Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Παγκόσμια Τράπεζα: «Ο Εμπολα μπορεί να μας καταστρέψει»-ΘΑ ΠΛΗΞΕΙ ...

ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ , ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ (ΘΕΑΜΑΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ , ΑΓΟΡΕΣ κλπ) ΤΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΓΕΝΙΚΑ. 
ΘΑ ΠΛΗΞΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , Ο ΟΠΟΊΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΩΣΤΡΕΦΗΣ  ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ . ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΛΗΝ ΙΣΩΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ.


 
 
Προειδοποίηση ότι ο ιός Έμπολα θα μπορούσε να καταστρέψει την παγκόσμια οικονομία απηύθυνε ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας Τζιμ Γιονγκ Κιμ, ο οποίος μίλησε για «αργή και ανεπαρκή» παγκόσμια αντιμετώπιση της επιδημίας, καθώς και για την ανάγκη «πανστρατιάς».
Ο ίδιος κάλεσε τη διεθνή κοινότητα «να προχωρήσει άμεσα» στη δημιουργία ενός «μηχανισμού έκτακτης ανάγκης» που θα ανταποκρίνεται σε «μελλοντικές εστίες» εξάπλωσης του ιού και σε παροχή «οικονομικής στήριξης» σε χώρες που θα έχουν ανάγκη να αντιμετωπίσουν την επιδημία.
Ο Τζιμ Γιονγκ Κιμ, μιλώντας σήμερα στην ολομέλεια των διοικητών των κεντρικών τραπεζών, στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσιγκτον, επεσήμανε ότι θα πρέπει να υπάρξει συντονισμός των προσπαθειών και συνεργασία Ηνωμένων Εθνών, ΔΝΤ και περιφερειακών αναπτυξιακών τραπεζών, με σκοπό να δημιουργηθεί ένα «χρηματοδοτικό μέσο» για την αντιμετώπιση του ιού Έμπολα.
 
http://amphiktyon.blogspot.gr/2014/10/blog-post_763.html?zx=4b14b0e7250d8a1f

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters