Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Με 2,500 τόνους ΤΝΤ, αποσταθεροποιείς όπως και στο παρελθόν όλα τα Βαλκάνια

κλοπή εκρηκτικών από αποθήκες του αλβανικού στρατού.'
Από στρατιωτική αποθήκη σε περιοχή της πόλης Κρούγια, εκλάπησαν 12.000 κομμάτια εκρηκτικού υλικού TNT, που το καθένα ζυγίζει 200 γραμμάρια.

Σύμφωνα με το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων που επικαλείται την αλβανική εφημερίδα ‘Σέκουλι’ αναφέρεται ότι είναι πιθανόν η ποσότητα αυτή των εκρηκτικών υλών να πωλήθηκε σε ιδιωτικά λατομεία, αλλά δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να κατέληξε στα χέρια εγκληματιών ή τρομοκρατών που δρουν σε περιοχές της Αλβανίας, αλλά μπορεί και να έχει διοχετευθεί σε γειτονικές χώρες.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι το μείγμα αυτό έχει χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα στην Αλβανία για εκδικητικές εκρήξεις σε σπίτια, αυτοκίνητα, αλλά και δημόσιες υπηρεσίες.

Η αλβανική αστυνομία άρχισε έρευνα για τη διερεύνηση της υπόθεσης. Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται κλοπή εκρηκτικών από αποθήκες του αλβανικού στρατού.



The Hellenic Information Team

© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Διεθνείς ειδήσεις-Διεθνή Νέα- Τι συμβαίνει στον Κόσμο
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/11/2500.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters