιτορπιλικού  «Ross».
Τα πλοία κλάσης «Arleigh Burke», φέρουν το σύστημα αεράμυνας AEGIS, με ραντάρ παθητικής διάταξης τύπου SPY-1D. Από τους κάθετους εκτοξευτές (VLS) Mk41 90 θέσεων με την δυνατότητα εκτόξευσης μεγάλης ποικιλίας βλημάτων, όπως RIM-66M Standard, Tomahawk, κάθετα εκτοξευόμενοι ASROC (VLA) και ESSM.


Ο οπλισμός συμπληρώνεται με πυραύλους επιφανείας- επιφανείας Harpoon, δύο CIWS Phalanx, ένα πυροβόλο Mk-45 Mod1-4 των 127 mm, 2 πυροβόλα M242 Bushmaster των 25mm και δύο τριπλούς τορπιλοσωλήνες Mark 32.
Σύμφωνα με τη Σύμβαση του Montreux, όπως γράψαμε και παλαιοτέρα στο  Pentapostagma.gr, τα πολεμικά πλοία των χωρών μη-μελών δεν δύναται  να παραμείνουν στη Μαύρη Θάλασσα  περισσότερο από 21 ημέρες. Η συνολική χωρητικότητα των πολεμικών πλοίων δεν πρέπει να υπερβαίνει 30 τόνους. Μετά το ξέσπασμα της κρίσης στην ανατολική Ουκρανία, στην Μαύρη Θάλασσα, βρίσκονται συνεχώς πλοία του Ναυτικού των ΗΠΑ, αλλά και άλλων χωρών  του ΝΑΤΟ.
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters